Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BubaT
    09. Srpanj 2021. 12:35

Jelenas, kad je pregled? ♥️
    Hvala ti, makar me uzasno strah i prestravljena sam zapravo. Strah me svega, doslovno. Valjda je to normalan osjećaj. Prvo nismo mislili sad, al ocito mislimo kad ne pazimo bas 🙈

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Ivona1505
    09. Srpanj 2021. 13:35

Tina0409

Cure,
    Vi koje ste trudne a i koje planirate trudnoću jeste se cijepili za covid?
    Ja nisam htjela dok ne ostanem trudna,ali evo sve mi se čini da će nas prisiliti pa planiram cim dobijem M, i to možda samo s ovim sto je jedna doza johnson.

Ja sam bila nekih 9-10 tj trudna kad je svekrva pitala za cijepljenje, oni su se svi cijepili osim mog muza, rekla je doktorica da mi ne preporucuje cijepljenje sad, pa cak mozda ni nakon poroda posto planiram dojiti bebaca sto duze budem mogla. :) 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

jelenas
    09. Srpanj 2021. 13:37

BubaT

Hvala ti, makar me uzasno strah i prestravljena sam zapravo. Strah me svega, doslovno. Valjda je to normalan osjećaj. Prvo nismo mislili sad, al ocito mislimo kad ne pazimo bas 🙈

15.7. je idući pregled :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• ednna
    09. Srpanj 2021. 13:45

mikimia

Bila sam jutros radit briseve pa me je dr. usput pogledala na uzv i rekla da samo što nije ali ipak nakon što je skontala da je prošlo 1.5 mj od spontanog rekla mi je da uradim betu. Nalaz tek sutra gotov 😑

Moj nalaz bete je bio 3, znaci negativan , a proslo je mjesec I po od pobacaja i nisam dobila menzes, a razlog na UZ  kao ostalo je nesto 14 mm neke nehomogene mase, danas su mi radili diletaciju i vakum bez kiretiranja, cekamo ph nalaza I za 10 pa cemo vidjeti na kontrolnom pregledu sve 

BubaT
    09. Srpanj 2021. 16:30

jelenas

BubaT

15.7. je idući pregled :)

Sretno, javi se 😊

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• mikimia
    10. Srpanj 2021. 09:25

jelenas

Blair- super! Vidiš da je sve ok!
    Mikimia jesi ti dobila?
    Tina- javi nam ako ipak bude to to :)
    Evo ja ok, umorno stalno, vrućina me ubija. Odbrojavam od pregleda do pregleda, pa do godišnjeg da se malo opustimo i nakupamo.

jelenas

Blair- super! Vidiš da je sve ok!
    Mikimia jesi ti dobila?
    Tina- javi nam ako ipak bude to to :)
    Evo ja ok, umorno stalno, vrućina me ubija. Odbrojavam od pregleda do pregleda, pa do godišnjeg da se malo opustimo i nakupamo.

Evo sinoć kao nešto počelo curkat, ali skroz slabo nešto... Ali imam menstrualne bolove ko da lije iz mene. Baš danas kad imam pir, a čekam ju već danima. 

• mikimia
    10. Srpanj 2021. 09:30

ednna

mikimia

Bila sam jutros radit briseve pa me je dr. usput pogledala na uzv i rekla da samo što nije ali ipak nakon što je skontala da je prošlo 1.5 mj od spontanog rekla mi je da uradim betu. Nalaz tek sutra gotov 😑

Moj nalaz bete je bio 3, znaci negativan , a proslo je mjesec I po od pobacaja i nisam dobila menzes, a razlog na UZ kao ostalo je nesto 14 mm neke nehomogene mase, danas su mi radili diletaciju i vakum bez kiretiranja, cekamo ph nalaza I za 10 pa cemo vidjeti na kontrolnom pregledu sve

Bila na uzv kod dva različita doktora, nijedan nije ništa vidio, ja inače imam neredovite cikluse, tako da ovo mene ništa puno ne čudi, više me iritira i zbunjuje. 2 tjedna nakon spontanog na uzv je bilo 8 mm odjeka, nakon tjedan dana sam ponovno išla na uzv i dr rekao da ne vidi ništa posebno i da ću smeđarit još dan, dva i tako je bilo. E sad, počelo je nešto curkat, nadam se da je ona. 

BlairWaldorf
    10. Srpanj 2021. 17:47

mikimia

ednna

mikimia

Moj nalaz bete je bio 3, znaci negativan , a proslo je mjesec I po od pobacaja i nisam dobila menzes, a razlog na UZ kao ostalo je nesto 14 mm neke nehomogene mase, danas su mi radili diletaciju i vakum bez kiretiranja, cekamo ph nalaza I za 10 pa cemo vidjeti na kontrolnom pregledu sve

Bila na uzv kod dva različita doktora, nijedan nije ništa vidio, ja inače imam neredovite cikluse, tako da ovo mene ništa puno ne čudi, više me iritira i zbunjuje. 2 tjedna nakon spontanog na uzv je bilo 8 mm odjeka, nakon tjedan dana sam ponovno išla na uzv i dr rekao da ne vidi ništa posebno i da ću smeđarit još dan, dva i tako je bilo. E sad, počelo je nešto curkat, nadam se da je ona.

Koliko je proslo ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• mikimia
    11. Srpanj 2021. 03:42

BlairWaldorf

mikimia

ednna

mikimia

Koliko je proslo ?

47 dana od spontanog. Dobila napokon, možda mrvicu više curi nego uobičajeno. Menstrualni grčevi isti ko i inače. Nek je ona došla!

BlairWaldorf
    11. Srpanj 2021. 11:47

mikimia

BlairWaldorf

mikimia

ednna

mikimia

Koliko je proslo ?

47 dana od spontanog. Dobila napokon, možda mrvicu više curi nego uobičajeno. Menstrualni grčevi isti ko i inače. Nek je ona došla!

Samo nek je dosla ... Evo meni 2. M nakon S pri kraju. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.