Kao lijecnica cu ti odgovoriti… u vrijeme snimanja rtga se vjerojatno nije ni implantacija dogodila, jer da je rtg nest napravio ne bi bila trudna. U vrlo ranoj trudnoci je postulat sve ili nista.. tako da lijepo ginekologu na uzv i to je to. Plus zracili ste vrat ne jajnike. Ja bi bila zabrinuta ravno nula
Hvala vam sto ste mi odmah u startu naveli da ste lijecnica. Smirio me vas odgovor.
Na pregled cu kad mi se doktorica vrati s g.o.
Hvala jos jednom.
Ma samo hrabro dalje, ovo mozete slobodno zaboraviti!

Dvojajcane blizanke 🍒
Ćao cure, morala sam vas pitati i pozdtav za sve i nadam se da se više nijendoj neće desiti pobačaj ❤️
Ja sam 9tog Oktobra saznala da sam trudna, radila sam test, i tako naredna tri dana, samo što mi je zadnjeg dana bila blaža ceta od drugih. Negdje dam bila 4ta nedelja. Nakon dva dana, ja sam vidjela neko rozo krvarenje, a prije toga osjetila menstrualne bolove. I već sinoć i danas je krvarenje tu. Iskreno mislim sa je menstruacija ustvari. I da je to bila biohemijska trudnoća. Nemam naravno nikakve nenormalne bolove već kao sama menstruacija. Bila sam kod ginekologa sinoć i pregledao me, gdje je rekao da nema apsolutno ničeg, opasnog a da se teudnoća ne moženi vidjeti i da je ima.
Jutros sam radila test i on je pokazao samo jednu crtu. Vadila sam sve nalaze. I sjutra bih trebala otići kod njega na pregled. Ali šta vi mislite?
Da li ću i ovog mjeseca, ako ustanovim da imam ovulaciju, moći opet da probam?
hapiness, možeš opet probati kad prođe menstruacija. Nemoj raditi test prije dana kad treba doći menstruacija, jer puno trudnoća ode u tom periodu a žene ni ne znaju da su bile trudne jer im normalno dođe menstruacija. A ako se ponovi opet pozitivan test pa dođe menstruacija, obrati se ginekologu.

Ja sam čak jutros uradila test,na kom se nazire linija, blijeda ali je tu, pomjeriš test,, tu je. Namjerno sam prije testiranja sa svake strane provjerila da li se nazire, da se ne bih ponadala bezveze.
Čak, jeste ludo ali sam ga sačuvala, i i dalje se nazire. Tako da sam zbunjena previše…
Zanima me da li je ijedna od vas imala odnose i dozivjela orgazam par dana nakon ovulacije i ostala trudna? Tj pitanje bi bilo, da li mislite da orgazam par dana nakon ovulacije moze da utiče negativno na začeće?
Pozdrav, imam 39 god i prvi put sam ostala trudna. U 8 tjedana i 2 dana dijagnoza blighted ovum. Nije se vidjela beba niti žv. 8 tjedana i 6 dana odlazim u kbc Ri po prvu tabletu za medikamentozni pobacaj. Na kontrolnom pregledu doktor vidi plod od 3.2 mm i zumanjcanu vrecicu. No unatoc tome daje mi pilulu koju sam uzela, jer sam bila u rastrojenom stanju.
Dolazim kuci i pocinje me muciti sto ako bi se plod normalno razvijao da se sacekalo tj.dana. odlazim svojoj gin koja se slaze da je trebalo sacekati i vidjeti. Tada vidim da to uopce nije bio doktor vec mladi specijalizant. Sutra moram nastaviti pobacaj, ali nemam mira, da se beba pokazala 3.2 mm u 8tj i 6 dana, da li se mogla normalno razviti? Sada ne mogu odustati od pobacaja jer je vec ostecena. Sto mislite?
Nisam napisala da je nakon toga i gin vidjela žv, ali ne i plod jer ima slabiji uz, a saznala sam da sam trudna prije 5 tj. Menstruacije su neredovite i ciklus je oko 31 dan, nekad i duze.
Pozdrav, imam 39 god i prvi put sam ostala trudna. U 8 tjedana i 2 dana dijagnoza blighted ovum. Nije se vidjela beba niti žv. 8 tjedana i 6 dana odlazim u kbc Ri po prvu tabletu za medikamentozni pobacaj. Na kontrolnom pregledu doktor vidi plod od 3.2 mm i zumanjcanu vrecicu. No unatoc tome daje mi pilulu koju sam uzela, jer sam bila u rastrojenom stanju.
Dolazim kuci i pocinje me muciti sto ako bi se plod normalno razvijao da se sacekalo tj.dana. odlazim svojoj gin koja se slaze da je trebalo sacekati i vidjeti. Tada vidim da to uopce nije bio doktor vec mladi specijalizant. Sutra moram nastaviti pobacaj, ali nemam mira, da se beba pokazala 3.2 mm u 8tj i 6 dana, da li se mogla normalno razviti? Sada ne mogu odustati od pobacaja jer je vec ostecena. Sto mislite?
Ajme, žao mi je zbog tvoje situacije. Znaš li kolika je gestacijska i zumanjcana vrećica? Mislim 8 + 6 je stvarno dosta a da se ne vidi plod i otkucaji, čak i uz neredovite menstruacije, mislim da su šanse da se sve počelo normalno razvijati jako male...
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1.beta (12dnt)723; 2.beta (14 dnt) 1684; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji