Avokado23/10 idem u Petrovu na prekoncepcijsku obradu i odmah u akciju, neću ja više ništa čekati 😁
U veljači sljedeće godine idemo muž i ja na kariogram ali ne mislim čekati do tada da radimo na bebi jer koliko sam shvatila, bez obzira na nalaze, ako je problem u kompatibilnosti nema se baš nešto tu za učiniti… ali pošto imam prvu uspješnu i školsku trudnoću, mislim da ne bi trebao biti problem.
Ali idemo ipak jer imamo pravo na to…
Kriskako mala gesta ponekad puno znaci… dobro ti je rekao, prebrodit ćeš i to 💕
Mrvičak ja se osjećam identično kao i ti, kada pogledam datume kada se sve dešavalo kao da je bilo prije puno puno više a ne prošli mjesec… samo neka ova M dođe i prođe
Kojeg datuma se tebi točno dogodio spontani?
Ja imam strašne glavobolje, a to mi je inače u pms-u, pa očekujem da će doći menga ili me ova promjena vremena ubija
Avokado23/10 idem u Petrovu na prekoncepcijsku obradu i odmah u akciju, neću ja više ništa čekati 😁
U veljači sljedeće godine idemo muž i ja na kariogram ali ne mislim čekati do tada da radimo na bebi jer koliko sam shvatila, bez obzira na nalaze, ako je problem u kompatibilnosti nema se baš nešto tu za učiniti… ali pošto imam prvu uspješnu i školsku trudnoću, mislim da ne bi trebao biti problem.
Ali idemo ipak jer imamo pravo na to…
Kriskako mala gesta ponekad puno znaci… dobro ti je rekao, prebrodit ćeš i to 💕
Mrvičak ja se osjećam identično kao i ti, kada pogledam datume kada se sve dešavalo kao da je bilo prije puno puno više a ne prošli mjesec… samo neka ova M dođe i prođe
Kojeg datuma se tebi točno dogodio spontani?
Ja imam strašne glavobolje, a to mi je inače u pms-u, pa očekujem da će doći menga ili me ova promjena vremena ubija
Ja sam uzela tablete da mi pokrene spontani, a krenulo je 2/9.
Inače su mi ciklusi 30 dana... zamalo da nisam kupila test pa pomislila “daj se uozbilji” 🙃🙃😁😁
Ali kako smo već rekle, imam osjećaj da je prošlo puno više jer smo radili 6 mjeseci na bebi prije nego se primilo, a sada imam osjećaj da je ovo samo nastavak toga 😕
Nemam ama baš nikakve simptome, ali vjerujem da se još ciklus nije ustabilio... strpljenja 😑😑😑
I meni je taj datum 2.9. Mislim da će mi zauvijek ostati u sjećanju :(
Da, sada je najbitnije strpljenje. Po svemu sudeći bi uskoro trebale dobiti mengu. Baš me zanima kada će nam stići.
Da, sada je najbitnije strpljenje. Po svemu sudeći bi uskoro trebale dobiti mengu. Baš me zanima kada će nam stići.
Bome smo se uskladile... sada da se još pozitivno uskladimo i tako do kraja 🤞🏻🤞🏻😄
Bome smo se uskladile… sada da se još pozitivno uskladimo i tako do kraja 🤞🏻🤞🏻😄
Da, baš jesmo. Nadam se da ćemo se pratiti do poroda 👌👋❣️
Ja sam spontani imala prije točno 2 mjeseca, znači 1.8. Mislila sam da se samo meni čini kao da je to davno bilo, kao da je već 6 mjeseci prošlo. Ne znam zašto mi je takav osjećaj.
Cure, kakve sve pretrage radite?
Ja ću ovaj tjedan u Petrovu još za trombofiliju, ali ne znam što bih još mogla napraviti.
Svaka čast vama koje već krećete u akciju, baš mi je drago. Čini mi se da što vrijeme bude više prolazilo, da će mi se biti sve teže odlučiti na novu trudnoću. A ovaj mjesec punim 36 😕
U svakom slučaju, sretno svima. Neka sve bude baš kako treba.
Ja sam spontani imala prije točno 2 mjeseca, znači 1.8. Mislila sam da se samo meni čini kao da je to davno bilo, kao da je već 6 mjeseci prošlo. Ne znam zašto mi je takav osjećaj.
Cure, kakve sve pretrage radite?
Ja ću ovaj tjedan u Petrovu još za trombofiliju, ali ne znam što bih još mogla napraviti.
Svaka čast vama koje već krećete u akciju, baš mi je drago. Čini mi se da što vrijeme bude više prolazilo, da će mi se biti sve teže odlučiti na novu trudnoću. A ovaj mjesec punim 36 😕
U svakom slučaju, sretno svima. Neka sve bude baš kako treba.
Tinchi ja ću napraviti prekoncepcijsku obradu i u veljači kariogram. Trombofiliju sam radila u 7. I dobila clexane injekcije... u sljedećoj trudnoći ću se opet Morat pikati...
Što vrijeme više prolazi vjerujem da će ti biti teže, ali samo ti znaš kada ćeš biti spremna...
Ja ću u veljači 41, i nikad nisam mislila da ću htjet postati mama tako kasno jer je meni uvijek to bilo “prekasno” ali ja nisam odlučila i željela da već 4 godine pokušavamo dobiti drugo dijete... pa tako sam odlučila da to i nije i neće biti prekasno ☺️
Ja sam jako nestrpljiva krenuti na novu trudnoću, ali opet je tu strah koji ću imati kada ugledam plus... ali to je neizbježno i treba se pomiriti sa time da to ide zajedno ruku pod ruku i uspjet ćemo korak po korak 🤞🏻🤗
Pozdrav cure ...
Imam pitanje ..malo sam zbunjena
Radila sam kiretazu poslije koje sam krvarila 2 dana ali oskudno kao smedjkasti iscjedak ..I sve je zavrsilo nije nicega bilo 6 dana . Medjutim krvarenje je opet jucer navecer pocelo i stalo do jutra ..citav dan nicega nije bilo i sada navecer je opet pocelo
Ne znam da li je to normalno ? Da li se nekome desavalo tako nakon kiretaze ?
Drage moje, jest da smo sve ovdje iz nesretnog razloga, ali tako je lijepo se medjusobno podrzavati I motivirati. ❤️ Uvijek se javljajte kada vas uhvati neki strah ili vas nesto muci. Tako cu I ja, jer mi je puno lakse. Samo ne smijemo dopustiti da strah bude jaci.
@ Nova, slazem se. 😊 Idemo korak po korak I tako cemo doci do ostvarenja nase srece. Godine nisu bitne, bitna je zelja. ❤️ Jedva cekam da I ti krenes u nove pobjede! 😊
@ Tinchi, a meni se cini da je prosla 1 god... izgubila sam pojam o vremenu. Ja sam nakon K odradila samo standardne pretrage ( Papa, brisevi i ultrazvuk). Meni je ovo ujedno bila prva T i prvi pobačaj. čvrsto vjerujem da će drugi put biti sve u redu. 🙏 Tebi zelim puno snage i hrabrosti da budeš spremna za dalje. Samo nemoj dugo čekati jer će ti biti sve teže.
@mrvičak, ti si već spremna pa ti mogu samo poželjeti da ugledaš plusić sto prije. 🤗
Ma želim to svima vama kao i sebi, Hehe. ! Bit ćemo mi dobro i uskoro zdrave i sretne trudnice. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
@ ruža, mislim da se ne moraš brinuti, jer je to sve normalno. Koliko znam, jedino nije dobro ako su prisutni jaki bolovi i temperatura. I ja sam se zabrinula kada sam imala oskudno krvarenje prva 2 dana nakon kiretaze. I onda je sve stalo pa sam mislila da nije dobro ako nije sve izašlo. Onda mi se opet pojavilo lagano krvarenje nakon 7 dana, a 14.dan sam imala iscjedak i izašli su kao komadići tkiva. Tu sam se uplašila i zvala Dr.i rekao je da je to sve ok, da se maternica još pomalo cisti. uglavnom, nakon 14.dana je sve stalo i došla je M 30.dan... Bit će to OK.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji