![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Loza hahahahah ja od sveg ovog znam samo da je uredan po doktorovom odgovoru i nista drugo. Znala sam da nece nista ni reci ovaj test ali ajde neka uzmu neku paru na ovu krizu.😁😁😁
Kejsy puno ti hvala na objasnjenju, opsirnijem nego doktorovom. Drago mi je sto postojis jer na svakom postu imas nesto lepo i poucno da kazes. A za spol bebe znaci bila je devojcica. Steta sto je nisam upoznala. Ali nadam se da ce opet bit beba i da cu ja i sve zene sveta koje zele decu postati ponosne majke.
Kejsy hormone sam radila i u redu su takodje sam radila ultrazvuk stitnjace i ona je u redu. A trombofiliju nisam iskreno receno mada bi trebala raditi. Vidimo se na lepsim temama uskoro
MBMikica idi radi trombofiliju. Meni je i to bilo uredno, cak su mir adili i test na mutacije i sve je bilo uredno. Iako je sve bilo uredno stavili su me na heparin inekcije i progesteron prva 3 mj. Kad sam pitala zasto, rekli su mi da iako je sve u redu da su otkrilid a ta kombinacija pomaze pri odrzavanju trudnoce. Da nisu sigurni zasto ali da jednostavno imaju jako dobre rezultate kod cura koje nemaju problema sa zacecem vec odrzavanjem trudnoce.
Pila sam i neke male tablete koje sma zaboravila kako se zovu. Uglavnom rekli su mi da te male tablete pomazu ako osoba ima autoimunu bolest gdje tijelo smatra da je plod nesto lose i izbacije ga iz tijela. Ali i za to mi je nalaz bio u redu, ali su mi preventivno sve to dali. I eto uspjelo je. Sad iskreno ne znam je li to samo sreca da se ovaj puta sve primilo ili je ta kombinacija stvarno pomogla. Nikad necu znat. Ali ni jedan od ovih lijekova nije stetio meni ni bebi pa sam bila sretna sto imam neku terapiju koja moze pomoc.
Iskreno se nadam da ces uskoro i ti vidjet pozitivan test i imat zdravu i divnu trudnocu, pa i na krjau svoju bebu.
a cure koje ste radile pretrage na trombofiliju, koliko dugo ste čekale na termin? Neću ići privatno već preko uputnice i jučer sam zvala KBC Osijek i dobila termin tek 04.05.! I onda još na to čekat 6 tjedana nalaze... Danas ću zvati bolnicu u svom gradu pa se nadam da ću dobiti neki raniji termin... Ovo mi se baš čini sve dosta dugo.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ariel daj Boze da iduca trudnoca bude u redu i da docekamo i da se rodi zdravo. A i predhodna trudnoca je bila uredna a pila sam Aspirin protekt 100mg Vitamin D3 Methylfolat 400mg i odjednom je poceo braon iscjedak 5 dana a 6 dan 2 ugruska. I posle tog srce bebe je kucalo. Da u medjuvremenu kad sam u 11tj isla na kontrolu beba je stalo srce u 10dj. Tako da nikad se nezna sta nas ceka.
a cure koje ste radile pretrage na trombofiliju, koliko dugo ste čekale na termin? Neću ići privatno već preko uputnice i jučer sam zvala KBC Osijek i dobila termin tek 04.05.! I onda još na to čekat 6 tjedana nalaze… Danas ću zvati bolnicu u svom gradu pa se nadam da ću dobiti neki raniji termin… Ovo mi se baš čini sve dosta dugo.
Odlično da si dobila uopće! Mene nisu htjeli slati jer sam imala 'samo jedan pobačaj'
a cure koje ste radile pretrage na trombofiliju, koliko dugo ste čekale na termin? Neću ići privatno već preko uputnice i jučer sam zvala KBC Osijek i dobila termin tek 04.05.! I onda još na to čekat 6 tjedana nalaze… Danas ću zvati bolnicu u svom gradu pa se nadam da ću dobiti neki raniji termin… Ovo mi se baš čini sve dosta dugo.
Odlično da si dobila uopće! Mene nisu htjeli slati jer sam imala 'samo jedan pobačaj'
update: zvala drugu bolnicu i dobila termin 22.3. za pregled :D tako da sam baš sretna i uzbuđena oko toga.
A meni to uopće nije ok da se te pretrage rade tek nakon minimalno tri spontana. Ono, koliko djece moramo izgubiti i koliko emocionalne boli moramo proći prije nego nam se pomogne?
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
update: zvala drugu bolnicu i dobila termin 22.3. za pregled :D tako da sam baš sretna i uzbuđena oko toga.
A meni to uopće nije ok da se te pretrage rade tek nakon minimalno tri spontana. Ono, koliko djece moramo izgubiti i koliko emocionalne boli moramo proći prije nego nam se pomogne?
Odlično, bravo da si se izborila za sebe!!
Ma ni meni to nema smisla. Ja sam uspjela nagovoriti za neke osnovne, ali recimo to za trombofiliju nisam uspjela :( a privatno je bas skupo, na kraju nisam otisla...
Odlično, bravo da si se izborila za sebe!!
Ma ni meni to nema smisla. Ja sam uspjela nagovoriti za neke osnovne, ali recimo to za trombofiliju nisam uspjela :( a privatno je bas skupo, na kraju nisam otisla…
a evo, vidit ću što će mi na pregledu reć, nadam se da će bit sve kako sam zamislila. Al da, dosta su skupe te pretrage, ni meni to nije opcija ić raditi privatno... Tako da ako mi iz nekog razloga ovo i propadne, prepustit ću sve u Božje ruke pa kako bude. Nadat se najboljem :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji