Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joy
    01. Rujan 2020. 14:32

Tijekom ove tri trudnoce vidjela sam i bila kod svakakvih doktora, ali koliko su neodgovorni, lijeni za objasnit, samo da nas se rijese posto-poto, cemu opce placamo zdravstveno kad na kraju vecina zavrsi kod privatnika...ja sam uzasno ljuta na doktore
    Pri prvom jutarnjem mokrenju iz mene je izletio ugrusak i osjecam veliko olaksanje, bol je manja, jos da sutra obavim pregled i u miru cekam nalaz sa patologije koji bi trebao doci do kraja sljedeceg tjedna
    Zadnja 2 dana idem sama sebi na zivce, nervozna sam, a tek kad cujem da me netko pita kako si, pretvaram se u vjesticu, da li sam jedina kojoj smeta prevelika paznja i zabrinutost okoline? Sve ih shvacam i razumijem, ali najpotrebniji mi je mir i vrijeme samo za supruga i mene...

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Peppss
    01. Rujan 2020. 14:55

Nisi jedina, kod mene isto hehe
    Super da bol popušta, a raspoloženje totalno razumijem. Mi smo za trudnoću odmah rekli samo našima doma (živimo s njegovim starcima i sestrom u dvije kuće, isto dvorište), ne bismo im ni rekli tako rano ali morao me netko vozit na pregled a dragi evo prije par dana tek položio vozački. Nekako mi se podrazumijevalo da kad smo saznali da moram na kiretažu se o tome neće pričati svima, ali eto... Čak mi i ne smeta toliko što netko zna za to, samo kad čuješ da se rođacima na telefon kaže "a eto, mora na čišćenje" nešto se slomi u tebi, to čišćenje je trebao bit moj mali smotuljak u rukama za 7 mjeseci...
    Da se razumijemo, u dobrim smo odnosima svi i stvarno su pazili na mene nakon kiretaže ali u ovakvim situacijama i dobronamjerna briga može imati grozan učinak na nas. Mene su prije kiretaže tješili staaaaalno (a mjesec dana sam išla na preglede svaki tjedan i od prvog pregleda sam saznala da je anembrionalna trudnoća) da možda ultrazvuk ne valja, da postoje žene kojima je bilo tako pa je sve bilo okej na kraju i slične priče, svaki put sam se jedva suzdržala da se ne izderem na njih jer taman kad se pomirim sa situacijom ne želim opet u sebi budit lažnu nadu i nakon toga umirat od tuge. Oprosti na kilometarskom pismu, nisam ni planirala ali nemam se kome izjadati :) 

Držim fige na dobre rezultate kod tebe sutra na pregledu, javi kako je prošlo 

Bella🌟
    01. Rujan 2020. 15:05

Mara Kokosica

Hejjjj Bella ili Lilyyy dobro sam. Ne radim vise. Otpusili su visak zbog ove glupe korone. Idemo na godisnji uskoro pa cu se odmorit i u nove pobjede. Malo pokrivamo plodne dane ali nesto i nemam volje. Kako si ti?

Baš mi je drago da si se javila, često te se sjetim😁 stigla ti je 3. Menstruacija? Jel kasnila/uranila. Ja čekam svoju. Mi nismo preaktivno radili na tome ovaj mjesec, nekako smo lagano počeli pa ne očekujem puno. Danas mi je 29. Dan ciklusa pa nezz kad mogu M očekivati. 
    Stvarno mi je zao radi posla😔 nadam se da ćeš ga uskoro naći. Dobro je da malo odmorite na godišnjem, treba čovjeku to, pogotovo nakon svega.♥️

• Mara Kokosica
    01. Rujan 2020. 15:57

Bella🍁

Mara Kokosica

Hejjjj Bella ili Lilyyy dobro sam. Ne radim vise. Otpusili su visak zbog ove glupe korone. Idemo na godisnji uskoro pa cu se odmorit i u nove pobjede. Malo pokrivamo plodne dane ali nesto i nemam volje. Kako si ti?

Baš mi je drago da si se javila, često te se sjetim😁 stigla ti je 3. Menstruacija? Jel kasnila/uranila. Ja čekam svoju. Mi nismo preaktivno radili na tome ovaj mjesec, nekako smo lagano počeli pa ne očekujem puno. Danas mi je 29. Dan ciklusa pa nezz kad mogu M očekivati.
    Stvarno mi je zao radi posla😔 nadam se da ćeš ga uskoro naći. Dobro je da malo odmorite na godišnjem, treba čovjeku to, pogotovo nakon svega.♥️

I ja se tebe bas cesto sjetim. Malo sam ovdje neaktivna. Nekako ne znam u koju grupu da se svrstam i onda ne pisem nista. 
    Da dosla je treca, na vrijeme. 26 dan  i trajala je kao i prije. Sve se unormalilo. 

Hvala ti. Kako se ti osjecas sad

06/20 blighted ovum 8tt.

joy
    01. Rujan 2020. 16:29

Mi smo takoder dosta ljudi rekli za trudnocu jer sam od pocetka bila na strogom mirovanju i stvarno su svi bili podrska i pazili na mene, a kad sam saznala da moram na kiretazu suprug je svima javio i zamolio da mi nitko ne salje poruke ni kako sam ni da su uz mene jer stvarno znam da su svi tu i da svi misle na nas...maknuli smo se od njegovih sa kojima inace zivimo na odvojenom katu i otisli u vikendicu, mislim da nam to najbolja odluka, a jos bolja jer samo moja prijateljica i moji doma znaju gdje je vikendica pa nam nitko ni iznenada moze doci 😄
    E tako sam ja, s izvinjenjem, popizdila kad mi ginicka rekla da ne vidi srcanu akciju, i onda komentari njegove mame i sestre a mozda ovo a mozda ono 😤
    Drago mi je bar da sam naletjela na predivnu doktoricu koja mi je radila kiretazu i rekla da nemam sto cekat nego nakon 3 mjesecnice ponovno pokusat, okolina me uvjeravala da minimum godinu dana moramo cekat, svi bolje znaju od doktora...
    I ja se ispricavam na jadikovanju, ali mislim da se bolje razumijemo mi ovdje koje smo to prosle nego netko sastrane 😊

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Bella🌟
    01. Rujan 2020. 16:47

Mara Kokosica

Bella🍁

Mara Kokosica

I ja se tebe bas cesto sjetim. Malo sam ovdje neaktivna. Nekako ne znam u koju grupu da se svrstam i onda ne pisem nista.
    Da dosla je treca, na vrijeme. 26 dan i trajala je kao i prije. Sve se unormalilo.

Hvala ti. Kako se ti osjecas sad

Nadam se da će i moja na vrijeme onda, zapravo se prvo nadam da neće uopće al vidjet ćemo. Nekako nemam dojam da mi se ciklusi još ustabili.
    Dođi u grupu Tko planira i radi na bebi- treći nastavak.. tamo sam nekako najaktivnija,ovdje Pov zapravo svratim.

Bella🌟
    01. Rujan 2020. 16:49

joy

Mi smo takoder dosta ljudi rekli za trudnocu jer sam od pocetka bila na strogom mirovanju i stvarno su svi bili podrska i pazili na mene, a kad sam saznala da moram na kiretazu suprug je svima javio i zamolio da mi nitko ne salje poruke ni kako sam ni da su uz mene jer stvarno znam da su svi tu i da svi misle na nas…maknuli smo se od njegovih sa kojima inace zivimo na odvojenom katu i otisli u vikendicu, mislim da nam to najbolja odluka, a jos bolja jer samo moja prijateljica i moji doma znaju gdje je vikendica pa nam nitko ni iznenada moze doci 😄
    E tako sam ja, s izvinjenjem, popizdila kad mi ginicka rekla da ne vidi srcanu akciju, i onda komentari njegove mame i sestre a mozda ovo a mozda ono 😤
    Drago mi je bar da sam naletjela na predivnu doktoricu koja mi je radila kiretazu i rekla da nemam sto cekat nego nakon 3 mjesecnice ponovno pokusat, okolina me uvjeravala da minimum godinu dana moramo cekat, svi bolje znaju od doktora…
    I ja se ispricavam na jadikovanju, ali mislim da se bolje razumijemo mi ovdje koje smo to prosle nego netko sastrane 😊

Nemaš se što ispričavati, samo se jadaj koliko god hoćeš♥️ teško je to objasniti nekome tko to nije prošao. 

joy
    02. Rujan 2020. 17:58

Evo mene s pregleda, upala maternice, dobila sam antibiotike, cijele drame prezivjela, bila sam kod privatnice na pregledu i poslala socijalnom nalaz i zamolila ga za daljne uputnice i recept za antibiotik neka posalje u ljekarnu
    On meni da dodem odma kod njega i ja naravno odem po uputnice, poslao je van sestru koja se izderala na mene da necu dobit te antibiotike nego druge, neka dodem 6. dan menstruacije na pregled i da ce to biti uzv da nemam kud drugde ici, i da je sad dosta spontanih da idem na bolnicku obradu u petrovu, znaci ja za svoje novce ne mogu ici kud zelim na pregled i sad je dosta?? Nakon 3 spontana, vec sam bila nakon 2 na obradi u petrovoj, a sad u 3. trudnoci u 7tt mi nisu dali heparin nego me dobro oprali po sta sam dosla 😤😤😤

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• bar
    02. Rujan 2020. 17:59

Bella🌟
    03. Rujan 2020. 06:49

joy

Evo mene s pregleda, upala maternice, dobila sam antibiotike, cijele drame prezivjela, bila sam kod privatnice na pregledu i poslala socijalnom nalaz i zamolila ga za daljne uputnice i recept za antibiotik neka posalje u ljekarnu
    On meni da dodem odma kod njega i ja naravno odem po uputnice, poslao je van sestru koja se izderala na mene da necu dobit te antibiotike nego druge, neka dodem 6. dan menstruacije na pregled i da ce to biti uzv da nemam kud drugde ici, i da je sad dosta spontanih da idem na bolnicku obradu u petrovu, znaci ja za svoje novce ne mogu ici kud zelim na pregled i sad je dosta?? Nakon 3 spontana, vec sam bila nakon 2 na obradi u petrovoj, a sad u 3. trudnoci u 7tt mi nisu dali heparin nego me dobro oprali po sta sam dosla 😤😤😤

Ma znaš šta i s tim doktorima ponekad majko mila pa zar nemaju malo više empatije i razumijevanja i volje objasniti i pozabaviti se nekim ženama kad treba da se stvari odrade kako se spada😤 izuzetno mi je zao što moraš prolaziti ovo već treći put. Nije fer da se uz sve ovo nosiš još doktorima koji ne mogu na bolji i ljepši način komunicirati, kao da ti nije dovoljno teško i ovako. Nažalost nemam ti neki predobar savjet, možda potražiti neko drugo mišljenje/naći specijalistu koji ima sluha i koji će povesti brigu o tome što si prošla i dati ti terapiju koju treba na vrijeme. Od srca ti želim oporavak i fizički i psihički čim prije , zaslužuješ to ♥️♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.