Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • trecabeba
    25. Lipanj 2019. 12:47

Poz svima nova sam evo da i ja podilim svoje bolno iskustvo sa 9tjedana izgubila sam bebica tjelesno sam se oporavila ali sudim ne jos i pitanje je jacu 14.6 cu pamtiti cili život . A desilo mi se tako da sam se ujutro ustala otiska na WC  i obrisala se smjesa fleka otiska na hitnu ginekologiju  di mi je rečeno da je stalo ❤️ kucati plakala sam 3 dana  a onda sam se smirila  . Sada moram na kontrolu sutra kod ginekologa . Sad me zanima kada su vama savjetovali da ponovo pokušate citam po forumima neko tvrdi dva ciklusa neko tri a neko odmah  koga sad poslušati a gin mi nije mista rekao 

• Mari1313
    25. Lipanj 2019. 13:21

Meni se to dogodilo 19.6. i srce mi je puknulo taj dan :( odma sam pocela plakati kao da sam znala sto je i poslije mi je ginekolog nazalost samo potvrdio. koja je tebi ovo bila trudnoca?
    neznam sto bi ti savjetovala, isto neki katu jedan ciklus, neki dva a neki da se moze odmah. ja mislim da cu ja par mjeseci pricekat da se psihički malo sredim. 

minkaa
    25. Lipanj 2019. 15:04

trecabeba

Poz svima nova sam evo da i ja podilim svoje bolno iskustvo sa 9tjedana izgubila sam bebica tjelesno sam se oporavila ali sudim ne jos i pitanje je jacu 14.6 cu pamtiti cili život . A desilo mi se tako da sam se ujutro ustala otiska na WC i obrisala se smjesa fleka otiska na hitnu ginekologiju di mi je rečeno da je stalo ❤️ kucati plakala sam 3 dana a onda sam se smirila . Sada moram na kontrolu sutra kod ginekologa . Sad me zanima kada su vama savjetovali da ponovo pokušate citam po forumima neko tvrdi dva ciklusa neko tri a neko odmah koga sad poslušati a gin mi nije mista rekao

Mene je moj ginekolog oba puta savjetovao poslije 3 ciklusa. 

• trecabeba
    26. Lipanj 2019. 09:38

Mari1313

Meni se to dogodilo 19.6. i srce mi je puknulo taj dan :( odma sam pocela plakati kao da sam znala sto je i poslije mi je ginekolog nazalost samo potvrdio. koja je tebi ovo bila trudnoca?
    neznam sto bi ti savjetovala, isto neki katu jedan ciklus, neki dva a neki da se moze odmah. ja mislim da cu ja par mjeseci pricekat da se psihički malo sredim.

Treca trudnica a i sigurna sam bila u spol bebe danas idem knjemu pa vi voditi sta Kate gin  prija jedna nakon kiretaze proslo dva miseca i ostala 🤰 ja psihički sam ajme a moja dr rekla mi da Ce proci tek kada opet budem 🤰  javim se kada popodne obavimo pregled i kada vidim sta Ce on reci

Grizli
    26. Lipanj 2019. 10:01

Trecabeba zao mi je sto si imala spomtani. Evo iz mog iskustva nakon 4 spontana, mogu rec da su mi obicno sugerirali ginekolozi da pauza bude koliko je trudnoca trajala. U mojim slucajevima cca 2 ciklusa menstrualna. I cekala sam to. I evo sad sam 5.put trudna i mogu ti rec da nije istina da prodje ta tuga i bol kad opet zatrudnis. S vremenom naucis ziviti sa tim osjecajem gubitka, a u svakoj novoj trudnoci strepis da se to ne ponovi. Rekla bi da se osjecaj gubitka jos pojaca kad si trudna jer se ne može opustiti poucrna losim iskustvom. U svakom slucaju zelim ti srecu i da ostvaris zelju sto prije. 

• trecabeba
    26. Lipanj 2019. 16:26

Grizli

Hvala  evo da javim ginekolog kaze ovako isto dva ciklusa a najmanje ali sam ga zaboravila pitati kako se tretira ovo krvarenje jeli ovo spada u ciklus ili jer kada sam pitala kada su mi radili kiretaze da krvarenje tretiran kao menzis ako ko zna volila bi da mi javi hvala

Chappie
    27. Lipanj 2019. 07:51

Zao mi je sto ste prosle isto sto i ja, 24.3. Mi smo odmah krenuli dalje i nakon drugog ciklusa evo sad sam opet trudna 5 tjedana. Nadam se da ce biti ok ovaj put.. 

🧔39
    👧31

Chappie
    27. Lipanj 2019. 13:41

Hvala draga, iskreno nisam nista pratila, nisam uopce htjela razmisljati o tome svemu, nego bas ono opusteno kao i prvi put i stvarno me iznenadilo sto je tako brzo. 🤗 mislim da cu sada imati sto citati. 🤗

🧔39
    👧31

Julie
    27. Lipanj 2019. 13:49

Chappie

Hvala draga, iskreno nisam nista pratila, nisam uopce htjela razmisljati o tome svemu, nego bas ono opusteno kao i prvi put i stvarno me iznenadilo sto je tako brzo. 🤗 mislim da cu sada imati sto citati. 🤗

Chappie tu si 😍 cestitam na trudnoci, dodi nam na jesenske ❤️

Chappie
    27. Lipanj 2019. 14:01

❤️ Evo stizem moram popratiti sve sto se dogadjalo.. vidim da su trbuscici narasli! 🤗

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.