Hejjjj Bella ili Lilyyy dobro sam. Ne radim vise. Otpusili su visak zbog ove glupe korone. Idemo na godisnji uskoro pa cu se odmorit i u nove pobjede. Malo pokrivamo plodne dane ali nesto i nemam volje. Kako si ti?
Baš mi je drago da si se javila, često te se sjetim😁 stigla ti je 3. Menstruacija? Jel kasnila/uranila. Ja čekam svoju. Mi nismo preaktivno radili na tome ovaj mjesec, nekako smo lagano počeli pa ne očekujem puno. Danas mi je 29. Dan ciklusa pa nezz kad mogu M očekivati.
Stvarno mi je zao radi posla😔 nadam se da ćeš ga uskoro naći. Dobro je da malo odmorite na godišnjem, treba čovjeku to, pogotovo nakon svega.♥️
I ja se tebe bas cesto sjetim. Malo sam ovdje neaktivna. Nekako ne znam u koju grupu da se svrstam i onda ne pisem nista.
Da dosla je treca, na vrijeme. 26 dan i trajala je kao i prije. Sve se unormalilo.
Hvala ti. Kako se ti osjecas sad
Nadam se da će i moja na vrijeme onda, zapravo se prvo nadam da neće uopće al vidjet ćemo. Nekako nemam dojam da mi se ciklusi još ustabili.
Dođi u grupu Tko planira i radi na bebi- treći nastavak.. tamo sam nekako najaktivnija,ovdje Pov zapravo svratim.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Mi smo takoder dosta ljudi rekli za trudnocu jer sam od pocetka bila na strogom mirovanju i stvarno su svi bili podrska i pazili na mene, a kad sam saznala da moram na kiretazu suprug je svima javio i zamolio da mi nitko ne salje poruke ni kako sam ni da su uz mene jer stvarno znam da su svi tu i da svi misle na nas…maknuli smo se od njegovih sa kojima inace zivimo na odvojenom katu i otisli u vikendicu, mislim da nam to najbolja odluka, a jos bolja jer samo moja prijateljica i moji doma znaju gdje je vikendica pa nam nitko ni iznenada moze doci 😄
E tako sam ja, s izvinjenjem, popizdila kad mi ginicka rekla da ne vidi srcanu akciju, i onda komentari njegove mame i sestre a mozda ovo a mozda ono 😤
Drago mi je bar da sam naletjela na predivnu doktoricu koja mi je radila kiretazu i rekla da nemam sto cekat nego nakon 3 mjesecnice ponovno pokusat, okolina me uvjeravala da minimum godinu dana moramo cekat, svi bolje znaju od doktora…
I ja se ispricavam na jadikovanju, ali mislim da se bolje razumijemo mi ovdje koje smo to prosle nego netko sastrane 😊
Nemaš se što ispričavati, samo se jadaj koliko god hoćeš♥️ teško je to objasniti nekome tko to nije prošao.
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Evo mene s pregleda, upala maternice, dobila sam antibiotike, cijele drame prezivjela, bila sam kod privatnice na pregledu i poslala socijalnom nalaz i zamolila ga za daljne uputnice i recept za antibiotik neka posalje u ljekarnu
On meni da dodem odma kod njega i ja naravno odem po uputnice, poslao je van sestru koja se izderala na mene da necu dobit te antibiotike nego druge, neka dodem 6. dan menstruacije na pregled i da ce to biti uzv da nemam kud drugde ici, i da je sad dosta spontanih da idem na bolnicku obradu u petrovu, znaci ja za svoje novce ne mogu ici kud zelim na pregled i sad je dosta?? Nakon 3 spontana, vec sam bila nakon 2 na obradi u petrovoj, a sad u 3. trudnoci u 7tt mi nisu dali heparin nego me dobro oprali po sta sam dosla 😤😤😤
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Evo mene s pregleda, upala maternice, dobila sam antibiotike, cijele drame prezivjela, bila sam kod privatnice na pregledu i poslala socijalnom nalaz i zamolila ga za daljne uputnice i recept za antibiotik neka posalje u ljekarnu
On meni da dodem odma kod njega i ja naravno odem po uputnice, poslao je van sestru koja se izderala na mene da necu dobit te antibiotike nego druge, neka dodem 6. dan menstruacije na pregled i da ce to biti uzv da nemam kud drugde ici, i da je sad dosta spontanih da idem na bolnicku obradu u petrovu, znaci ja za svoje novce ne mogu ici kud zelim na pregled i sad je dosta?? Nakon 3 spontana, vec sam bila nakon 2 na obradi u petrovoj, a sad u 3. trudnoci u 7tt mi nisu dali heparin nego me dobro oprali po sta sam dosla 😤😤😤
Ma znaš šta i s tim doktorima ponekad majko mila pa zar nemaju malo više empatije i razumijevanja i volje objasniti i pozabaviti se nekim ženama kad treba da se stvari odrade kako se spada😤 izuzetno mi je zao što moraš prolaziti ovo već treći put. Nije fer da se uz sve ovo nosiš još doktorima koji ne mogu na bolji i ljepši način komunicirati, kao da ti nije dovoljno teško i ovako. Nažalost nemam ti neki predobar savjet, možda potražiti neko drugo mišljenje/naći specijalistu koji ima sluha i koji će povesti brigu o tome što si prošla i dati ti terapiju koju treba na vrijeme. Od srca ti želim oporavak i fizički i psihički čim prije , zaslužuješ to ♥️♥️♥️
👱35, sve ok
Katastrofa, jel možeš bar promijeniti doktora?
Držim fige za što brži oporavak ❤️

Privatnica mi je super, ona mi je otkrice, pise mi preporuke za sve pretrage, jako je njezna i sve objasni, a na socijalnom je samo da izda uputnicu i posalje tablete u ljekarnu...al onda i za to komplicira, kao da mu sad zao jer radije odem privatno nego kod njega, a da ne kazem koliko moram cekati na termin kod njega i jos 2-3 sata ispred ordinacije😤
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Evo i moja priča o cijelom iskustvu. Željeli smo trudnoću i jako se veselili. U 6tt sam dobila lagani smeđi iscjedak, koji je trajao više od tjedan dana. U 7tt,ginekologica je rekla da joj se uvz ne sviđa, da je GV(gestacijska vrećica) premala. Srce je tada kucalo, iako ona i dalje nije bila pre optimistična. Rekla mi je da su dvi opcije koje me čekaju, spontani p. ili će plod najvjerojatnije imati neku genetsku grešku. Tada mi se cijeli svijet srušio pred očima. U 9tt opet kontrola, srce ne kuca. Na uvz se vidi da se plod ne razvija kako treba. Uputnica za kiretažu. Nakon dva dana užasni bolovi i obilno krvarenje, većina je otišla sama od sebe. Tri injekcije uterotonika, svaka dva dana. I evo čekam idući pregled za 10 dana da vidimo je li sve otišlo, nadam se da oće, da ovo sve završi, jer je bilo psihički i fizički jako stresno. 😔
Joj, pa stvarno šta su oni izgubili humanost totalno??! Za takve ispade nema nikakvog opravdanja. A da ne govorim o tome koliko znaju biti nemarni u svom poslu!
Jako mi je žao da moraš još takva iskustva s doktorima proživljavati :(... Ako uopće možeš, radije mijenjaj doktora. Bojim se da ovaj neće biti nimalo uslužan, a trebat će ti svakako u budućnosti.
Jooj, baš se naživciram kad čujem ovakve priče :(
Evo i moja priča o cijelom iskustvu. Željeli smo trudnoću i jako se veselili. U 6tt sam dobila lagani smeđi iscjedak, koji je trajao više od tjedan dana. U 7tt,ginekologica je rekla da joj se uvz ne sviđa, da je GV(gestacijska vrećica) premala. Srce je tada kucalo, iako ona i dalje nije bila pre optimistična. Rekla mi je da su dvi opcije koje me čekaju, spontani p. ili će plod najvjerojatnije imati neku genetsku grešku. Tada mi se cijeli svijet srušio pred očima. U 9tt opet kontrola, srce ne kuca. Na uvz se vidi da se plod ne razvija kako treba. Uputnica za kiretažu. Nakon dva dana užasni bolovi i obilno krvarenje, većina je otišla sama od sebe. Tri injekcije uterotonika, svaka dva dana. I evo čekam idući pregled za 10 dana da vidimo je li sve otišlo, nadam se da oće, da ovo sve završi, jer je bilo psihički i fizički jako stresno. 😔
Jako mi je žao i nažalost nema čarobne formule za brz oporavak. Ali vrijeme će valjda pomoć, a još bolje da dočekaš svoju bebicu jednog dana uskoro <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji