Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    22. Ožujak 2022. 14:47

Loza 🐾🐾

cure evo samo da javim da sam uspješno dobila uputnice za trombofiliju, jaaaako sam sretna ako se mogu tako izraziti :)
    dosta toga mi je navela na uputnici: protein C, protein S, LAC, kardiolipin screen, anti beta GPI,, PV, APTV, fbg, AT III, D-dimeri, faktor V Leiden, protrombin, MTHFR i PAI - 1 4G alel, FVIII. S obzirom da mi mama ima trombozu dubokih vena koju je otkrila u trudnoći sa mnom, doktorica je na pregledu rekla da ću se vjerojatno i ja morati u trudnoći bockati, ali čekamo nalaze koji će biti za cca mjesec dana :)

MA BRAVO, super za uputnice!! :)

MBM🐬🍀💕
    22. Ožujak 2022. 15:21

Loza Bravo za uputnicu. Cekamo nalaze zajedno sa tobom i drzimo ti 🤞🏻🤞🏻

Loza 💙😇
    22. Ožujak 2022. 16:47

Hvala na podršci cure drage 🥰🥰 zaista se ne bojim loših nalaza, znam da ima lijeka za takve stvari :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    22. Ožujak 2022. 16:47

Kako ste vi danas?

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    22. Ožujak 2022. 20:51

Ja sam danas nekako jer danas je 6 nedelja od kako sam vrsila kiretazu i zauvek se rastala od moje male curice. Utorak je dan koji ce me podsecati celog zivota na dan moju zadnju  Men 16.11.2021. Utorak je dan kad sam radila test na trudnocu i videla 2 lepe crvene crtice koje cekam godinama. I na kraju je dan kad sam vrsila kiretazu i zauvek se rastala od moje bubice. Tako da cu pamtiti celog zivota Utorak

Loza 💙😇
    22. Ožujak 2022. 21:13

MBMikica

Ja sam danas nekako jer danas je 6 nedelja od kako sam vrsila kiretazu i zauvek se rastala od moje male curice. Utorak je dan koji ce me podsecati celog zivota na dan moju zadnju Men 16.11.2021. Utorak je dan kad sam radila test na trudnocu i videla 2 lepe crvene crtice koje cekam godinama. I na kraju je dan kad sam vrsila kiretazu i zauvek se rastala od moje bubice. Tako da cu pamtiti celog zivota Utorak

Ohhh, razumijem te 💔 nisi jedina. Ja se trudim ne razmišljati na taj način al ne mogu si pomoći. Meni je u ponedjeljak bila kiretaža (jučer točno mjesec dana) a utorkom bi mi bio puni tjedan trudnoće. Danas bi bili točno 20tt 💔 duša da zaboli...
    Zapratila sam si neke stranice na instragramu koje se bave temom pobačaja, žene pišu svoja iskustva i osjećaje, motivacijske poruke i slično. Bude lakše kad znaš da nisi sama i da se drugi osjećaju tako. Pa preporučam da si možda pronađeš tako nešto ako misliš da bi i i tebi to pomoglo :) 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    22. Ožujak 2022. 21:16

Kejsy  ❄️ ☃️

Loza 🐾🐾

Hvala na podršci cure drage 🥰🥰 zaista se ne bojim loših nalaza, znam da ima lijeka za takve stvari :)

Naravno…dobro kazes, ali nekako ako je sve ok, ili znas da terapijom mozes drzati sv epod kontrolom onda je lakse opustiti se i krenuti u nove pokusaje 🥰

Je je, istina. Muž i ja smo se dogovorili da ćemo od sljedećeg ciklusa počet raditi na bebici a meni odma matematika proradila u glavi: taman dok dobijem nalaze bi i bio kraj ciklusa i znat ću već jel plusić il nije 🤭 sve će se poklopiti u isto vrijeme

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    23. Ožujak 2022. 10:34

Loza Samo napred i nadam se da ce biti sve ok. Nista ne gubi vreme ne mora da znaci ako se jednom zavrsilo lose da ce biti uvek lose.

Pipin
    23. Ožujak 2022. 13:34

Loza 🐾🐾

Kejsy ❄️ ☃️

Loza 🐾🐾

Naravno…dobro kazes, ali nekako ako je sve ok, ili znas da terapijom mozes drzati sv epod kontrolom onda je lakse opustiti se i krenuti u nove pokusaje 🥰

Je je, istina. Muž i ja smo se dogovorili da ćemo od sljedećeg ciklusa počet raditi na bebici a meni odma matematika proradila u glavi: taman dok dobijem nalaze bi i bio kraj ciklusa i znat ću već jel plusić il nije 🤭 sve će se poklopiti u isto vrijeme

Yaaay bravo za vas ekipa! Držimo figeee!

Pipin
    23. Ožujak 2022. 13:36

Cura ima koja od vas iskustva u korištenju duphastona (mimo trudnoće - koristila sam ga u obje trudnoće ali tek kad sam ostala trudna ne prije). Naime, ginek. mi je preporučila krenuti piti 2. dio ciklusa zbog često spottinga mimo menstruacije, što može biti od nižeg progesterona. Mene strah malo da mi ne poremeti cikluse, ima koja iskustva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.