Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Apple_sa
    28. Prosinac 2020. 14:01

antonela98

Bok cure. Beta mi je sa 2269 u 6 dana pala do 107.
    Krvarenje 6 dana u komadu, s dva velika ugruska. Fetus i zumanjcana se nikad nsiu ni prikazali.
    Danas idem na pregled, krvarenje je stalo. Mislote da moze proci bez kiretaze?

Mislim da moze, ja sam upravo sa pregleda, nisu mi radili kiretazu, spontani u 5tt, krvarenje I ugrusci, kazu otislo je Samo.

🤵 33 god
    👩‍💼35 god
    prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
    Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
    - terapija Aspirin 100 protect
    ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
    MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije

LazyO
    28. Prosinac 2020. 14:19

Apple_sa

Evo meneee poslije kontrole. Uterus vel. 47x42mm. Endometri 8mm sa manjim intrauterinim krvarenjem. Oba ovarija bo.
    Dg. Status post ab Completus

Dolazim uskoro na 5. nastavak teme da peglam zene sa trombofilijom. Gin je rekla da ne bi preporucila novu trudnocu zbog prevelikog rizika za tromboembolijske dogadjaje. Budemo vidjeli kako dalje…

Ma kakav je to ginekologinjin odgovor? Ako i imaš trombofiliju, samo se pikaš heparinom, pa ako se ponovi pobačaj onda ideš na daljnje pretrage. Nadam se da će ti drugo mišljenje biti bolje..sad svakako kod hematologa pa vidjeti za dalje. Sretno!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Samoja6
    28. Prosinac 2020. 17:06

antonela98

Nije me pregledao, rekao je samo da beta dobro pada i da joj treba neko vrijeme i dao mi betu da vadim u ponedjeljak
    Kao do tada bi trebala se smanjit ili negativizirat

Svašta... Ne razumijem zašto te nije pregledao ako si već bila tamo... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Tommyfame
    28. Prosinac 2020. 18:46

antonela98

Rekao je da me nece maltretirati previse, da je jako beta pala i da on ocekuje da ce i dalje padat
    Navodno je jako dobar doktor pa mi samo preostaje vjerovati mu 😭🤷‍♀️

pa ni nema šta gledati ako krvariš i beta pada..mislim nema se tu šta vidit. Jel ti to bila vanmaterična ili? koliko dugo si bila trudna?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Prosinac 2020. 20:22

antonela98

Nije me pregledao, rekao je samo da beta dobro pada i da joj treba neko vrijeme i dao mi betu da vadim u ponedjeljak
    Kao do tada bi trebala se smanjit ili negativizirat

Vjerojatno će ti kontrola biti za desetak dana, sad je još presvježe da bi gledao.

💔💔💔

• Malena3
    29. Prosinac 2020. 14:31

Drage cure koje ste iz Zagreba, Siska i Petrinje nadam se da ste ok ❤️

Samoja6
    29. Prosinac 2020. 15:06

Malena3

Drage cure koje ste iz Zagreba, Siska i Petrinje nadam se da ste ok ❤️

I ja se nadam... Ja sam donekle daleko, ali sam isto osjetila! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 15:52

Sretna sam što mi kiretaža nije bila danas 

💔💔💔

Samoja6
    29. Prosinac 2020. 19:15

Nakon koliko ste vi dobile 🧙‍♀️ nakon spontanog? Mene to stvarno živcira... Htjela bih da to napokon prođe da možemo dalje, ali nikako da stigne!
    Danas sam čak (neznam zašto) napravila test (eto dočekale ste) i naravno da sam se razočarala... Zato ga i nisam htjela raditi ali eto, znatiželja... Mada sam znala da je mogućnost skoro pa nikakva! 
    Samo me dodatno ubediralo, i sad me opet strah da nebi čekali koliko i prvi put... 
    Znam i svjesna sam da je trenutno moj problem naspram svih koji su se dogodili zanemariv, ali baš sam morala podijeliti s vama! Stvarno se nadam da će iduća godina biti potpuna suprotnost ovoj! Gadi mi se, sve loše se dogodilo! Zapravo neznam dali mi se bar jedna lijepa stvar dogodila u ovoj godini! 🖕😡😠🤬🤬🤬🤬

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 20:04

Naravno da te muči, svakoga bi mučilo. I ja se nadam da neće predugo trajati do moje prve menstruacije.
    Ja sam 12 dana nakon kiretaže imala nešto što nazivam nultom - izgledalo je, osjećalo se i trajalo je kao menstruacija. Sad čekam prvu, nadam se da će doći onda kad bi trebala nakon ove nulte. Idem na kontrolu (ipak idući tjedan, danas mi odgodili radi potresa), pa ću ih pitati da pogledaju u kojem su mi stadiju jajnici.
    Kažu da je prosjek 4-6 tjedana, ja bih radije da traje 4.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.