Poz svima nova sam evo da i ja podilim svoje bolno iskustvo sa 9tjedana izgubila sam bebica tjelesno sam se oporavila ali sudim ne jos i pitanje je jacu 14.6 cu pamtiti cili život . A desilo mi se tako da sam se ujutro ustala otiska na WC i obrisala se smjesa fleka otiska na hitnu ginekologiju di mi je rečeno da je stalo ❤️ kucati plakala sam 3 dana a onda sam se smirila . Sada moram na kontrolu sutra kod ginekologa . Sad me zanima kada su vama savjetovali da ponovo pokušate citam po forumima neko tvrdi dva ciklusa neko tri a neko odmah koga sad poslušati a gin mi nije mista rekao
Meni se to dogodilo 19.6. i srce mi je puknulo taj dan :( odma sam pocela plakati kao da sam znala sto je i poslije mi je ginekolog nazalost samo potvrdio. koja je tebi ovo bila trudnoca?
neznam sto bi ti savjetovala, isto neki katu jedan ciklus, neki dva a neki da se moze odmah. ja mislim da cu ja par mjeseci pricekat da se psihički malo sredim.
Poz svima nova sam evo da i ja podilim svoje bolno iskustvo sa 9tjedana izgubila sam bebica tjelesno sam se oporavila ali sudim ne jos i pitanje je jacu 14.6 cu pamtiti cili život . A desilo mi se tako da sam se ujutro ustala otiska na WC i obrisala se smjesa fleka otiska na hitnu ginekologiju di mi je rečeno da je stalo ❤️ kucati plakala sam 3 dana a onda sam se smirila . Sada moram na kontrolu sutra kod ginekologa . Sad me zanima kada su vama savjetovali da ponovo pokušate citam po forumima neko tvrdi dva ciklusa neko tri a neko odmah koga sad poslušati a gin mi nije mista rekao
Mene je moj ginekolog oba puta savjetovao poslije 3 ciklusa.
Meni se to dogodilo 19.6. i srce mi je puknulo taj dan :( odma sam pocela plakati kao da sam znala sto je i poslije mi je ginekolog nazalost samo potvrdio. koja je tebi ovo bila trudnoca?
neznam sto bi ti savjetovala, isto neki katu jedan ciklus, neki dva a neki da se moze odmah. ja mislim da cu ja par mjeseci pricekat da se psihički malo sredim.
Treca trudnica a i sigurna sam bila u spol bebe danas idem knjemu pa vi voditi sta Kate gin prija jedna nakon kiretaze proslo dva miseca i ostala 🤰 ja psihički sam ajme a moja dr rekla mi da Ce proci tek kada opet budem 🤰 javim se kada popodne obavimo pregled i kada vidim sta Ce on reci
Trecabeba zao mi je sto si imala spomtani. Evo iz mog iskustva nakon 4 spontana, mogu rec da su mi obicno sugerirali ginekolozi da pauza bude koliko je trudnoca trajala. U mojim slucajevima cca 2 ciklusa menstrualna. I cekala sam to. I evo sad sam 5.put trudna i mogu ti rec da nije istina da prodje ta tuga i bol kad opet zatrudnis. S vremenom naucis ziviti sa tim osjecajem gubitka, a u svakoj novoj trudnoci strepis da se to ne ponovi. Rekla bi da se osjecaj gubitka jos pojaca kad si trudna jer se ne može opustiti poucrna losim iskustvom. U svakom slucaju zelim ti srecu i da ostvaris zelju sto prije.
Hvala evo da javim ginekolog kaze ovako isto dva ciklusa a najmanje ali sam ga zaboravila pitati kako se tretira ovo krvarenje jeli ovo spada u ciklus ili jer kada sam pitala kada su mi radili kiretaze da krvarenje tretiran kao menzis ako ko zna volila bi da mi javi hvala
Zao mi je sto ste prosle isto sto i ja, 24.3. Mi smo odmah krenuli dalje i nakon drugog ciklusa evo sad sam opet trudna 5 tjedana. Nadam se da ce biti ok ovaj put..
🧔39
👧31
Hvala draga, iskreno nisam nista pratila, nisam uopce htjela razmisljati o tome svemu, nego bas ono opusteno kao i prvi put i stvarno me iznenadilo sto je tako brzo. 🤗 mislim da cu sada imati sto citati. 🤗
🧔39
👧31
Hvala draga, iskreno nisam nista pratila, nisam uopce htjela razmisljati o tome svemu, nego bas ono opusteno kao i prvi put i stvarno me iznenadilo sto je tako brzo. 🤗 mislim da cu sada imati sto citati. 🤗
Chappie tu si 😍 cestitam na trudnoci, dodi nam na jesenske ❤️
❤️ Evo stizem moram popratiti sve sto se dogadjalo.. vidim da su trbuscici narasli! 🤗
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji