Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    27. Lipanj 2019. 14:08

Chappie

❤️ Evo stizem moram popratiti sve sto se dogadjalo.. vidim da su trbuscici narasli! 🤗

Bome smo se zaokruzile ❤️ 

• trecabeba
    28. Lipanj 2019. 10:01

Chappie

❤️ Evo stizem moram popratiti sve sto se dogadjalo.. vidim da su trbuscici narasli! 🤗

Cestitam od srca i neka ti je sa srećom i da bude svemu redu

• trecabeba
    28. Lipanj 2019. 10:03

Kako krvarenje iza kiretaze racunate kao prvi ciklus ili ga priskacete i cekate da dode menzis novi pa je to prvi ciklus 

Hip_Hopsica
    28. Lipanj 2019. 13:41

Treba pričekati taj ciklus i početi novi sa 1. danom slijedeće menstruacije... to je tek onda 1. normalan ciklus.  
    Ovo prvo da ideš izvaditi Bhcg ili napraviti test, još bi ti vjerojatno pokazalo pozitivno. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Hip_Hopsica
    03. Srpanj 2019. 23:16

Evo ja danas bila pregledu... nažalost eto me opet na ovoj temi 😥
    8+4 po ZM i danas više nema otkucaja i plod stao sa razvojem na 7+4. S obzirom da nisam počela sama krvariti dr. mi predložila da popijem neke tablete koji kroz 3h pokrenu pobačaj... mislim da ću se odlučiti za tu varijantu, bolje mi to zvuči nego kiretaža...
    Sve u svemu, koma... baš ovaj put to jako pogodilo... Toliko truda, brige, strepnje, nade, za ništa...
    Uglavnom dr. je predložila sad pauzu pa da napravim neke pretrage, jer ovo mi je 3 spontani.
    Pozdrav svima curama koje su nažalost završile na ovoj temi.

02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;

• MonaL.
    04. Srpanj 2019. 00:58

Hip_Hopsica

Evo ja danas bila pregledu… nažalost eto me opet na ovoj temi 😥
    8+4 po ZM i danas više nema otkucaja i plod stao sa razvojem na 7+4. S obzirom da nisam počela sama krvariti dr. mi predložila da popijem neke tablete koji kroz 3h pokrenu pobačaj… mislim da ću se odlučiti za tu varijantu, bolje mi to zvuči nego kiretaža…
    Sve u svemu, koma… baš ovaj put to jako pogodilo… Toliko truda, brige, strepnje, nade, za ništa…
    Uglavnom dr. je predložila sad pauzu pa da napravim neke pretrage, jer ovo mi je 3 spontani.

Žao mi je..uradite testove na trombofiliju

04. Srpanj 2019. 06:00

Hip_Hopsica

Evo ja danas bila pregledu… nažalost eto me opet na ovoj temi 😥
    8+4 po ZM i danas više nema otkucaja i plod stao sa razvojem na 7+4. S obzirom da nisam počela sama krvariti dr. mi predložila da popijem neke tablete koji kroz 3h pokrenu pobačaj… mislim da ću se odlučiti za tu varijantu, bolje mi to zvuči nego kiretaža…
    Sve u svemu, koma… baš ovaj put to jako pogodilo… Toliko truda, brige, strepnje, nade, za ništa…

Zao mi je. Dajte si malo odmora pa onda u novr pobjede. Obavezno napravite pretrage na inzilinsku i trombofiliju buduci je vec treci nazalost. Mozda ce vam malo trebati vremena ali sigurna sam da cete docekati svoju zelju. ❤

Omerta
    04. Srpanj 2019. 10:03

Ajme Hopsica uzasno mi je zao!  Valjda ce te sad poslati na neke opseznije pretrage. Nazalost takva je praksa da tek nakon treceg puta salju, meni je to bas grozno. Doslovno strepis od pregleda do pregleda pitajuci se hoce li ovaj put sve biti uredu. Ja sam danas 8+2, jedna uspjesna trudnoca prije 5 godina i dva spontana prosle godine pa ti znaj. Trebale bi valjda same inzistirati na pretragama i jos placati privatnike i slicno. Svasta.. Drzi se!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Hip_Hopsica
    04. Srpanj 2019. 10:21

Hvala puno cure na podršci... moram priznati da sam se ovaj put baš ponadala da će sve biti OK... Bhcg se lijepo poduplala na početku, srčeko je kucalo i onda kontrola i sve opet stalo. svaki put isto. Baš me pogodilo i još sad treba sam spontani preživit. koma.
    Izgleda da je meni 8-mi tjedan koban. :-) Ako njega preživi bebica onda je dalje dobro. Moram se javiti svojoj soc.gin. da evidentira još jedan spontani i prema nalazu privatnice je zamoliti da me pošalje na neke osnovne pretrage...

Grizli
    04. Srpanj 2019. 11:19

Hip hopsica bas mi je zao. Suosjecam s tobom. Meni se isto dogadjalo da nikako da prezivimo neki tjedan u trudnoci uvijek bi pocela krvariti. Doduse nama je sad prvi put srceko i zakucalo do sad nikad nije bez obzira koliko cekali da krene. Zelim ti brz oppravak i znam da je tesko al drzi se. Obavi pretrage na trombofliju, ako ne znas od partnera krvu grupu i to odradite i on spermiogram ako vec niste jer ti rani spontani mogu biti krivi i spori ili morfoloski losi spermiji. Ne znam dal si radila inzulinsku rezistentnost to isto moze utjecat, i glukoza u krvi onaj ogtt test. Tsh pretpostabljam da si radila. I progesteron bi trebala pocetkom ciklusa kad ti se jormalniziraju ciklusi + 7 dana nakon ovulacije. Trebali bi vas poslat i na karigram oba partnera. Meni je recimo uspjelo preziviti 9tt tek kad su mi uveli kortikosteriod, progesteron i heparin, a meni po nalazima uopce nema nikakve indikacije za korištenje tih lijekova. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.