Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kris1122
    25. Rujan 2019. 13:42

ruža20

kris1122

ruža20

kris1122

caao 😊
    Treba mi bilo kakva informacija ako je netko imao slicno iskustvo🙈

Znaci odmah po saznanju da sam trudna tu noc imam uzasne bolove na lijevoj strani ujutro primjetim malo krvi na vesu naravno odmah sam zvala te su mi rekli da dodem na pregled.. ginic mi je rekao da se trudnoca vidi ali mi je i dao tablete za ocuvanje i folnu.. slj pregled za 2tjedna kad mi je rekao nema otkucaja te me poslao na ciscenje.. odlucila sam sacekati jos malo i trazit dr misljenje.. jucer mi je privatno receno da ne zna sta bi mi rekla.. beba je naresla tjedni ne odgovaraju jer moji ciklusi su 30-50/60d.. vrtila je 3 knjige zvala svog mentora .. i govori meni tvoji tjedni trudnoce tebi nista ne znace jer ti nemas redovne cikluse beba je manja 2/3tjedna sigurno ali nema otkucaja .. onako vrtec se pola sata mi govori ja ne znam sta je pa me poslala na pretrage za ciscenje..

Izvinite na ovako velikom postu ali ja neznam sta da radim sta da mislim.. ovo nije normalno😔😔

Kod mene je slicno ja sam saznala da sam trudna i kroz nekoliko dana krenuo mi je smedjkasti iscjedak otisla sam na pregled gdje su mi dali duphaston 3×1 i folnu kiselinu 1×1 izdrzala sam jos 2 sedmice ali su poceli bolovi jaki tada sam otisla i rekli su mi da sam imala spontani pobacaj …Cudno mi je jer nisam krvarila poslali su me da uradim betu bila je visoka 1465.1ali nista rekli su da dodjem sutra da uradim ciscenje..Sve mi je bilo jako cudno .Jedan je doktor rekao da nisam ni bila trudna dok je drugi rekao da se na nalazu jasno vidi da sam trudna …Uglavno ocistili su me ..Nisu mi nista vise rekli sada cekam nalaz ..nadam se da ce kod Vas sve biti u redu 😔❤

Zao mi je jako 😔 ovo je strasno citat 😔

Hvala ti na lipim zeljama..

Ja stvarno ne znam sta da radim jer neman bolove niti iscjedak ne krvarim nista bas.. ali niko nece da me posalje na nikakve pretrage aa i smatram da stvarno nije u redu rec mi da je vjvt stvarno zakasnjela oplodnja i da zato nema otkucaja jer su tjedni krivo izracunani
    no sve jedno me poslat na ciscenje😔

Ne znam sta da Vam kazem znam da je mnogo tesko i meni je bilo ali eto zavrsila sam to sve sada se oporavljam za nekih 4 dana ce mi nalaz biti gotov pa cu da vidim sta je uzrok ..Zelim Vam puno srece ,a doci ce bebica uskoro i kod Vas🤗🥰..Morate biti jaki …

Hvala vam🙈❤️ 
    Nadam se da ce ubrzo i kod vas sve biti bas kako treba ❤️

nada23
    25. Rujan 2019. 13:44

mrvičak

nada23

Pozdrav svima! 🤗
    Pridružujem vam se u ovoj grupi da podjelim i svoju tužnu priču s vama.
    Pocetkom sijecnja 2019.smo mm I ja odlucili raditi na bebici. Relativno brzo nam se “posrecilo” i zatrudnila sam iz trećeg pokušaja… U 6.tt smo na pregledu culi bebine otkucaje srca, a na sljedećem pregledu u 11.tt je ustanovljeno da je bebi prestalo srce kucati već u 7.tt ( missed ab). Nikakve simptome niti bolove nisam imala, već su me mučnine pratile cijelo vrijeme… Koji šok! Nikad nisam ni pomišljala da će mi se to dogoditi…
    Uglavnom, kiretaza je uspješno obavljena početkom 6.mjeseca, a mjesečnicu sam dobila točno 30 dana nakon kiretaze. Tada sam napravila i briseve i UZ pregled, i ginekolog je dao zeleno svijetlo za novu trudnoću. Koliko god je ovo teško iskustvo, nekako ipak vjerujem da se sve događa s nekim opravdanim razlogom. Najbitnije je misliti pozitivno i vjerovati da će se i naša sreća osmjehnuti kad-tad. Eto, MM i ja smo odlučili krenuti dalje i bili smo aktivni ovaj mjesec. Vješticu ne očekujem u sljedeća 3 dana. 🙏
    Čvrsto vjerujem da će sljedeća trudnoća biti sretna! ❤️ A to želim i svima vama!

Nada, jako mi je žao što ti se to dogodilo. Vjerujem da ćete ugledati svoj plusić 🙏❣️ javi nam obavezno

Hvala ti Mrvičak! 
    Nadamo se zdravom plusicu uskoro... ❤️ Javim svakako novosti. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nova19
    25. Rujan 2019. 15:07

Hip_Hopsica

Dobro jutro, samo da sumiram svoju situaciju… imam jednu urednu trudnoću iza sebe i 3 spontana pobačaja. Svaki put bebici prokuca srce i onda stane. Prije slijedećeg pokušaja doktorica mi je dala da napravim nalaze za trombofiliju. Ovu su rezultati:
    Faktor V Leiden - normalan tip
    Faktor II protrombin (G20210A) - normalan tip
    MTHFR (C677T) - Heterozigot
    PAI-1 (4G/5G) - Heterozigot
    Sad još čekam: LAC, antikardiolipinska protutijela IgG i IgM te anti beta 2 glikoprotein 1.
    Da li je netko od vas ovdje radio ove pretrage? Što znači ovaj nalaz?

Ja imam sličan nalaz, osim šta mi je PAI homozigot...
    Dobila clexane injekcije, ali svejedno imala spontani 😔
    No Morat ću se pikati i u sljedećoj trudnoći, više radi preventive jer imam 3 spontana iza sebe... ovo je blaga mutacija...
    Za ostale nalaze koje još čekaš ne znam...
    Javi svakako šta ti doktor kaže!

Nova19
    25. Rujan 2019. 15:10

Kris Odi po još jedno mišljenje ako ne vjeruješ ovim doktorima... za svoj mir, Odi privatnjaku i vidi ako ima otkucaje ili ne... po veličini ploda bi trebali znati ako treba još pričekati ili jednostavno je stalo... sretno 🤞🏻

• kris1122
    25. Rujan 2019. 16:03

Nova19

KrisOdi po još jedno mišljenje ako ne vjeruješ ovim doktorima… za svoj mir, Odi privatnjaku i vidi ako ima otkucaje ili ne… po veličini ploda bi trebali znati ako treba još pričekati ili jednostavno je stalo… sretno 🤞🏻

Za koi dan idem po jos jedno misljenje🙈 
    Mislim ne zelim si budit neke lazne nade.. 
    ali kako mi mozes rec ja ne znam i poslat me bez ikakvih pretraga.. 
    ovo mi je prva trudnoca i osjecam se uzasno zbog svega ovoga 🙈

Ii hvala ti 💋

• kris1122
    25. Rujan 2019. 16:12

Curke ovo je strasno i citat aa kamoli prozivljavat.. nadam se da ce svima ubrzo sve doc na svoje ❤️ Moraju doc i bolji dani🤞🏻🙌🏼

ruža20
    25. Rujan 2019. 16:21

kris1122

Curke ovo je strasno i citat aa kamoli prozivljavat.. nadam se da ce svima ubrzo sve doc na svoje ❤️ Moraju doc i bolji dani🤞🏻🙌🏼

Doci ce bolji dani 🥰🤗i meni je bila prva bebica nazalost desilo se sto se desilo ...Ali se nadam bebici ubrzo 🤱👶🥰🤗
    Javljaj nam sta se desava kod tebe ❤

• kris1122
    25. Rujan 2019. 17:15

Ruza drzim fige 🤞🏻
    Hocu ❤️

26. Rujan 2019. 08:14

Ja sam sada s pregleda. Otišla kod svoje doktorice na kontrolu. Vidjela je da se dogodila ovulacija i da ću dobiti mengu za jedno 2 tjedna, ako ne i prije.
    Uglavnom mi je rekla sve isto, napomenula da pričekam 2 menge, ali je opet naglasila da je to kod mene drugačije jer je otislo sve prirodno pa kao mogu i odmah. Tu me malo zbedirala, jer sam ja striktno odlucili ici odmah nakon prve mene, sveukupno je to skoro 2 mjeseca čekanja.
    Ima li itko iskustava sa zatrudnjivanjem nakon prve menge nakon spontanog koji se odvio prirodno?
    Čitala sam i po drugim forumima, većinom su to pozitivna iskustva 

nada23
    26. Rujan 2019. 08:34

Mrvičak, ako ti je doktorica rekla da mozes odmah onda nemas sto razmisljati. Posto sam ja imala kiretazu, isto sam cekala prvu mengu. Nakon nje sam obavila briseve I ultrazvuk I posto je sve bilo ok, doktor je rekao da mogu odmah krenuti u akciju. Ako si psihicki spremna, nemas sto cekati. 
    Sretno! 😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.