Bezzo… Žao mi je da si i ti morala proći kroz to teško iskustvo.
Sve ćemo mi uvijek imati strah, ali moramo ga pobjediti i krenuti dalje.
Uskoro smo definitivno na vedrijim temama! 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mrvičak nemaš šta čekati! Vidim da si spremna psihički a i fizički... samo u akciju i molim te da nas tu obavještavaš kako napreduje dok ti se ne pridružimo 😁
Baš smo postalo nekako bliže sve ovdje sa ove nažalost tužne teme, ali valjda je tako moralo biti...
Mi imali jučer odnos i rekla sam mu da ga ne mora vaditi, sigurna sam da je ovulacije prošla a i da nije, baš sam rasterećena... šta bude bude... teško mi je još izdržati ovih mjesec dana koje sam si zadala 😂😂
Bezzo žao mi je šta si to doživjela i vjerujem da će ti sljedeća biti uspješna... krenite u akciju kada budete spremni jer nekako vjerujem da će sve biti ok 👌
Josipa tako mi je žao šta si prošla to grozno iskustvo i još posljedice nakon njega... definitivno Odi na pregled kod doktora sto prije da ti se ne pogorša situacija...
E zaboravila sam reci, prijateljica je zatrudnila odmah prvi mjesec nakon prve menge poslije kiretaze I sve je ok. 😊 sada je u 20.tt
Da li je prirodno bilo prvi i drugi put, ili potpomognuto?
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Ja sam sada s pregleda. Otišla kod svoje doktorice na kontrolu. Vidjela je da se dogodila ovulacija i da ću dobiti mengu za jedno 2 tjedna, ako ne i prije.
Uglavnom mi je rekla sve isto, napomenula da pričekam 2 menge, ali je opet naglasila da je to kod mene drugačije jer je otislo sve prirodno pa kao mogu i odmah. Tu me malo zbedirala, jer sam ja striktno odlucili ici odmah nakon prve mene, sveukupno je to skoro 2 mjeseca čekanja.
Ima li itko iskustava sa zatrudnjivanjem nakon prve menge nakon spontanog koji se odvio prirodno?
Čitala sam i po drugim forumima, većinom su to pozitivna iskustva
Pozdrav, meni je spontani otkriveno 10+2,srce prestalo kucat u 9 tjednu, bila sam u postupku i to 3.put,kiretaža mi je bila 29.8,i sad jučer i danas imam kontrakcije maternice ili kako se to već zove a to nisam nikad imala u životu, nikakve predmenstrualne bolove, doktor mi je rekao pregled nakon prve menge, pa sad jedva čekam da dođe. I svi doktori su rekli da nakon dva ciklusa tj. 3mj mogu pokušati ponovo. Mene zanima da li je još netko imao takva probadanjan akon mjesec dana od kiretaže.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
Marta,bilo joj je prirodno i prvi i drugi put.
Sto se tiče kontrakcija i probadanja nakon kiretaze, i ja sam to imala prije prve menge. Mislim da je to normalno ( sve dok nisu bas jaki i neizdrživi bolovi) jer se opet sve vraća na svoje mjesto... Eto, meni je sve bilo OK na pregledu nakon prve menge koja je došla nakon 30 dana od kiretaze.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Marta,bilo joj je prirodno i prvi i drugi put.
Sto se tiče kontrakcija i probadanja nakon kiretaze, i ja sam to imala prije prve menge. Mislim da je to normalno ( sve dok nisu bas jaki i neizdrživi bolovi) jer se opet sve vraća na svoje mjesto… Eto, meni je sve bilo OK na pregledu nakon prve menge koja je došla nakon 30 dana od kiretaze.
A super hvala na odgovoru
🧔1990.,spermiogram dobar
Mrvičak, krenite vi odmah u nove pobjede. Sad su vam šanse i veće. Kad nije bilo kiretaže, ne treba uopće čekati. Posebno što vidim da si već spremna.
Teška je tema, a vidim da nas je sve više. Žao mi je što smo prošle tako nešto, ali definitivno nismo same u tome.
Ja ću za nekih tjedan dana dobiti već drugu menstruaciju, nakon 3 bi mogli pokušati ponovno, ali trenutno nisam spremna. Baš sam u nekoj lošoj fazi. Vratila sam se na posao nakon bolovanja i godišnjeg i sad me svi ispituju kako sam i tješe me. Lijepo je to, ali samo se stalno podsjećam na tu tugu.
Moras pokusati, iako je to lako reci, macu neku zanima iji koja ce te maknuti od losih misli. 🤔
Ja sam spontani imala 5.9., do 11.9. sam primala injekcije, sad, je li računam mengu otprilike 30 dana nakon 4.9. ili 11.9.?
A teško ti je znati kad ćeš dobiti M prvi put nakon pobačaja, nema tu pravila. Ja sam dobila nakon 5 tjedana.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji