Beban draga, oprosti nisam te htjela rastužiti..vidim da smo prošle to u sličnim tjednima a i generacija smo. Joj uzas :(.
Idemo cure dan po dan jedan dan bolje drugi dan gore, negdje ćemo doći...želim nam svima puno snage i ustrajnosti.
Što se tiče praćenja ovulacije- meni je super pomoglo mjerenje temperature ali sad mi se to ne da...mislim da ću se prisiliti na to od slj tjedna.. zasad samo pijem vitamine i folate..
Sretno curke, dan po dan i dočekat ćemo lijepe vijesti!
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ni meni svaki dan nije isti. Ne placem vise svaki dan, ali primjecujem da sam nervozna bez razloga i da nemam koncentracije. Kad mi neko nesto prica cesto mi se desi da se ili iskljucim ili da jednostavno ne mogu pratiti..
Jucer sam bila na kontroli kod svoje ginekologinje, sve je ok sa te strane. Poslala me vaditi krv za trombofilije i uzela je briseve. Rekla je da bi sa slijedecom trudnocom trebali pricekat 6 mj- godinu dana. Malo me to bacilo u bed. Nisam htjela odmah, proslo je tek mjesec i po ali svejedno nisam ocekivala da ce rec da toliko moramo cekat. Ali kako bude..bitno je fokusirat se sad da se oporavim fizicki i psihicki.
Vama koje ste pocele zelim sto prije jedan plusic i da sve ovog puta bude dobro ❤
Ja isto bas gledam i mislim si gdje ste i kako ste mi žene. U petak sam obavila prvi pregled kod svoje državne gin nakon poroda. Koja muka mi je to bila nakon svega, opet ceprkanje😑 Kaze da je sve ok, uzela mi papu, ali ne i briseve, to ću privatno. I dala uputnicu za predkoncepcijsku dijagnostiku kao da sve potrebne preglede obavim na 1 mjestu, to se moram raspitati u bolnici kao na odjelu visokorizicne. Još čekam gin u bolnici, a on je rekao da dođem kad zavrsim s terapijom za trombozu, tamo prije godišnjih. Do tad ću ići vaditi krv za željezo (srozalo mi se skroz nakon onog zaostalog komada posteljice), štitnjaču i inzulinsku rezistenciju. Nama su rekli ništa do jeseni dok ne dođem k sebi. I dok ne utvrde što bi bio potencijalni uzrok. A i meni se maternica sporo vraćala u normalu jer su bili veći tjedni 😔. Psihički sam dosta loše, mrvicu bolje nek prije ali i dalje samo plačem. Danas vodim svoje na grob, to je njihova želja. Ne znam, jedan dan smo dobro, drugi dan loše i tako u krug. Guramo jedan drugoga da idemo dalje. Bila sam i kod psihoterapeuta, i rekla mi je da ovo vrijeme udovoljavam sebi. Tak da ono radim sve što mogu samo da se maknemo s mjesta.
Nadam se da ste mi vi bolje. Kad vi krecete, jeste dobile zeleno svjetlo, koje pretrage ste obavile?
Tuga,bol i patnja. To su rijeci koje bi opisala iza gubitka, proci nece ali ublazit se hoce. Vjerujem da jednog dana kada budemo drzale nase zive i zdrave bebe u rukama da cemo tad udahnuti svim plucima i znat da je vrijedilo svake suze. Znam kako se osjecas ali nemoj da se predas osjecajima. Mene kada ulovi, brzo samu sebe tjeram da radim nesto koliko god da tesko to bilo, nekada je i uredu isplakati se, ali nekada trebas preduhitrit plac.
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Anavi i Loza, kako ste mi vi?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Anavi i Loza, kako ste mi vi?
Hej, hvala na pitanju :) dobro sam hvala Bogu. Idući utorak idemo na pregled, u isto vrijeme jedva čekam vidjeti bebicu i bojim se. Nadam se najboljem 🙏 🙂
Kako si ti? Što se događa?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja isto bas gledam i mislim si gdje ste i kako ste mi žene. U petak sam obavila prvi pregled kod svoje državne gin nakon poroda. Koja muka mi je to bila nakon svega, opet ceprkanje😑 Kaze da je sve ok, uzela mi papu, ali ne i briseve, to ću privatno. I dala uputnicu za predkoncepcijsku dijagnostiku kao da sve potrebne preglede obavim na 1 mjestu, to se moram raspitati u bolnici kao na odjelu visokorizicne. Još čekam gin u bolnici, a on je rekao da dođem kad zavrsim s terapijom za trombozu, tamo prije godišnjih. Do tad ću ići vaditi krv za željezo (srozalo mi se skroz nakon onog zaostalog komada posteljice), štitnjaču i inzulinsku rezistenciju. Nama su rekli ništa do jeseni dok ne dođem k sebi. I dok ne utvrde što bi bio potencijalni uzrok. A i meni se maternica sporo vraćala u normalu jer su bili veći tjedni 😔. Psihički sam dosta loše, mrvicu bolje nek prije ali i dalje samo plačem. Danas vodim svoje na grob, to je njihova želja. Ne znam, jedan dan smo dobro, drugi dan loše i tako u krug. Guramo jedan drugoga da idemo dalje. Bila sam i kod psihoterapeuta, i rekla mi je da ovo vrijeme udovoljavam sebi. Tak da ono radim sve što mogu samo da se maknemo s mjesta.
Nadam se da ste mi vi bolje. Kad vi krecete, jeste dobile zeleno svjetlo, koje pretrage ste obavile?
Tuga,bol i patnja. To su rijeci koje bi opisala iza gubitka, proci nece ali ublazit se hoce. Vjerujem da jednog dana kada budemo drzale nase zive i zdrave bebe u rukama da cemo tad udahnuti svim plucima i znat da je vrijedilo svake suze. Znam kako se osjecas ali nemoj da se predas osjecajima. Mene kada ulovi, brzo samu sebe tjeram da radim nesto koliko god da tesko to bilo, nekada je i uredu isplakati se, ali nekada trebas preduhitrit plac.
Slažem se od riječi do riječi!
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
U kojem si tjednu, jesi već bila ?
Javljaj nam se svakako ♥️
Ja sam dobro, trenutačno moram ponavljati briseve jer sam završila s terapijom pred mjesec dana, gledam u kojoj ću klinici obavit još i sistematski, tako da ako znaš može prijedlog :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
U kojem si tjednu, jesi već bila ?
Javljaj nam se svakako ♥️
Ja sam dobro, trenutačno moram ponavljati briseve jer sam završila s terapijom pred mjesec dana, gledam u kojoj ću klinici obavit još i sistematski, tako da ako znaš može prijedlog :)
ako se ovo odnosi na mene... :D trenutno smo 11+3, bili smo do sada na već milion pregleda jer je mama jedna velika paničarka al Bože moj... ovo će mi biti rekord, 4 tjedna između pregleda haha. Smirila sam se nakon što smo čuli otkucaje.
Sretno! Nadam se da si riješila gaduru ureaplasmu i puj puj da se ne vraća više :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav, žene, evo me ponovo..
Imala sam missed ab. u siječnju ove godine u 9.tt, medikamentozno smo uspjeli sve riješiti, plod ostao u 6+1, bez otkucaja, .
Lijepo sam se oporavila, psihički i fizički.
Ponovo ostanemo trudni, danas na pregledu s 8+2 doktor ne vidi otkucaje, plod ponovo ostao u 6+1.
Idem u ponedjeljak ponovo na pregled privatnom ginekologu da ponovo pogleda, ali ne nadam se previše.
Planiram u ponedjeljak nakon pregleda, ako sve ostane kako je sad, otići u Petrovu na hitni prijem jer je moj ginekolog na godišnjem.
Mogu li tamo tražiti da mi naprave pretrage kako bi se utvrdio uzrok, pošto je ovo već drugi put? Što trebam tražiti?
Pozdrav, žene, evo me ponovo..
Imala sam missed ab. u siječnju ove godine u 9.tt, medikamentozno smo uspjeli sve riješiti, plod ostao u 6+1, bez otkucaja, .
Lijepo sam se oporavila, psihički i fizički.
Ponovo ostanemo trudni, danas na pregledu s 8+2 doktor ne vidi otkucaje, plod ponovo ostao u 6+1.
Idem u ponedjeljak ponovo na pregled privatnom ginekologu da ponovo pogleda, ali ne nadam se previše.
Planiram u ponedjeljak nakon pregleda, ako sve ostane kako je sad, otići u Petrovu na hitni prijem jer je moj ginekolog na godišnjem.
Mogu li tamo tražiti da mi naprave pretrage kako bi se utvrdio uzrok, pošto je ovo već drugi put? Što trebam tražiti?
Ajme baš mi je žao 😔😔
Koliko sam čitala ovdje da inače šalju na dodatne pretrage nakon 3.spontanog , što je užas. Najbolje privatno otići i tražiti sve što je potrebno. Koliko znam dobro je provjeriti hormone, štitnjaču, trombofiliju.
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji