Pozdrav cure,
Da malo pozitive unesem u "grupu" 😄
NAime, imala sam spontani, prva trudnoca u 6mj ove godine - 6tt. Ocistila se sama, bez ikakvih preparata i doktorske ruke.
Nastavno na sve, ustanovili su mi blaaagu pregradu, ali skroz blagu, koja po njihovom ne bi trebala biti problem za buducu trudnocu. Danas, 7 dana prije ocekivane mjesecnIce, nemam mira i znatizelja radi svoje, napravim ja test, neki najjeftiniji iz Mullera i vidi se skroz jedva vidljiva crtica, ali nazire se (vjerojatno jer je jos rano). Ponoviti cu za tjedan dana novi, za koji se nadam i vjerujem da ce biti puno deblja crtica. Drzite fige. 💕😁 #drugasreca

🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Pozdrav cure,
NAime, imala sam spontani, prva trudnoca u 6mj ove godine - 6tt. Ocistila se sama, bez ikakvih preparata i doktorske ruke.
Nastavno na sve, ustanovili su mi blaaagu pregradu, ali skroz blagu, koja po njihovom ne bi trebala biti problem za buducu trudnocu. Danas, 7 dana prije ocekivane mjesecnIce, nemam mira i znatizelja radi svoje, napravim ja test, neki najjeftiniji iz Mullera i vidi se skroz jedva vidljiva crtica, ali nazire se (vjerojatno jer je jos rano). Ponoviti cu za tjedan dana novi, za koji se nadam i vjerujem da ce biti puno deblja crtica. Drzite fige. 💕😁 #drugasreca
Ajme ja sam isto imala u 6mj spontani u 6tt. Isto sve, držim fige🤞🤞
Ja se isto nadam da ću i ja dobiti dvije crtice uskoro ❤️🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav cure,
Ajme ja sam isto imala u 6mj spontani u 6tt. Isto sve, držim fige🤞🤞
Ja se isto nadam da ću i ja dobiti dvije crtice uskoro ❤️🍀
Eto, slucajnosti. 😁
Drzim fige i ja tebi i sto skorijem plusicu. ❤💪

🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Pozdrav cure,
Baš je lijepo to čuti 🍀
Sretnoo 🍀 da se uskoro družimo na nekoj ljepšoj grupi 🥰🥰🥰

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav cure,
Baš je lijepo to čuti 🍀
Sretnoo 🍀 da se uskoro družimo na nekoj ljepšoj grupi 🥰🥰🥰
Hvala ti. 🤗
Da, dobro si napisala, ljepsa grupa u skorije vrijeme. 💚

🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Drage moje. Pisala sam već u dva navrata na ovoj temi i iskreno se nadam da više neću morati. Djevojke sa ove teme su mi jako puno pomogle kad sam bila na dnu i htjela sam javiti dobre vijesti (u potpisu).
Iz mog dosadašnjeg iskustva mogu reći da, ako ovaj sad malac uspije do kraja i bude zdrava vesela beba, sve se isplatilo - svaka suza, svaka kap krvi, svaka minuta straha, depresije, očaja, ... Iz dubine srca želim svim curama ovdje da dobiju svoj melem i da se rane na kraju ove priče zaliječe
💔💔💔
MTBicaaaaa
Čestitam od srca na predivnoj vijesti!!!! Naravno da će biti sve u redu do kraja, već si u 14.tt, sad će to sve ići glatko Joj da taj malac samo zna kakvu (z)majku ima
Uživaj u trudnoći, zaslužila si ❤
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1.beta (12dnt)723; 2.beta (14 dnt) 1684; 1. uzv sve ok imamo ❤️
MTBicaaaaa
Čestitam od srca na predivnoj vijesti!!!! Naravno da će biti sve u redu do kraja, već si u 14.tt, sad će to sve ići glatkoJoj da taj malac samo zna kakvu (z)majku ima
Uživaj u trudnoći, zaslužila si ❤
Hvala Zmajka
Vidim da si ti prešla pola sa svojom princezicom čestitam!!!
💔💔💔
Mtbicaaaa aaaaaaaaa pa toooooooo 💙💙💙💙💙 bas sam sretnaaaaa! Ocekujem izvjesce na mail 💗🥰🎉🥳

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Drage moje. Pisala sam već u dva navrata na ovoj temi i iskreno se nadam da više neću morati. Djevojke sa ove teme su mi jako puno pomogle kad sam bila na dnu i htjela sam javiti dobre vijesti (u potpisu).
Iz mog dosadašnjeg iskustva mogu reći da, ako ovaj sad malac uspije do kraja i bude zdrava vesela beba, sve se isplatilo - svaka suza, svaka kap krvi, svaka minuta straha, depresije, očaja, … Iz dubine srca želim svim curama ovdje da dobiju svoj melem i da se rane na kraju ove priče zaliječe
Sretnoo i čestitam 🍀🍀🍀

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji