Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nana
    27. Studeni 2018. 18:31

Mozda i moje iskustvo nekom pomogne (ja sam osobno bila jako preplasena jer je krvarenje trajalo "beskonacno"). Nakon induciranog poroda u 13. tjednu,  napravili su i kiretazu kako bi bili sigurni da je sve izaslo. Kiretaza je radena pod opcom anastezijom,  iz bolnice sam izasla nakon 3 dana i uglavnom mirovala. Krvarenje je trajalo 2 i pol tjedna,  pa prestalo na par dana i onda opet pocelo. Sve zajedno sam krvarila oko mjesec i pol dana :( Mengu sam dobila nakon 2 mjeseca 

Smješkica
    11. Prosinac 2018. 10:24

barbs

Sama, ja sam imala missed ab u 10tt, a doznala u 13tt… Završila 2x na kiretaži. Drugi put jer me nisu dobro očistili. 2x u 10 dana. Grozno. Imam već jedno malo dijete doma. Nikakve pretrage nisam radila. Kad sam pitala info u bolnici da li se može otkriti razlog, rekli su da ne znaju… Da možda moje tijelo nije bilo spremno (zatrudnila sam kad je mali imao 9mj), da može biti da nešto s bebom nije valjalo, ali da se ne brinem jer ako imam već jedno dijete znaći da nije problem u meni/nama. Inzistiraj na tome da ti daju sve moguće uputnice za pretrage. Prošlo je skoro 3mj od kiretaže i još sam tužna. Ne radimo na drugom djetetu jer nisam(nismo) spremni. I ova druga trudnoća nam se desila neplanirano. Sada nestrpljivo čekam menstruaciju jer ju želim dobiti. Ako ti je lakše pričati s nekim o tome kako se osjećaš - pričaj, ako ti se plače - plači! Evo jučer sam se ja rasplakala k'o kišna godina. Fizički sam se JAKO BRZO oporavila, psihički još nisam. Sretno :*

Barbs i Sama slična situacija se i meni dogodila. Menga kasnila ali sam krvarila tj. prvo je bio smeđi iscjedak pa onda i krv. Išla sam na hitnu, doktorica je rekla da sam trudna 6 tjedana i da već vidi lagano kuckanje srca. Pripisala mi je Duphaston tablete. Nažalost krvarenje se nije smirilo niti je prestajalo. S tim da je iz mene izašla ko neka krvava sluz. Nakon dva tjedna bila sam naručena svome ginekologu. Krvna slika nije bila dobra (anemija i povišeni jetreni enzimi te bakterije u mokraći). Na UZV-u mi je rekao da nije dobro i da srce ne kuca, također missed abortion kao i kod tebe Barbs. Jučer sam bila na kiretaži. Bilo je izdrživo, osjećaj ko kod menstrualnih bolova i pomogle su mi sestre koje su me držale za ruku i doktor je bio jako dobar. 

• Lady33
    29. Prosinac 2018. 19:04

Cure evo skupila sam snage posle 25 dana od pobacaja da se javim.
    4.12 imala sam spontanj pobacaj u 6 tjednu trudnoce.sve samo otislo.
    Jos nisam dobila.
    Imam 21 godinu zanima me  da li ima jos mladih djevojaka ovako sa im se desilo.jos uvijek se pitam zasto :(.
    Nisam pusac jedem  zdravo. Na sve sam pazila :(

url=https://lilypie.com]

• Semyzg31
    30. Prosinac 2018. 01:06

Lady33

Jos nisam dobila.
    Imam 21 godinu zanima me da li ima jos mladih djevojaka ovako sa im se desilo.jos uvijek se pitam zasto :(.
    Nisam pusac jedem zdravo. Na sve sam pazila :(

Jako mi je žao što ti se dogodilo, ja sam prošle godine imala spontani u 15tj jednostavno na žalost nema pravila sad sam evo prešla 17i tj i dalje sam u strahu al polako sve ide svojim tokom. Mlada si koliko god je teško sada i misliš si da se samo tebi događa na žalost danas skoro svaka druga žena to prolazi.Sto se tice menge ja sam ju dobila nakon kiretaze tocno u ciklusu znaci 29dan a gin mi je reko da može proc i 40 dana. Polako si daj vremena da se oporavis i fizički i psihički... 

• Lady33
    30. Prosinac 2018. 21:59

Semyzg31

Lady33

Jos nisam dobila.
    Imam 21 godinu zanima me da li ima jos mladih djevojaka ovako sa im se desilo.jos uvijek se pitam zasto :(.
    Nisam pusac jedem zdravo. Na sve sam pazila :(

Jako mi je žao što ti se dogodilo, ja sam prošle godine imala spontani u 15tj jednostavno na žalost nema pravila sad sam evo prešla 17i tj i dalje sam u strahu al polako sve ide svojim tokom. Mlada si koliko god je teško sada i misliš si da se samo tebi događa na žalost danas skoro svaka druga žena to prolazi.Sto se tice menge ja sam ju dobila nakon kiretaze tocno u ciklusu znaci 29dan a gin mi je reko da može proc i 40 dana. Polako si daj vremena da se oporavis i fizički i psihički…

Bas tako ne mogu samo da poslozim u glavi zasto bas u 21 godini :/ jos sam se pripremila za trudnocu uradila papa test i bio dobar :( cekam menstruaciju pa na kontrolu da vidim kada mogu ponovno krenuti u akciju :(

• Malenaa88
    30. Prosinac 2018. 23:08

Lady mlada si . Znam da je tesko i da je to udarac veliki i sve mi koje smo to prosle pitamo se zasto. Evo ja nakon 6g borbe ostanem trudna sa blizancima i ode prvo jedan plod pa za koji tjedan drugom plodu stane srce...sto zasto kako nemaju odgovor...meni su ciklusi inace tocni 28dana a tad iza pobacaja menga mi je dosla negdje 35 dan. I sad sam krenula opet u nove borbe. Nema nazad samo naprijed. Da mi je lako nije ali idem dalje u borbu za moju mrvicu. 

• Lady33
    01. Siječanj 2019. 00:10

Drage moje samo da vam pozelim svima Sretnu Novu 2019 godinu i da docekamo svoje zdrave bebice sve mi koje smo se ispatile i koje zeljno to iscekujemo <3 da ova godina bude ona prava <3

• MissT
    03. Siječanj 2019. 18:31

Pozdrav cure, ja cu samo u kratko opisati svoje iakustvo mozda u buducnosti nekome i pomogne. Nazalost dogodio mi se missed ab. U 8tt. Od simptoma samo malo malo smeđeg iscjedka toliko zanemarivo da je dr. na hitnoj bila uvjerena da je implantacijsko jer kao 1 trudnoca pa dizem paniku bzvz ali nije, nazalost stalo je srce. Međutim nije to moja poanta nego medikamatozni aborus u KBC Ri. Svakako preporucam, mnoge ce se zene pitati kako, sve je bilo gotovo u nekoliko sati, bolovi kao za vrijeme menstruacije, osoblje odlicno, a oporavak znatno kraci nego nakon kiretaze!

Cure drzite se i neka nam ova godina bude nasa! <3

MissT

• Lady33
    12. Siječanj 2019. 14:55

Zdravo drage jel neka od vas posle spontanog radila  nalaze.
    Ja sam radila hormone stitne, antikardiolipinska antitjela, TORCH I u ponedjeljak radim mnogo nekih briseva.
    Nalaze stitne i antitjela sam dobila pa ako neko zna neka mi objasni jesu li oni zasada okej.
     Hormoni stitne:
    TSH:1,72
    T3 : 0,616
    T4 :109
    Antikardiolipinska antitjela:
    Antikardiolipinska at lgM : 0,6
    Antikardiolipinska at. lgG:2,2
    Hvala pozdraav drage moje

• vjeverica
    15. Siječanj 2019. 21:35

pozdrav mame andela 😇❤️
    ja sam 27.05 izgubila djecaka u 28 tjednu trudnoće. osjecam da moram s vama podijeliti svoju pricu. vikend prije sam se udala za muskarca svojih s ova. cekali smo bebicu sve je bilo ko u bajci ali eto. postala sam majka malog andela. uzasno sam se osjecala, usamljeno i ljututo na sve. osjecala sam da me. itko ne razumije moju patnju i bol zasto bas ja. ispostavilo se da je se dogodio infarkt posteljice. jos jise sam se grizla jer nisam mozda nna vrijeme reagirala. nisam osjetila bebu cijelo jutro i tek sam oko 10 otisla na hitnu gdje je skoro meni srce stalo. inducirali iu mi porod trebalo mi je 16 sati da se otvorim. ne mogu vam opisati osjecaj kada lezis potpuno sam u radaoni i cekas da rodis mrtvu bebicu. kroz noc nam cula barem tri zene koje su rodile, necu nikad zaboravit plac njihovih bebica kad su se rodile. sva sreca pa mi je muz muz dosta osjecajan i proveo tri dana sam om u bolnici poslje poroda, tjesio me, ja njega i tako u krug. Nakon 3 mj ( 2 menstrualna ciklusa) ostala sam oped trudna trenutno sam 22+5 i za sada je sve uredu. na vecem sam oprezu i trudnocu mmi prate u petrovoj bolnici. Bol od gubitka prvog djeteta nikada nece nnestati ali sam se naucila zivjeti s time iz dana u dan i veseliti se drugom djecaku. svaku vecer se pomolim dragome bogu da ih cuva oboje i stisnem zube i nastavljam dalje. zelim svakoj zeni koja je nesto slicno dozivjela urednu i sretnu trudnocu zelim vam svima da se sto prije oporavite i srecu sa buducim bebicama. a nasi andeli se svi skupa igraju zajedno na nebu 😇😇❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.