Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    26. Rujan 2019. 08:36

E zaboravila sam reci, prijateljica je zatrudnila odmah prvi mjesec nakon prve menge poslije kiretaze I sve je ok. 😊 sada je u 20.tt

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

26. Rujan 2019. 08:49

Ne mogu Vam niti opisati koliko mi znači što jedna drugu podržavamo, kao obitelj ste postale.
    Nada, hvala ti na ovim riječima i nadi. Isto se nadam da je ovaj put tako moramo bit, a da ću novu trudnoću dovesti do kraja, kao i s prvim djetetom. 🙏

• josipa3110
    26. Rujan 2019. 09:00

Cure imam problem imala sam prekid u 25 tt nakon tjedan dana sam dobila upalu dojki natekle su uzasno bile i ok to sam rijesila kod dr. meditim skoro 3 tj muku mucim jer mi je an desnoj cici ostala kvrga kako je to mlijeko izlahilo i nikako ju ne mogu masiranjem ni oblizima maknuti pila sam bromergon.Da li je netko imao slucaj s tim.Ici cu svakako na dodatne preglede.Hvala

Bezzo1991
    26. Rujan 2019. 12:58

Pozdrav svima.
    Jučer sam bila na temi "Krvarenje u ranoj trudnoći",a danas sam nažalost tu... Dakle od dana začeća, pa do jučer, imala sam jake bolove, grčeve kao menstrualne, ali čudnije nekako. Učestalo mokrenje, a od nekidan i mučnine. Prije 4 dana sam učinila test i bio je pozitivan, jučer opet i bio je pozitivan, da bi samo sat nakon krenulo jako krvarenje i bolovi koji i danas traju. Sve je izašlo iz mene, a ginekolog je danas ustanovio da nema više ničeg, imala sam spontani..eto. nakon 5 tjedana i 2 dana. Također mi je rekao da slobodno mogu nakon sljedećeg mjeseca opet pokušat, ali trenutno ne razmišljam baš o tome, strah nekako prevladava. Znam da je svaka trudnoća sama za sebe, ali ipak... Želim vam svima sreću i ne dogodilo se nikom više! Nadam se da ćemo od idućeg mjeseca bit na nekim vedrijim temama. 😘

nada23
    26. Rujan 2019. 15:31

@ Mrvičak - Zato i jesmo tu da se međusobno podržavamo i ohrabrujemo. 🤗 
    Vjerujem da će i tebi i meni i svima ostalima sljedeća trudnoća biti zdrava. Nema predaje ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    26. Rujan 2019. 15:54

Bezzo… Žao mi je da si i ti morala proći kroz to teško iskustvo. 
    Sve ćemo mi uvijek imati strah, ali moramo ga pobjediti i krenuti dalje.
    Uskoro smo definitivno na vedrijim temama! 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nova19
    26. Rujan 2019. 16:05

Mrvičak nemaš šta čekati! Vidim da si spremna psihički a i fizički... samo u akciju i molim te da nas tu obavještavaš kako napreduje dok ti se ne pridružimo 😁
    Baš smo postalo nekako bliže sve ovdje sa ove nažalost tužne teme, ali valjda je tako moralo biti...
    Mi imali jučer odnos i rekla sam mu da ga ne mora vaditi, sigurna sam da je ovulacije prošla a i da nije, baš sam rasterećena... šta bude bude... teško mi je još izdržati ovih mjesec dana koje sam si zadala 😂😂
    Bezzo žao mi je šta si to doživjela i vjerujem da će ti sljedeća biti uspješna... krenite u akciju kada budete spremni jer nekako vjerujem da će sve biti ok 👌
    Josipa tako mi je žao šta si prošla to grozno iskustvo i još posljedice nakon njega... definitivno Odi na pregled kod doktora sto prije da ti se ne pogorša situacija... 

• Marta82
    26. Rujan 2019. 18:25

nada23

E zaboravila sam reci, prijateljica je zatrudnila odmah prvi mjesec nakon prve menge poslije kiretaze I sve je ok. 😊 sada je u 20.tt

Da li je prirodno bilo prvi i drugi put, ili potpomognuto? 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

• Marta82
    26. Rujan 2019. 18:33

mrvičak

Ja sam sada s pregleda. Otišla kod svoje doktorice na kontrolu. Vidjela je da se dogodila ovulacija i da ću dobiti mengu za jedno 2 tjedna, ako ne i prije.
    Uglavnom mi je rekla sve isto, napomenula da pričekam 2 menge, ali je opet naglasila da je to kod mene drugačije jer je otislo sve prirodno pa kao mogu i odmah. Tu me malo zbedirala, jer sam ja striktno odlucili ici odmah nakon prve mene, sveukupno je to skoro 2 mjeseca čekanja.
    Ima li itko iskustava sa zatrudnjivanjem nakon prve menge nakon spontanog koji se odvio prirodno?
    Čitala sam i po drugim forumima, većinom su to pozitivna iskustva

Pozdrav, meni je spontani otkriveno 10+2,srce prestalo kucat u 9 tjednu, bila sam u postupku i to 3.put,kiretaža mi je bila 29.8,i sad jučer i danas imam kontrakcije maternice ili kako se to već zove a to nisam nikad imala u životu, nikakve predmenstrualne bolove, doktor mi je rekao pregled nakon prve menge, pa sad jedva čekam da dođe. I svi doktori su rekli da nakon dva ciklusa tj. 3mj mogu pokušati ponovo. Mene zanima da li je još netko imao takva probadanjan akon mjesec dana od kiretaže. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

nada23
    26. Rujan 2019. 20:11

Marta,bilo joj je prirodno i prvi i drugi put.
    Sto se tiče kontrakcija i probadanja nakon kiretaze, i ja sam to imala prije prve menge. Mislim da je to normalno ( sve dok nisu bas jaki i neizdrživi bolovi) jer se opet sve vraća na svoje mjesto...  Eto, meni je sve bilo OK na pregledu nakon prve menge koja je došla nakon 30 dana od kiretaze.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.