Meni proslo 6 mjeseci od spontanog i dobili zeleno svijetlo i evo vec drugi mjesec neuspjesno :/ pijem caj od vrkute 2 puta na dan al nije da mi pomaze nesto.
Svaki put mislim to je to i dode M i opet razocaranje.
Nadam se da se uskoro biti + ❤️
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
Meni proslo 6 mjeseci od spontanog i dobili zeleno svijetlo i evo vec drugi mjesec neuspjesno :/ pijem caj od vrkute 2 puta na dan al nije da mi pomaze nesto.
Drzim fige! Bit će sigurno uskoro 💞, meni su rekli iz fertility-a koji su me vodili i prije ove trudnoce, da treba zeni nakon ovakvih situacija 5-8 ciklusa do nove trudnoce, kao dok tijelo dođe k sebi... probaj možda sa evinim kapima- isto ima u sebi vrkutu, marulju i još nešto. Koštaju nekih 30kn, i to si kapas u vodu. Meni su puno pomogle tad. I možda omegu 3 od solgara, i što više na sunce zbog vitamina D. Eh i mužu ću naručiti men formulu od almagee..pa eto čisto kao preporuka što su meni rekli...
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Pozdrav Ela, bas sam to mislila napisati, svaki dan pratim jel netko od vas nešto napisao :)
Kako si ti? Vidim da si imala spontani sad nedavno?
Također i ja, sve čekam da se neka javi 😁
Ja sam dobro, hvala Bogu..
Da, prije 3 tj sam imala. Bila sam bas lose i tužna, ali sam si poslozila u glavi da moram nastaviti dalje, da nemam ništa od toga da padam u depresiju i da je bolje za mene da se čim prije oporavim , tako da sam evo opet počela piti vitamine koje sam pila i prije i čekam prvu M.
Na kontroli sam bila , sve je okej, sad u srijedu imam razgovor sa svojim gin pa ću tražiti da provjerim hormone i vidjeti što će on još preporučiti , tako da obavim sve da mogu u miru planirati dalje :)
Kako si ti?
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja isto bas gledam i mislim si gdje ste i kako ste mi žene. U petak sam obavila prvi pregled kod svoje državne gin nakon poroda. Koja muka mi je to bila nakon svega, opet ceprkanje😑 Kaze da je sve ok, uzela mi papu, ali ne i briseve, to ću privatno. I dala uputnicu za predkoncepcijsku dijagnostiku kao da sve potrebne preglede obavim na 1 mjestu, to se moram raspitati u bolnici kao na odjelu visokorizicne. Još čekam gin u bolnici, a on je rekao da dođem kad zavrsim s terapijom za trombozu, tamo prije godišnjih. Do tad ću ići vaditi krv za željezo (srozalo mi se skroz nakon onog zaostalog komada posteljice), štitnjaču i inzulinsku rezistenciju. Nama su rekli ništa do jeseni dok ne dođem k sebi. I dok ne utvrde što bi bio potencijalni uzrok. A i meni se maternica sporo vraćala u normalu jer su bili veći tjedni 😔. Psihički sam dosta loše, mrvicu bolje nek prije ali i dalje samo plačem. Danas vodim svoje na grob, to je njihova želja. Ne znam, jedan dan smo dobro, drugi dan loše i tako u krug. Guramo jedan
Sasvim je normalno da moraš svoje odbolovati i isplakati, drugačije čovjek ne može. Isto tako bi ti bilo dobro riješiti sama sa sobom , posložiti si u glavi sve, fokusirati se na neke lijepe stvari, na pozitivno, vjerovati da ćeš uskoro opet biti trudna i da će sve proći super , jer nakon kiše dolazi duga, a dugina djeca su posebna 😊
Treba vremena naravno i da se tijelo vrati u normalu ali proći će i to, sada nam se to čini kao vječnost i predugo za čekati, ali i to će jednom biti iza nas. Nemoj dopustiti da padaš, jaka si ,ne zaboravi to! ❤️
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Bit će kad se najmanje budeš nadala, samo se nemoj previše opterećivati i razmišljati, jer psiha nam svima otežava planove..
Jel piješ neke vitamine? PreMama ti je dobra stvar, probaj s tim :) odmoći ti neće, može samo pomoći.
I ne znam kako stojiš s ovulacijom, meni su LH trakice za praćenje ovulacije pomogle, nakon 2 ciklusa korištenja trakica sam ostala trudna.
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Hej djevojke, mislim da svaka od nas ima boljih i losijih dana. Ono sto mene drzi u svemu je sto na kraju svega toga imam muza koji tu za mene,kako god bilo.
Ja sam trenutno na drugoj menstruaciji od spontanog.dosla je prije nego inace, i bas mi je bila cudna, kratko je trajala ali evo onaj iscjedak nakon nikako da prestane 😑 .
Pijem prenatal od novalca, te sam pila i prije i mislim da su mi bile dobre.
Trenutno cekam nalaze koje sam vadila na tranfuzijskoj mediciji, i nikako da dodu.rekli su mi da je cekanje skoro dva mjeseca 😑😑😑😑 i onda jos ako ne dode do tog nekog odredenog datuma,moram zvati da mi posalju nalaz kod doktorice .
Nemogu docekat da vidim sto dalje.jer nemogu nista dok to ne stigne.
Za sada mi je povisen FAKTOR KOAGULACIJE 8 ,ako koja zna sto o tome slobodno napisite.
Drzite se žene ❤️
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Bit će kad se najmanje budeš nadala, samo se nemoj previše opterećivati i razmišljati, jer psiha nam svima otežava planove..
Jel piješ neke vitamine? PreMama ti je dobra stvar, probaj s tim :) odmoći ti neće, može samo pomoći.
I ne znam kako stojiš s ovulacijom, meni su LH trakice za praćenje ovulacije pomogle, nakon 2 ciklusa korištenja trakica sam ostala trudna.
Hvala ti. Ima dana dok si sama tako kazem, ma bit ce treba samo vremena, a ima dana dok si mislim kako samo ja nemam srece i toliko zelim tu bebu a nikako. Mislim da svi imamo tako neke dane. A i s prvom trudnocom koja je nazalost zavrsila sa spontanim trebalo mi je duze.
Al trebalo bi cim manje se operecivat i ne razmisljati.
PreMama pijem kojih 3 mj bas mi i ginekolog preporucio te tablete a uz to jos svaki dan prije spavanje magnezij sumeci popijem.
Iskreno ne znam jel bolje s trakicama ili ne. Jedan mjesec dok sam ih radila imam osjecaja koda mi to jos stvara dodatnog pritiska, ovaj mj sam gledala samo plodne kao bez pritiska pa koj dan bude al nije bilo uspjesno.
Mislim da prvo treba u glavi posloziti onda ce sve krenuti.
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
Hvala ti. Ima dana dok si sama tako kazem, ma bit ce treba samo vremena, a ima dana dok si mislim kako samo ja nemam srece i toliko zelim tu bebu a nikako. Mislim da svi imamo tako neke dane. A i s prvom trudnocom koja je nazalost zavrsila sa spontanim trebalo mi je duze.
Al trebalo bi cim manje se operecivat i ne razmisljati.
PreMama pijem kojih 3 mj bas mi i ginekolog preporucio te tablete a uz to jos svaki dan prije spavanje magnezij sumeci popijem.
Iskreno ne znam jel bolje s trakicama ili ne. Jedan mjesec dok sam ih radila imam osjecaja koda mi to jos stvara dodatnog pritiska, ovaj mj sam gledala samo plodne kao bez pritiska pa koj dan bude al nije bilo uspjesno.
Mislim da prvo treba u glavi posloziti onda ce sve krenuti.
A okej onda, što smatras da ti stvara pritisak , to najbolje izbaciti..ja sam isto mjerila bila bazalnu međutim to mi je stvarala pritisak tako da sam rekla da više neću mjeriti kada budem opet krenula u akciju.
Ma sve će to doći na svoje, samo misli pozitivno i na to da ćeš jednoga dana držati u rukama svoje čudo 🤗
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
I ja proverim svaki dan da li je neko nesto napisao, uvek sa nadom da stare clanice pisu, da nema novih, poruka od MfrauM me je vratila u tezak period iako ne mislim o tome cesto, trudim se da idem i gledam napred, svima zelim sto pre lepe vesti, bezbrizne trudnoce i zdrave bebice, puno pozdrava...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Beban draga, oprosti nisam te htjela rastužiti..vidim da smo prošle to u sličnim tjednima a i generacija smo. Joj uzas :(.
Idemo cure dan po dan jedan dan bolje drugi dan gore, negdje ćemo doći...želim nam svima puno snage i ustrajnosti.
Što se tiče praćenja ovulacije- meni je super pomoglo mjerenje temperature ali sad mi se to ne da...mislim da ću se prisiliti na to od slj tjedna.. zasad samo pijem vitamine i folate..
Sretno curke, dan po dan i dočekat ćemo lijepe vijesti!
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji