Doris pevo cestitam na trudnoci! Mislim da taj izljev je mozda bio hematom koji je cest u ranim trudnocama, a ugrusak je ostao od toga, znaju se javiti nakon krvaranja iz maternice. Imala sam spontane i kod mene su ugrusci bili veliki al pojavljivali su se kod svakog mokrenja i bilo je i sukrvice i svega. Ti kazes da toga nema zato pretpostavljam da se radilo samo o hematomu. Drzim fige za daljnju uspjesnu trudnocu. Nisu ti dali nikakav progesteron? Nalaz bete vidim da ti je uredan, al dobro bi bilo da ga ponovis da se vidi dal se dupla. Miruj i pazi na sebe i bebu, znam da te strah u svakom dijelicu tebe al moras vjerovat u najbolji ishod. Nadam ae da ces za 7 dana vidjet svoju bebu i srceko kako kuca.
Hvala!
I ja se nadam najboljem ali sva sam u strahu nisu mi nista dali. Tako da ni ja ne znam sta vise mislit ali ono jucer sta sam vidjela preplasilo me dovoljno
Plus sta jos krvarim ali samo jucer je bio taj ugrušak na papiru. Nisam vise sigurna u nista.
I jako mi je zao zbog vasih spontanih 😏
eto, bila sam opet danas i kaze da imam hematom i da to trebam ispisat i da cu i dalje krvarit. A ja se i dalje nadam da ce sve bit dobro. Dala mi je danas duphaston. I rekla da se trudnoca mozda hoce odrzat a mozda i nece. Nadam se najboljem ishodu.
Eto Doris pametno da si otisla opet na pregled. Miruj, pij sto vise tekucine i pazi na sebe. Vjerujem da ce sve biti super, za se dogoditi takvo krvarenje i ima puno slučajeva kasnije uspjesne trudnoce. Nemoj se stresirat previse. Ja sam takva da sam kod najmanje kapi krvi trcila kod gin u trudnicku i nekoliko puta im se ispricavala sto sam panicno dolazila, al vecina mi je tih gin rekla da bolje da dodjem nego da sam pod stresom jer to je gore od icega. Sretno!
Pozdrav. Napisala bi ukratko svoje iskustvo ako ikome bude od pomoci. I sama sam dosta guglala o svemu, ali nije bas bilo iskustvaa s istim...
S 5+6 potvrdjena trudnoca sa srcanom akcijom. Za tj dana, 6+5 nrma srcane akcije. Missed ab. Hospitalizirana s 8+5, mogla birati hocu li kiretazu ili tablete. dobila tablete misoprostol, svaka 4 sata po dvije. Sve skupa 6 kom koliko se i smije u 24h sata, jer mi ni nakon prve ni druge ture nije nista krenulo. Nisam imala bolove skoro uopce. Samo blagu tresavicu koja je trajala svega 10min. Prva tura primljena u 10h dvije tabl. 14h dvije tabl i u 17h dvije tabl. Otisla doma i sve izaslo. I dalje nema bolova. Za dva dana kontrola.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
I opet ja u ovoj grupi nazalost danas na redovnom pregledu 8+0.Nema srcane radnje :/ u ponedeljak kiretaza :(
url=https://lilypie.com]
Jel koja isla na kiretazu a da je bila malo prehladjena sta kazu? Ja malo smrcam i kasljem ne znam sga ce mi reci sutra
url=https://lilypie.com]
Lady strasno mi je zao! Uzas! Nemam rijeci! Za prehladu ne znam mozd akoja cura ti bude znala reci vise. Molim te sad trazi komplet obradu od gin jer ovo je prestrasan stres opet prolaziti. Drzi se
Sortiraj odgovore
Najstariji