Hvala evo da javim ginekolog kaze ovako isto dva ciklusa a najmanje ali sam ga zaboravila pitati kako se tretira ovo krvarenje jeli ovo spada u ciklus ili jer kada sam pitala kada su mi radili kiretaze da krvarenje tretiran kao menzis ako ko zna volila bi da mi javi hvala
Zao mi je sto ste prosle isto sto i ja, 24.3. Mi smo odmah krenuli dalje i nakon drugog ciklusa evo sad sam opet trudna 5 tjedana. Nadam se da ce biti ok ovaj put..
🧔39
👧31
Hvala draga, iskreno nisam nista pratila, nisam uopce htjela razmisljati o tome svemu, nego bas ono opusteno kao i prvi put i stvarno me iznenadilo sto je tako brzo. 🤗 mislim da cu sada imati sto citati. 🤗
🧔39
👧31
Hvala draga, iskreno nisam nista pratila, nisam uopce htjela razmisljati o tome svemu, nego bas ono opusteno kao i prvi put i stvarno me iznenadilo sto je tako brzo. 🤗 mislim da cu sada imati sto citati. 🤗
Chappie tu si 😍 cestitam na trudnoci, dodi nam na jesenske ❤️
❤️ Evo stizem moram popratiti sve sto se dogadjalo.. vidim da su trbuscici narasli! 🤗
🧔39
👧31
❤️ Evo stizem moram popratiti sve sto se dogadjalo.. vidim da su trbuscici narasli! 🤗
Bome smo se zaokruzile ❤️
Cestitam od srca i neka ti je sa srećom i da bude svemu redu
Kako krvarenje iza kiretaze racunate kao prvi ciklus ili ga priskacete i cekate da dode menzis novi pa je to prvi ciklus
Treba pričekati taj ciklus i početi novi sa 1. danom slijedeće menstruacije... to je tek onda 1. normalan ciklus.
Ovo prvo da ideš izvaditi Bhcg ili napraviti test, još bi ti vjerojatno pokazalo pozitivno.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Evo ja danas bila pregledu... nažalost eto me opet na ovoj temi 😥
8+4 po ZM i danas više nema otkucaja i plod stao sa razvojem na 7+4. S obzirom da nisam počela sama krvariti dr. mi predložila da popijem neke tablete koji kroz 3h pokrenu pobačaj... mislim da ću se odlučiti za tu varijantu, bolje mi to zvuči nego kiretaža...
Sve u svemu, koma... baš ovaj put to jako pogodilo... Toliko truda, brige, strepnje, nade, za ništa...
Uglavnom dr. je predložila sad pauzu pa da napravim neke pretrage, jer ovo mi je 3 spontani.
Pozdrav svima curama koje su nažalost završile na ovoj temi.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji