![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Loza Mislim raditi briseve na U.M.H. Takodje i na bakterije i gljivice. Mislim da rafim takodje i trombofiliju. A kao dto sam rekla pre, zvali su me iz bolnice i rekli da je cito genetika uredna samo toliko. I da treba na pregled u Cetvrtak.
Leao6 Hvala na odgovoru draga moja. Nadam se da cemo uskoro pisati o novim iskustvima nase trudnoce i naseg posle poroda 🙏🏻🙏🏻
LozaMislim raditi briseve na U.M.H. Takodje i na bakterije i gljivice. Mislim da rafim takodje i trombofiliju. A kao dto sam rekla pre, zvali su me iz bolnice i rekli da je cito genetika uredna samo toliko. I da treba na pregled u Cetvrtak.
Leao6 Hvala na odgovoru draga moja. Nadam se da cemo uskoro pisati o novim iskustvima nase trudnoce i naseg posle poroda 🙏🏻🙏🏻
Super :)
Ja odradila briseve još u bolnici dok sam bila, a sad sam planiram ići raditi pretrage za trombofiliju. Mama mi je imala problem s tim i pikala se u sve tri trudnoće, al je sve bilo ok. Tako da sam spremna na to da ti nalazi možda neće valjati, ali onda barem znam na čemu sam i primjenjujem terapiju od početka :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Slobodno mi se javite na mail tzganec@gmail.com
Ovakve stvari je tesko prolaziti sam i nema potrebe za tim. Kroz razgovor se moze zapoceti proces iscjeljenja i pronaci put koji ce nas pribliziti novoj nadi.
Kao bereavement doula pruzam zenama siguran prostor gdje mogu pricati o svojem gubitku i svim emocijama koje nas preplavljuju u razdoblju zalovanja. Tu sam za vas pa se javite bez straha. ;)
Tijana
Annboleyn draga, ako vidis ovaj post, pliz javi mi se na mail u potpisu. Trebam te nesto pitati pa da ne spamam curke tu ili na MPO. ❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
I ja mislim da je bolje da pricekam i drugu M pa da posle pocnem raditi na bebi. Juce mi je bio zadnji dan M. Trajala je tacno 5 dana kao i uvek. Mislim da ovaj mjesec vrsim neke pretrage pa u akciju. Jer mislim da je rano sad posle prve M da probam.
Zene dali je neku od vas bilo strah od nove trudnoce? Jer ja imam jos neki strah da li ce sve biti u redu
Ja iskreno ne znam kako sam ja imala hrabrosti nakon spontanog krenut odmah u novu trudnocu. Meni su u 10 tjednu rekli kako nema otkucaja srca i isla sma po tablet eu bolnicu. Doma sam odradila sve, ali na kraju sam morala i na kiretazu jer nisam sve izbacila. Rekli su mi da pricekam jednu menstruaciju pa mogu opet. Nakon toga sam opet ostala trudna ali je bila biokemijska. Nakon biokemijske sam pricekala jos jednu menstruaciju pa smo opet pokusali i onda sma imala doma spontani u 7tjednu. I nakon tog spontanog sam cekala jos jednu menstruaciju i opet sam ostala trudna. Izmedu zadnjeg spontanog i pozitivnog testa sam isla u bolnicu na sve pretrage (i suprug isto). Nista nisu nasli da nije u redu, ali su me stavili na terapiju heparina i progesterona. Evo sad sam pred kraj 20og tjedna.
Zelim rec, zbog ovog iskustva mije oduzeta bezbriznost u trudnoci, vec samo analiza. Google vam je najgori neprijatelj a odlasci na hitnu su cesti jer svaka sitnica koju osjetim je odlazak na hitno. To je jednostavno tako, briga je od 0/24. Prvo se trazi ima li otkucaja, pa se na svakom pregledu gleda kuca li srce jos, pa kreceli se bebica i tako iz pregled au pregled.
Da je lako, nije ali vjeruj mi SNAZNIJE SMO NEGO STO MISLIS. I ovo je moje iskustvo, ne znaci da ce bit tvoje.
Rekli su mi u bolnici da vise od 50% trudnoca zavrsi spontanim i najcesce je to jedan spontani samo. U malo slucajeva se desi da ih ima 2 ili vise. JA zi zelim puno snage, zelje i volje te da ti sljedeca trudnoca bude divna.
I ja mislim da je bolje da pricekam i drugu M pa da posle pocnem raditi na bebi. Juce mi je bio zadnji dan M. Trajala je tacno 5 dana kao i uvek. Mislim da ovaj mjesec vrsim neke pretrage pa u akciju. Jer mislim da je rano sad posle prve M da probam.
Zene dali je neku od vas bilo strah od nove trudnoce? Jer ja imam jos neki strah da li ce sve biti u redu
Ja iskreno ne znam kako sam ja imala hrabrosti nakon spontanog krenut odmah u novu trudnocu. Meni su u 10 tjednu rekli kako nema otkucaja srca i isla sma po tablet eu bolnicu. Doma sam odradila sve, ali na kraju sam morala i na kiretazu jer nisam sve izbacila. Rekli su mi da pricekam jednu menstruaciju pa mogu opet. Nakon toga sam opet ostala trudna ali je bila biokemijska. Nakon biokemijske sam pricekala jos jednu menstruaciju pa smo opet pokusali i onda sma imala doma spontani u 7tjednu. I nakon tog spontanog sam cekala jos jednu menstruaciju i opet sam ostala trudna. Izmedu zadnjeg spontanog i pozitivnog testa sam isla u bolnicu na sve pretrage (i suprug isto). Nista nisu nasli da nije u redu, ali su me stavili na terapiju heparina i progesterona. Evo sad sam pred kraj 20og tjedna.
Zelim rec, zbog ovog iskustva mije oduzeta bezbriznost u trudnoci, vec samo analiza. Google vam je najgori neprijatelj a odlasci na hitnu su cesti jer svaka sitnica koju osjetim je odlazak na hitno. To je jednostavno tako, briga je od 0/24. Prvo se trazi ima li otkucaja, pa se na svakom pregledu gleda kuca li srce jos, pa kreceli se bebica i tako iz pregled au pregled.
Da je lako, nije ali vjeruj mi SNAZNIJE SMO NEGO STO MISLIS. I ovo je moje iskustvo, ne znaci da ce bit tvoje.
Rekli su mi u bolnici da vise od 50% trudnoca zavrsi spontanim i najcesce je to jedan spontani samo. U malo slucajeva se desi da ih ima 2 ili vise. JA zi zelim puno snage, zelje i volje te da ti sljedeca trudnoca bude divna.
sve ovo skupa mi je prestrašno... nek ti je sa srećom u ovoj i svakoj sljedećoj trudnoći :)
ali da se referiram na ovo prvo što kažeš da ne znaš kako si imala hrabrosti opet planirat novu trudnoću - sve je to individualno i kad se jednom odlučiš da želiš imati dijete, teško je potisnuti taj osjećaj i potrebu. Mene trenutno u isto vrijeme i podiže i zastrašuje pomisao na novu trudnoću i vjerojatno ću sve tako kao ti - nakašljala sam se, ajmo na hitnu. Nema na što nismo spremne samo da držimo svoje srećice u rukama ❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ariel Secam se tebe i tvog tuznog dogadjaja jer sam citala posle spontanog od 1 do sad zadnje stranice ovu temu. Drago mi je da je sad sve u redu kod tebe i tvoje 🌈 bebe i molim Boga da sve bude u redu. Ja sutra idem na kontrolu jer mi je stigao rezultat Cito Genetike ploda. Javili su mi da je sve sa genetikom u redu pa sad cu sutra cuti opsirnije sta ce mi reci doca
ArielSecam se tebe i tvog tuznog dogadjaja jer sam citala posle spontanog od 1 do sad zadnje stranice ovu temu. Drago mi je da je sad sve u redu kod tebe i tvoje 🌈 bebe i molim Boga da sve bude u redu. Ja sutra idem na kontrolu jer mi je stigao rezultat Cito Genetike ploda. Javili su mi da je sve sa genetikom u redu pa sad cu sutra cuti opsirnije sta ce mi reci doca
Što su ti rekli?
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Evo cure ja danas bila na kontrolu i moj DR kaze da je citogenetica u redu a evo i rezultat ako neka od vaz zna da mi malo opsirnije
Indikacija: ( - )
Metodologija: Dugotrajna kultura stanica.Grimsa- Band analiza s razlucivosti id 450 pojaseva
Broj analize kromozoma: 20 celija
Rezultat kariotipizacije: 46xx
Komentar: Katiotipska analiza kutiviranih abortusnog materiala pokazala je normalne numericke i konstituciske kromozomske rezultate
Evo cure ja danas bila na kontrolu i moj DR kaze da je citogenetica u redu a evo i rezultat ako neka od vaz zna da mi malo opsirnije
Indikacija: ( - )Metodologija: Dugotrajna kultura stanica.Grimsa- Band analiza s razlucivosti id 450 pojasevaBroj analize kromozoma: 20 celijaRezultat kariotipizacije: 46xxKomentar: Katiotipska analiza kutiviranih abortusnog materiala pokazala je normalne numericke i konstituciske kromozomske rezultate
Isto mi i da si na kineskom pisala, umorilo me samo dok sam pročitala 😂😂 nadam se da će ti netko moć pomoć oko tumačenja
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji