Čestitam Loza🥰 Želim i dječaku i tebi ugodne naredne mjesece!!! Ja sam sa strpljenjem nikakva, pa sam uzela neki kvalitetniji test, ali nije digitalni, nije ga bilo. Pa sam ga uradila, i ponovo je crtica jaaako teško primjetna... Tako se plašim, mislim da na dan izostanka menstruacije ipak treba biti jasnija. Plašim se biokemijske..., razočaranja...
Čestitam Loza🥰 Želim i dječaku i tebi ugodne naredne mjesece!!! Ja sam sa strpljenjem nikakva, pa sam uzela neki kvalitetniji test, ali nije digitalni, nije ga bilo. Pa sam ga uradila, i ponovo je crtica jaaako teško primjetna… Tako se plašim, mislim da na dan izostanka menstruacije ipak treba biti jasnija. Plašim se biokemijske…, razočaranja…
Heeeeej molim te bez crnih misli, zaista te molim 🙏 vjeruj u tu malu bebicu. Nije mi bilo mrsko ustat se da ti poslikam svoje testove iz zadnjeg ciklusa. Nakon zelene su sve hcg i sve su negativne i do 12dpo, a meni je lutealna 12 dana! Tek na 13dpo sam imala pozitivan digitalac, a tko zna dokle bi mi testovi bili negativni da sam nastavila piškiti ove trakice... Ovaj zadnji test je na već cca 10ak dana kašnjenja.
Imaj vjere, bit će sve u redu 🤗🤗🤗🤗
https://ibb.co/yyptQZh
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Baš ti hvala Loza ❤❤❤ Ulila si mi nadu i vjeru da je i da će tek biti pozitivno❣ Kad muž dođe s posla idem kupiti digitalni i u svakom slučaju ga uraditi tek ujutro! Šaljem ti zagrljaj😘
Baš ti hvala Loza ❤❤❤ Ulila si mi nadu i vjeru da je i da će tek biti pozitivno❣ Kad muž dođe s posla idem kupiti digitalni i u svakom slučaju ga uraditi tek ujutro! Šaljem ti zagrljaj😘
Sretno 🤗🤗❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Danima niko nista ne pise i onda baby boom, Zal cestitam od srca, znam da si umereno srecna ali ipak budi, javljaj se, sve si nas obradovala...
Puno pozdrava i za Lozinog decaka!!!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Pozdrav cure,
U petak sam nažalost imala spontani u 18tt, bebici je stalo kucati srčeko. S obzirom da je bebica bila poprilično velika ipak je odrađeno medikamentozno i što se toga tiče sve je u redu. Krvarenje mi je skoro pa skroz prestalo i ja sam fizički u redu.
Možete li mi reći koje ste sve pretrage odradile prije planiranja sljedeće trudnoće?
I čestitam na bebici, želim ti školsku trudnoću ❤️
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Pozdrav cure,
U petak sam nažalost imala spontani u 18tt, bebici je stalo kucati srčeko. S obzirom da je bebica bila poprilično velika ipak je odrađeno medikamentozno i što se toga tiče sve je u redu. Krvarenje mi je skoro pa skroz prestalo i ja sam fizički u redu.
Možete li mi reći koje ste sve pretrage odradile prije planiranja sljedeće trudnoće?
Jako mi je žao 😥 tu smo kad ti je potreban razgovor ❤️
Od pretraga možeš napraviti briseve, papu, hormone štitnjaču i pretrage na trombofiliju. Cure su radile još kariotip ili kariogram, nisam sigurna koja je razlika, osobno samo to nisam radila.
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Pozdrav cure,
Znam kroz šta prolazis i jako mi je žao zbog tvog gubitka😔 Ja licno nisam radila nikakve pretrage, jer mi je doktor rekao da ćemo taj prvi nemili događaj gledati kao sudbinu, a ako se ponovi i 2. puta, da se onda rade pretrage. Budi jaka I hrabra, poslije svake kiše ipak dođe i sunce!
Danima niko nista ne pise i onda baby boom, Zal cestitam od srca, znam da si umereno srecna ali ipak budi, javljaj se, sve si nas obradovala…
Puno pozdrava i za Lozinog decaka!!!
Hvala draga Beban u svakom slučaju. Ujutro ću uraditi digitalni test, pa biti 100% sigurna. 😘
Žal, koja divna vijest! Budi smirena koliko god to zvučalo teško i sama bi reagirala isto kao i ti na tvom mjestu. Budi snažna i hrabra, bit će sve dobro! ♥️
Loza, kako si ti? U kojem si tjednu? :) ulijevaš mi velike nade u mojem putovanju ♥️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧