![](/media/img/12/8a/0dce2fde198867da7563.jpeg)
Drage moje. Pisala sam već u dva navrata na ovoj temi i iskreno se nadam da više neću morati. Djevojke sa ove teme su mi jako puno pomogle kad sam bila na dnu i htjela sam javiti dobre vijesti (u potpisu).
Iz mog dosadašnjeg iskustva mogu reći da, ako ovaj sad malac uspije do kraja i bude zdrava vesela beba, sve se isplatilo - svaka suza, svaka kap krvi, svaka minuta straha, depresije, očaja, ... Iz dubine srca želim svim curama ovdje da dobiju svoj melem i da se rane na kraju ove priče zaliječe
💔💔💔
MTBicaaaaa
Čestitam od srca na predivnoj vijesti!!!! Naravno da će biti sve u redu do kraja, već si u 14.tt, sad će to sve ići glatko Joj da taj malac samo zna kakvu (z)majku ima
Uživaj u trudnoći, zaslužila si ❤
Niži AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025. Škvorc
MTBicaaaaa
Čestitam od srca na predivnoj vijesti!!!! Naravno da će biti sve u redu do kraja, već si u 14.tt, sad će to sve ići glatkoJoj da taj malac samo zna kakvu (z)majku ima
Uživaj u trudnoći, zaslužila si ❤
Hvala Zmajka
Vidim da si ti prešla pola sa svojom princezicom čestitam!!!
💔💔💔
Mtbicaaaa aaaaaaaaa pa toooooooo 💙💙💙💙💙 bas sam sretnaaaaa! Ocekujem izvjesce na mail 💗🥰🎉🥳
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Drage moje. Pisala sam već u dva navrata na ovoj temi i iskreno se nadam da više neću morati. Djevojke sa ove teme su mi jako puno pomogle kad sam bila na dnu i htjela sam javiti dobre vijesti (u potpisu).
Iz mog dosadašnjeg iskustva mogu reći da, ako ovaj sad malac uspije do kraja i bude zdrava vesela beba, sve se isplatilo - svaka suza, svaka kap krvi, svaka minuta straha, depresije, očaja, … Iz dubine srca želim svim curama ovdje da dobiju svoj melem i da se rane na kraju ove priče zaliječe
Sretnoo i čestitam 🍀🍀🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Moje iskustvo:
01/21 Missed ab 12+6 ,po UZV srce je stalo sa 10+1
U bolnici prihvatila tablete pošto je krvarenje već krenulo. Međutim,jako sam loše reagirala na njih i nije sve izašlo pa sam i kiretirana. Poslije kontrole doktorica mi je dala zeleno svjetlo da u 4.om mjesecu pokušamo opet. PHD ne pokazuje ništa.
09/21 Missed ab 11+4 ,po UZV srce je stalo sa 10+7 i na UZV je uočen cistični higrom i hidrops oko bebice.
Potpuna kiretaža. Čekamo PHD nalaz i UZV
Slat će me na daljnje pretrage. Molim iskustva i ohrabrenje ,mi smo potpuno slomljeni. :'(
01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)
10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)
D.ana, zbunjena sam jer ostanem trudna jako brzo, hranim se zdravo koliko god mogu, pazim na sve i ne mogu vjerovat da mj se to dogodilo dva puta, a napatim se sa mučninama i povraćanjima baš jako,smršavim po 4-5 kg u tih 2 mj. Hoće,rekla je da će me slati na sve što postoji. Strah me svega ali neću odustati. Kod mene je problem štitnjača ali ona je liječena, to jest pijem lijekove.U obitelji imam trombofiliju. Tko nije prošao ove muke ,taj ne zna kolika je to bol. Nadam se da će nam se posrećiti s vremenom ❤
Na žalost, PHD nalaz nikad ništa ne pokaže, tako da se tu ne morate nadati nečem. Jedino citogenetika ploda može ukazati jesu li postojale neke kromosomske greške, ali to baš morate umoliti da vam naprave jer rutinski rade tek nakon tri pobačaja.
Ja sam kompletnu obradu napravila odmah nakon prve trudnoće. Nisam otkrila neke veće probleme (osim da moram uzimati heparin), ali meni je dala olakšanje i snagu da nastavim dalje. Sretno cure.
💔💔💔
D.ana , doktorica mi je prvo spomenula pretragu na trombofiliju. Ja imam dobru ginekologinju, zasad sam zadovoljna,ne mogu reći ništa loše. Uznemirena sam jako, ovo baš udara na psihu.
Napravite pretragu na trombofiliju, ako imate neku mutaciju dobit ćete terapiju. Ja uzimam heparin jer imam mutaciju.
Osim toga, minimalno pregledajte hormone i antitijela štitnjače, homocistein, D vitamin, feritin, inzulinsku rezistenciju.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji