Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    29. Ožujak 2021. 18:28

Ribice mi zvuče zaista super!! Baš ste se to lijepo sjetili! 
    Bome ni ja nisam čula za maybe baby, ali svakako ću pogledat. Meni zasad clearblue trakice ok funkcioniraju.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bette
    29. Ožujak 2021. 18:37

Jelenas- gdje kupuješ clearblue trakice? :) 

pingo
    29. Ožujak 2021. 19:54

Ajme lu tako mi je zao😭, jesi li pitala možeš li s čišćenjem čekati dok ne prođe menga, pa tek ako tako ne prođe da te čiste... da te poštede opet te muke. Imam isti problem, puna sam ugrušaka koji ne izlaze...     

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

jelenas
    29. Ožujak 2021. 21:27

Bette

Jelenas- gdje kupuješ clearblue trakice? :)

Prošle sam kupila u DM-u, 200kn 10kom ali je digitalno očitavanje tako da je meni jednostavnije. Potrošim cca 2-3 po ciklusu. Trenutno su u ljekarni Salus (online) na -15% i tamo su u startu jeftinije tako da su me izašle 160kn, baš sam malo prije naručila. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    30. Ožujak 2021. 09:10

Bette

Bok cure, evo ja sam prije točno tjedan dana primila svoju prvu tabletu i sva sam se počistila. Još uvijek malo krvarim, ali stvarno jako malo, više prema smećkastom. Sutra idem vaditi betu. Ono što me zanima, da li ja mogu ovulirati prije nego dobijem prvu menstruaciju nakon spontanog? Jer bismo mi odmah krenuli na novu bebu…

Ja sam imala ovulaciju, vidjela mi ginićka na uzv kad sam došla na 1 pregled da vidimo jel sve otišlo. Tako da da, moguće je. Rekla je da možemo odmah što se nje tiče, a drugi ginekolog je rekao da treba pričekati 1 menstruaciju. Pa sad kome vjerovati. Mi svakako nismo još u novom planiranju zbog drugih stvari ali da jesmo možda bi ipak pričekala 1 menstruaciju da se tijelo malo oporavi.

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    30. Ožujak 2021. 09:11

lu

Ja sam bila danas privatno na kontroli i vidi mi se folikul u lijevom jajniku. 16.3 sam imala kiretažu.
    Ali mi se vidi i neka krv koja je zaostala, a ja uopće ne krvarim 🙄 Dobila sam injekciju za stezanje maternice i ako to ne izađe kroz 10 dana morat ću opet na čišćenje 😱 Ići ću sutra i u bolnicu na kontrolu, pa šta bude

Nadam se da će ipak otići samo Javi nam što su ti rekli u bolnici. Sretno!

Nizak AMH, ostalo ok

pingo
    30. Ožujak 2021. 11:11

lu držim fige da krene, pogledaj malo unatrag, mislim da je missR imala slično iskustvo prošli tjedan. Ne znam što ti savjetovati, ali pišem svoje razmišljanje...
    Ne znam kome vjerovati, ali već slažem taktiku za slučaj da mi gineklog iduću tjedan kaže istu stvar kao i tebi. Panično bojim kiretaže, a nakon traume koju sam proživila u bolnici i doktora za kojeg se nisam osobno uvjerila da nije grub i da se neće iživljavati. Planiram moliti doktora da bude strpljiv i da mi dozvoli da to samo izađe, ako postoji opasnost od infekcije da mi radije da antibiotike preventivno, a čekati želim dok ne prođe menstruacija...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

NanaJ
    30. Ožujak 2021. 12:15

Cure moje misljenje a i ono sto sam ucila o tome je da se sto prije pocitsti kako nebi doslo do infekcije ili nedo Bog sepse. Ne samo zbog vas ali i zbog buducih trudnoca ipak je to tijelu strano tijelo koje nije zdravo da je u maternici. Ja sam prosla 2 kiretaze u razmaku 3 mj i nije strasno kao sto pricaju, prva je obavljena u lokalnoj druga u opcoj i uvijek ali uvijek imate pravo birati za opcu jer je puno jednostavnije psihicki to podnjeti. Znam da Merkur i klasicnu i valuumsku obavlja u opcoj anesteziji a vjerujem i SV DUH i petrova...znam da vam je uzasno tesko i da se bojite ali molim vas da dobro razmislite o tome jer stvarno nije dobro za vas da takvo tkivo bude dugo u vama 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lori🍀
    30. Ožujak 2021. 12:42

Lu i Pingo držite se!
    Nadam se da kiretaža neće biti potrebna ali ako bude raspitajte se kako je Nana rekla tko ju radi po općom an. Ako treba i privatno otići pa platiti samo da znate da će biti pod općom.
    Sveti Duh radi vakuumsku pod općom, to sam sigurna.
    Nana kako si ti?

Nizak AMH, ostalo ok

NanaJ
    30. Ožujak 2021. 13:13

Lori1988

Lu i Pingo držite se!
    Nadam se da kiretaža neće biti potrebna ali ako bude raspitajte se kako je Nana rekla tko ju radi po općom an. Ako treba i privatno otići pa platiti samo da znate da će biti pod općom.
    Sveti Duh radi vakuumsku pod općom, to sam sigurna.
    Nana kako si ti?

Dobro sam, cekam petak i kontrolu da vidim kako je sve i da li je sve ok, nalazi ce u petak isto biti tako da cu znati sta i kako dalje. Kako si ti ? 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.