Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    04. Listopad 2021. 14:09

Mikica212

Ja sam evo upravo dosla od svoje ginekologinje. Dobila sam uputnice za Osijek za pretrage i rekla mi je 2-3 mjeseca neka se cuvam,taman kad sve nalaze napravimo onda cemo vidjeti sto se dogadja i za dalje se dogovoriti. Pise trombofilija, TORCH, PV,TV,APTV,fibrinogen, D-dimeri, protein C, protein S, LAC, ACL, Homocistein, AT III, T3,T4,TSH,Faktor V Leiden, PAI I, protrombin, MTHFR,B19
    I još me poslije toga čekaju neke pretrage u Našicama u bolnici,to je rekla da cemo raditi zadnje. Nadam se da ce se pronaci uzrok i da nije nista ozbiljno.

Nadam se da cete otkrit uzrok i sto prije naci rjesenje. 
    Ja imam uputnicu za 11.11.2021. pise za kompletne pretrage (posto sam u austriji pise samo Abortusabklärung). Ali sam malo googlala sto to znaci i mislim da je sve navedeno kao sto ste i Vi napisali. JA sam na svoju tuku trombofiliju napravila nakon prvog spontanog i bila je negativna ali je rekao doktor da je to u vise od 50% slucajeva krivac za spontane pobacaje.
    Zelim Vam svu srecu i da sto prije otkrijete uzrok. 

Mikica212
    04. Listopad 2021. 19:24

mammaWannaBe ajd neka nam je sretno onda, da se nadje uzrok i da uzmemo neku terapiju i aj dalje :)

01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
    09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)

10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)

jelenas
    11. Listopad 2021. 14:25

Bok svima! 
    Došla sam nakon dugo vremena baciti oko što se ovdje zbiva. 
    Dakle sva sam se naježila! 
    Samoja, MTBica- predivno vas je “vidjeti”, još ljepše vidjeti da neki imaju i lijepe vijesti, presretna sam! 
    Uljepšale ste mi dan! ❤️ 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

dmarjano
    11. Listopad 2021. 23:31

Pozdrav svima, 
    Usla sam u grupu s velikim strahom.
    Moj trenutno najveći strah je RTG koji su mi radili dok nisam znala da sam trudna.
    Zadnja M je bila 4.9, a 23.9 sam imala prometnu nesreću u kojoj mi je stradao vrat i radili su mi RTG kraljeznice.
    Danas sam saznala da sam trudna.
    Bojim se kao nikada u životu. 
    Je li neka od vas i imala takvo iskustvo?

• vickivale
    12. Listopad 2021. 06:31

Kao lijecnica cu ti odgovoriti… u vrijeme snimanja rtga se vjerojatno nije ni implantacija dogodila, jer da je rtg nest napravio ne bi bila trudna. U vrlo ranoj trudnoci je postulat sve ili nista.. tako da lijepo ginekologu na uzv i to je to. Plus zracili ste vrat ne jajnike. Ja bi bila zabrinuta ravno nula

Dvojajcane blizanke 🍒

dmarjano
    12. Listopad 2021. 07:33

vickivale

Kao lijecnica cu ti odgovoriti… u vrijeme snimanja rtga se vjerojatno nije ni implantacija dogodila, jer da je rtg nest napravio ne bi bila trudna. U vrlo ranoj trudnoci je postulat sve ili nista.. tako da lijepo ginekologu na uzv i to je to. Plus zracili ste vrat ne jajnike. Ja bi bila zabrinuta ravno nula

Hvala vam sto ste mi odmah u startu naveli da ste lijecnica. Smirio me vas odgovor.
    Na pregled cu kad mi se doktorica vrati s g.o.
    Hvala jos jednom.

• vickivale
    12. Listopad 2021. 09:03

Ma samo hrabro dalje, ovo mozete slobodno zaboraviti! 

Dvojajcane blizanke 🍒

• _happiness_
    14. Listopad 2021. 13:39

Ćao cure, morala sam vas pitati i pozdtav za sve i nadam se da se više nijendoj neće desiti pobačaj ❤️ 

Ja sam 9tog Oktobra saznala da sam trudna, radila sam test, i tako naredna tri dana, samo što mi je zadnjeg dana bila blaža ceta od drugih. Negdje dam bila 4ta nedelja. Nakon dva dana, ja sam vidjela neko rozo krvarenje, a prije toga osjetila menstrualne bolove. I već sinoć i danas je krvarenje tu. Iskreno mislim sa je menstruacija ustvari. I da je to bila biohemijska trudnoća. Nemam naravno nikakve nenormalne bolove već kao sama menstruacija.  Bila sam kod ginekologa sinoć i pregledao me, gdje je rekao da nema apsolutno ničeg, opasnog a da se teudnoća ne moženi vidjeti i da je ima.

Jutros sam radila test i on je pokazao samo jednu crtu. Vadila sam sve nalaze. I sjutra bih trebala otići kod njega na pregled. Ali šta vi mislite?
    Da li ću i ovog mjeseca, ako ustanovim da imam ovulaciju, moći opet da probam? 

anchika
    14. Listopad 2021. 14:31

hapiness, možeš opet probati kad prođe menstruacija. Nemoj raditi test prije dana kad treba doći menstruacija, jer puno trudnoća ode u tom periodu a žene ni ne znaju da su bile trudne jer im normalno dođe menstruacija. A ako se ponovi opet pozitivan test pa dođe menstruacija, obrati se ginekologu.

• _happiness_
    14. Listopad 2021. 20:51

Ja sam čak jutros uradila test,na kom se nazire linija, blijeda ali je tu, pomjeriš test,, tu je. Namjerno sam prije testiranja sa svake strane provjerila da li se nazire, da se ne bih ponadala bezveze. 
    Čak, jeste ludo ali sam ga sačuvala, i i dalje se nazire. Tako da sam zbunjena previše…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.