Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 14:31

joy

Ajme majko nadam se da cu ipak cuti dobre vijesti kod ginekologice 😔
    Jel vas bolio prvi uzv i pregled i nakon koliko ste ga vremenski radili?

2.6. se očistila doma i zbog jakog krvarenja otišla u bolnicu kako su mi i rekli, i slijedeće jutro obavili uzv i ništa me nije boljelo i bilo je čisto. Još je rekao dr da mogu očekivati manje ugruske kako je i bilo. A dan poslije,znači četvrtak su mi počeli jaki bolovi i kad sam navečer došla nazad u bolnicu nije me uspjela pregledati vaginalno uzv ko dan prije jer me je užasno boljelo i tad su kao dijagnozu stavili akutni endometritis.

Peppss
    31. Kolovoz 2020. 14:38

Ja sam se baš danas naručila, u petak idem jer sam čekala phd nalaze
    Na kiretaži sam bila 12.8., krvarila tih 4-5 dana, kad su ti ugrušci izašli mi se odmah i smanjilo i do prije par dana imala krvav/smeđi iscjedak povremeno...
    Ali mislim da je to jaaaaaako individualno, ima žena koje skoro uopće ne krvare, ima ih da krvare po 2-3 tjedna...
    Držim fige da kod tebe bude sve ok :) 

Peppss
    31. Kolovoz 2020. 14:44

Jedino što mene malo brine je to da nisam dobila ništa za stezanje maternice, moja dijagnoza je bila blighted ovum blizanci, gestacijske su bile veličine za otprilike 6+3 i počelo mi se vidjeti da raste trbuh jer sam dogurala do 11 tjedana, i sad nakon skoro 3 tjedna se to nešto malo smanjilo ali i dalje se vidi da mi je maternica "napuhnuta" (ne znam kako bih se drugačije izrazila)... 
    Kako je to kod vas išlo? 

Bella🌟
    31. Kolovoz 2020. 15:07

Pepps

Jedino što mene malo brine je to da nisam dobila ništa za stezanje maternice, moja dijagnoza je bila blighted ovum blizanci, gestacijske su bile veličine za otprilike 6+3 i počelo mi se vidjeti da raste trbuh jer sam dogurala do 11 tjedana, i sad nakon skoro 3 tjedna se to nešto malo smanjilo ali i dalje se vidi da mi je maternica "napuhnuta" (ne znam kako bih se drugačije izrazila)…
    Kako je to kod vas išlo?

Ja isto nisam ništa dobila za to.  Stvarno ne znam. Meni je sad sve ok što se toga tiče al prošlo je već skoro 3 mj.

joy
    31. Kolovoz 2020. 15:24

Jako malo Krvarim, skoro nista, tek nakon mokrenja vidim kao prosarane zilice na wc papiru, ali sam od prvog dana dobila preporuku doktorice da kapam ulje gospine trave na ulozak, sto se tice trbuha, ne mogu vjerovat koliko sam naduta, inace imam skoro ravan trbuh 😕

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Peppss
    31. Kolovoz 2020. 17:18

Tako je i meni bilo, te neke žilice prvo crvene pa onda smeđe i prije par dana su stale, dva i pol tjedna nakon kiretaže
    Ma zapravo mi nije ništa toliko strašno fizički koliko psihički, ovo mi je prva trudnoća pa me hvata panika kako i šta dalje, ali nadam se da će u petak reći da je sve ok 😊

• Mara Kokosica
    01. Rujan 2020. 12:01

Hejjjj Bella ili Lilyyy dobro sam. Ne radim vise. Otpusili su visak zbog ove glupe korone. Idemo na godisnji uskoro pa cu se odmorit i u nove pobjede. Malo pokrivamo plodne dane ali nesto i nemam volje. Kako si ti?

06/20 blighted ovum 8tt.

Peppss
    01. Rujan 2020. 12:26

Evo mene s pregleda, da ne bi bilo dosadno imam i polip na maternici i morat ću još na pregled nakon menge. 
    Jel imala koja iskustva s time? 

joy
    01. Rujan 2020. 12:40

Pepps

Evo mene s pregleda, da ne bi bilo dosadno imam i polip na maternici i morat ću još na pregled nakon menge.
    Jel imala koja iskustva s time?

A bas se sve ulovilo na tebe😔
    Prijateljica ima polip, uspjesno zatrudnila i iznijela trudnocu do kraja, preventivno dobila utrogestan😊
    Samo hrabro❤️

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Peppss
    01. Rujan 2020. 14:19

A izgleda da me baš potrefilo, malo sam zbunjena i ljuta, jer mi dr nije ništa objasnio, samo je odmah rekao "ma nije vam sigurno to od sad, to vam je od prije" a tijekom tih mojih 10 tjedna trudnoće sam bila kod 3 različite ginekologinje na ultrazvuku i nijedna ništa nije spomenula o tome... 
    Hvala ti na podršci ❤️😊

Kako je kod tebe, kad ideš na pregled? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.