Curke ovo je strasno i citat aa kamoli prozivljavat.. nadam se da ce svima ubrzo sve doc na svoje ❤️ Moraju doc i bolji dani🤞🏻🙌🏼
Curke ovo je strasno i citat aa kamoli prozivljavat.. nadam se da ce svima ubrzo sve doc na svoje ❤️ Moraju doc i bolji dani🤞🏻🙌🏼
Doci ce bolji dani 🥰🤗i meni je bila prva bebica nazalost desilo se sto se desilo ...Ali se nadam bebici ubrzo 🤱👶🥰🤗
Javljaj nam sta se desava kod tebe ❤
Ja sam sada s pregleda. Otišla kod svoje doktorice na kontrolu. Vidjela je da se dogodila ovulacija i da ću dobiti mengu za jedno 2 tjedna, ako ne i prije.
Uglavnom mi je rekla sve isto, napomenula da pričekam 2 menge, ali je opet naglasila da je to kod mene drugačije jer je otislo sve prirodno pa kao mogu i odmah. Tu me malo zbedirala, jer sam ja striktno odlucili ici odmah nakon prve mene, sveukupno je to skoro 2 mjeseca čekanja.
Ima li itko iskustava sa zatrudnjivanjem nakon prve menge nakon spontanog koji se odvio prirodno?
Čitala sam i po drugim forumima, većinom su to pozitivna iskustva
Mrvičak, ako ti je doktorica rekla da mozes odmah onda nemas sto razmisljati. Posto sam ja imala kiretazu, isto sam cekala prvu mengu. Nakon nje sam obavila briseve I ultrazvuk I posto je sve bilo ok, doktor je rekao da mogu odmah krenuti u akciju. Ako si psihicki spremna, nemas sto cekati.
Sretno! 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
E zaboravila sam reci, prijateljica je zatrudnila odmah prvi mjesec nakon prve menge poslije kiretaze I sve je ok. 😊 sada je u 20.tt
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ne mogu Vam niti opisati koliko mi znači što jedna drugu podržavamo, kao obitelj ste postale.
Nada, hvala ti na ovim riječima i nadi. Isto se nadam da je ovaj put tako moramo bit, a da ću novu trudnoću dovesti do kraja, kao i s prvim djetetom. 🙏
Cure imam problem imala sam prekid u 25 tt nakon tjedan dana sam dobila upalu dojki natekle su uzasno bile i ok to sam rijesila kod dr. meditim skoro 3 tj muku mucim jer mi je an desnoj cici ostala kvrga kako je to mlijeko izlahilo i nikako ju ne mogu masiranjem ni oblizima maknuti pila sam bromergon.Da li je netko imao slucaj s tim.Ici cu svakako na dodatne preglede.Hvala
Pozdrav svima.
Jučer sam bila na temi "Krvarenje u ranoj trudnoći",a danas sam nažalost tu... Dakle od dana začeća, pa do jučer, imala sam jake bolove, grčeve kao menstrualne, ali čudnije nekako. Učestalo mokrenje, a od nekidan i mučnine. Prije 4 dana sam učinila test i bio je pozitivan, jučer opet i bio je pozitivan, da bi samo sat nakon krenulo jako krvarenje i bolovi koji i danas traju. Sve je izašlo iz mene, a ginekolog je danas ustanovio da nema više ničeg, imala sam spontani..eto. nakon 5 tjedana i 2 dana. Također mi je rekao da slobodno mogu nakon sljedećeg mjeseca opet pokušat, ali trenutno ne razmišljam baš o tome, strah nekako prevladava. Znam da je svaka trudnoća sama za sebe, ali ipak... Želim vam svima sreću i ne dogodilo se nikom više! Nadam se da ćemo od idućeg mjeseca bit na nekim vedrijim temama. 😘
@ Mrvičak - Zato i jesmo tu da se međusobno podržavamo i ohrabrujemo. 🤗
Vjerujem da će i tebi i meni i svima ostalima sljedeća trudnoća biti zdrava. Nema predaje ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji