PiaBuu da su ti emocije zbrčkane i to je u redu. Nemam ti što drugo reći osim da imaš našu podršku i da ti od srca želimo mirnu i urednu trudnoću kada se ostvari 🤗❤️
Beban drago mi je da se počinješ bolje osjećati, niti ne sumnjam da to neće biti sve super 🤗❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Trudnice naše želim vam školsku trudnoću, ja dobila prvu M ,kakva je vasa bila meni je nekakva čudna obilna i puna ugrušaka do sad su bile obilne al tu i tamo ugrušak sada baš bolne obilne i puno ugrušaka...u pon zovem gin da se naručim na pregled pa da vidimo kakvo je stanje i šta kaže...ajd pomozite bedaku 🙈 lh trakice počinjete koristiti od kojeg dana? Odmah nakon m ili?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Opet ja, danas posle odnosa krv, malo se isprljao dnevni ulozak, promenim ga, malo legnem, kad sad kaplje iz mene, nije samo kad se obrisem i bas krv... ima i sluzi ali krv... joj
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Trudnice naše želim vam školsku trudnoću, ja dobila prvu M ,kakva je vasa bila meni je nekakva čudna obilna i puna ugrušaka do sad su bile obilne al tu i tamo ugrušak sada baš bolne obilne i puno ugrušaka…u pon zovem gin da se naručim na pregled pa da vidimo kakvo je stanje i šta kaže…ajd pomozite bedaku 🙈 lh trakice počinjete koristiti od kojeg dana? Odmah nakon m ili?
Hmm nije bila dramatična kako sam se bojala da će biti. Samo je dan duže trajala. Vjerojatno je bilo još nečega i sad se to čisti 🤷
A što se tiče lh trakica, jesi li ih koristila ikada? Ako nisi, možeš ih oko 10dc počet koristiti
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Opet ja, danas posle odnosa krv, malo se isprljao dnevni ulozak, promenim ga, malo legnem, kad sad kaplje iz mene, nije samo kad se obrisem i bas krv… ima i sluzi ali krv… joj
Draga Beban, mislim da bi s obzirom na sve trebala uzeti veliku pauzu od svega i mirovati. Konstantno neki smeđi ili roza iscjedak, sad krv... Neću glumit ikome ginekologa, ali zaboravi odnose, putovanja, šetnje, posao, vidiš da se situacija ne smiruje.
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Trudnice naše želim vam školsku trudnoću, ja dobila prvu M ,kakva je vasa bila meni je nekakva čudna obilna i puna ugrušaka do sad su bile obilne al tu i tamo ugrušak sada baš bolne obilne i puno ugrušaka…u pon zovem gin da se naručim na pregled pa da vidimo kakvo je stanje i šta kaže…ajd pomozite bedaku 🙈 lh trakice počinjete koristiti od kojeg dana? Odmah nakon m ili?
Hmm nije bila dramatična kako sam se bojala da će biti. Samo je dan duže trajala. Vjerojatno je bilo još nečega i sad se to čisti 🤷
A što se tiče lh trakica, jesi li ih koristila ikada? Ako nisi, možeš ih oko 10dc počet koristiti
Nisam nikad ok super budem tako probala hvala ti
Beban nadam se da je svenok i da ue samo neka kapilarica pukla zbog odnosa
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bila sam na pregledu, htela sam u nesvest da padnem od soka, srce kuca 165 otkucaja, plod je odgovara za 9+1, dobila sam terapiju 3x200 da pijem dok krvarim, kad prestane onda vaginalno, bolovanje i bez odnosa, krvarenje ne vidi odakle je ali ga je opisao kao srednje obimno, nisam ispanicarila bez veze, rekao je da je dobro sto sam dosla jedino sto bi vise voleo da primam fraksiparin nego midol...
👩💼38 🤵♂️38
Nas bebac nisam ti merodavna za ciklus, meni je bio i bezbolan i manje obilan nego inace ali ja sam dva puta kiretirana a vi ste uglavnom sve prosle sa medikamentima, prirodno ciscenje je sigurno sporije ali i bezbednije... vazno da si dobila, secam se tog olaksanja, nekako imas osecaj da se sve vraca u normalu... svako dobro ti zelim
👩💼38 🤵♂️38
Loza, shvatam sad i ja, ne smem ni da pomislim sta da se desilo u drugoj drzavi... usporicu maksimalno i nadati se najboljem
👩💼38 🤵♂️38
Nas bebac nisam ti merodavna za ciklus, meni je bio i bezbolan i manje obilan nego inace ali ja sam dva puta kiretirana a vi ste uglavnom sve prosle sa medikamentima, prirodno ciscenje je sigurno sporije ali i bezbednije… vazno da si dobila, secam se tog olaksanja, nekako imas osecaj da se sve vraca u normalu… svako dobro ti zelim
Da istina na jednu stranu olaksanje a na drugu strah al ok je bitno da ide na bolje
Ti se cuvaj maximalno odmaraj sve ces stic(ionako sta ima ce cekat tebe) tako da uzivaj i polako
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji