Danima niko nista ne pise i onda baby boom, Zal cestitam od srca, znam da si umereno srecna ali ipak budi, javljaj se, sve si nas obradovala...
Puno pozdrava i za Lozinog decaka!!!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Pozdrav cure,
U petak sam nažalost imala spontani u 18tt, bebici je stalo kucati srčeko. S obzirom da je bebica bila poprilično velika ipak je odrađeno medikamentozno i što se toga tiče sve je u redu. Krvarenje mi je skoro pa skroz prestalo i ja sam fizički u redu.
Možete li mi reći koje ste sve pretrage odradile prije planiranja sljedeće trudnoće?
I čestitam na bebici, želim ti školsku trudnoću ❤️
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Pozdrav cure,
U petak sam nažalost imala spontani u 18tt, bebici je stalo kucati srčeko. S obzirom da je bebica bila poprilično velika ipak je odrađeno medikamentozno i što se toga tiče sve je u redu. Krvarenje mi je skoro pa skroz prestalo i ja sam fizički u redu.
Možete li mi reći koje ste sve pretrage odradile prije planiranja sljedeće trudnoće?
Jako mi je žao 😥 tu smo kad ti je potreban razgovor ❤️
Od pretraga možeš napraviti briseve, papu, hormone štitnjaču i pretrage na trombofiliju. Cure su radile još kariotip ili kariogram, nisam sigurna koja je razlika, osobno samo to nisam radila.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav cure,
Znam kroz šta prolazis i jako mi je žao zbog tvog gubitka😔 Ja licno nisam radila nikakve pretrage, jer mi je doktor rekao da ćemo taj prvi nemili događaj gledati kao sudbinu, a ako se ponovi i 2. puta, da se onda rade pretrage. Budi jaka I hrabra, poslije svake kiše ipak dođe i sunce!
Danima niko nista ne pise i onda baby boom, Zal cestitam od srca, znam da si umereno srecna ali ipak budi, javljaj se, sve si nas obradovala…
Puno pozdrava i za Lozinog decaka!!!
Hvala draga Beban u svakom slučaju. Ujutro ću uraditi digitalni test, pa biti 100% sigurna. 😘
Žal, koja divna vijest! Budi smirena koliko god to zvučalo teško i sama bi reagirala isto kao i ti na tvom mjestu. Budi snažna i hrabra, bit će sve dobro! ♥️
Loza, kako si ti? U kojem si tjednu? :) ulijevaš mi velike nade u mojem putovanju ♥️
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
![]()
Test je pozitivan hvala Bogu🥰🥰🥰
PiaBuu, hvala na riječima podrške! Sad se nekako moram smiriti od uzbuđenja i vjerovati da će ovaj put biti ako Bog da sve u redu!
Heeeej PiaBuu tu si ❤️ jako se dobro osjećam i fizički i psihički, ne mogu se požaliti na išta 🤭 ma ima da nam svakoj sljedeća trudnoća bude uredna, uopće ne sumnjam u to! 18+4 smo danas 🤗 kako si ti? Planiraš početi s trakicama ili?
Žal draga pa od srca ti čestitam na bebici! Nek je mirna i uredna, da se ostanemo ovdje družiti ali da pričamo samo o pozitivnim stvarima u novoj trudnoći 🤗🤗🤗🤗❤️
Ella znam da si rekla maknut se, ali ako nas čitaš, nadam se da si dobro i da ćeš nam se javiti s lijepim vijesti. Mislim da bi ssd već mogla biti u nekim liječim dpo danima :) 🙏
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Lijepim dpo danima*
Sad sam se probudila, ne zamjerite 🤭
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Žal, čestitam ti ♥️ Sad samo mirno i hrabro, piši nam, mi smo tu!
Loza, ma svaki dan sam tu😂 pretpostavljam da imaš sad lijepo trbuščić, očekujem slikicu 🥰 drugi trimestar piješ magnezij a treći omegu, uzimaš li još normabel? Krenula sam s trakicama, al i ovako ih svejedno ne razumijem 😂 još malo i krećemo mi. Kako radim u trgovini dižem teško i dugo stojim na nogama strah me da to ne vi izazvalo nešto, ne znam koliko to igra ulogu… a ni šef ni kolege ne znaju šta je bilo samnom….mislila sam ic na još jedno mišljenje, našla sam na internetu Tihanu mazalin i fertility care, prije novog početka sa i to obavim :) ugl, malo me strah,da… ali, molim se Bogu i daje mi snagu 🥰
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji