Cure koliko vam je trebalo da dobijete menstruaciju nakon spontanog? Mene dva dana vec boli kao da cu dobiti, ali nista.
Trebala bi ti doci kroz cca4 do 6 tjedna nakon kiretaze.
Cure koliko vam je trebalo da dobijete menstruaciju nakon spontanog? Mene dva dana vec boli kao da cu dobiti, ali nista.
Meni se ciklus nastavio normalno u dan sam dobila i prvu i drugu...
pozdrav i ovdje zenske, pitanje - prosli tjedan spontani 4. po redu, da ne pricam o ocaju, tuzi i ostalim emocijama koje me pogadjaju. ginic pretpostavlja odmah nakon usadnje jer su testovi bili svi pozitivni, a na uzv kad sam dosla vec niceg nije bilo vidljivog. kontrola beta nakon 2 dana pala za duplo i dalje lagano svaki toliko krvarenje. sve mi vec poznato, al ono sto mi ovaj put nije jasno je da mene grudi jos bole, cak i rastu. a sve predhodne pute su mi odma splasnule vec dan-dva iza spontanog. kontrola mi je tek u cetvrtak.
pozdrav i ovdje zenske, pitanje - prosli tjedan spontani 4. po redu, da ne pricam o ocaju, tuzi i ostalim emocijama koje me pogadjaju. ginic pretpostavlja odmah nakon usadnje jer su testovi bili svi pozitivni, a na uzv kad sam dosla vec niceg nije bilo vidljivog. kontrola beta nakon 2 dana pala za duploi dalje lagano svaki toliko krvarenje. sve mi vec poznato, al ono sto mi ovaj put nije jasno je da mene grudi jos bole, cak i rastu. a sve predhodne pute su mi odma splasnule vec dan-dva iza spontanog. kontrola mi je tek u cetvrtak.
Ja sam imala spontani u 4om mjesecu ove godine, 9tt. Srca su prestala kucati. Nakon svega toga sam i dalje imala osjetljive grudi i mucnine. Meni je gin rekla da je to normalno, jer je beta i dalje pozitivna i sve dok ona ne padne na 0, postoji mogucnost za takvim pojavama.
Je to znam i ja.do sad svaki put nakon spontanog bi mi kroz 3-4 dana splasnule grudi i bol, al ovaj put ni nakon 10 dana nisu cak mi izgleda ko da se jos visr napuhuju.a trudnoca je bila vrlo mala.ne vjerujem da brta od 105 nije pala skroz u 6 dana.
Pozdrav, ja sam imala spontani krajem 02. mj., al sam završila na kiretaži... i trebalo mi je neko vrijeme da mi se grudi vrate u normalu. Također je još barem 2-3 tjedna bio prisutan osječaj napuhanosti.
Možda ti se zbog već 4tog spontanog malo sve poremetilo, pa duže treba organizmu da se vrati u normalu.
Samo malo da utješim ekipu, evo ja sam sad u 33-em tjednu trudnoće. Samo nakon 2 ciklusa smo spontano uspjeli ostvariti trudnoću. Pozdrav i sretno svima!!!
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pozdrav curke,
Vec neko vrijeme pratim forum, nazalost nakon tuznog dogadaja, pa sam se sad odlucila i javiti. Prije dva mjeseca,sam imala spontani u 20.tjednu, s tim da nije bilo potrebe za kiretazom. ;( Krvarila sam 12 dana nakon toga, ali nista pretjerano. Menstruaciju prvu pa i drugu dobila normalno, tocno u dan, pa je to ono sto me podigne da sam bar malo sretna (s te strane da se fiz. oporavljam lijepo). Inace, kao i svima, ne prode dan, pa ni sat da se ne sjetim sto mi se dogodilo...ali sto mozemo, zivot ide dalje, a sve ostaje vjecno u nasim mislima.
Zanima me, da li je netko imao osjecaj nadutosti, (nakon spontanog, nakon redovnih menstruacija? Nekako mi je sve drugacije, valjda jer se tijelo vraca u normalu i sve...ali kao da osjecam svaki pomak oko maternice i tog dijela. Bila sam na redovnom pregledu, trazila vise misljenja i sve je vise nego u redu, oporavljam se bas brzo kazu... al mozda da cujem vasa iskustva kao dodatna misljenja.
Hvala...mislim da je ovako lakse, pricati s nekim tko je isto prosao:)
Pozdrav curke,
Vec neko vrijeme pratim forum, nazalost nakon tuznog dogadaja, pa sam se sad odlucila i javiti. Prije dva mjeseca,sam imala spontani u 20.tjednu, s tim da nije bilo potrebe za kiretazom. ;( Krvarila sam 12 dana nakon toga, ali nista pretjerano. Menstruaciju prvu pa i drugu dobila normalno, tocno u dan, pa je to ono sto me podigne da sam bar malo sretna (s te strane da se fiz. oporavljam lijepo). Inace, kao i svima, ne prode dan, pa ni sat da se ne sjetim sto mi se dogodilo…ali sto mozemo, zivot ide dalje, a sve ostaje vjecno u nasim mislima.
Zanima me, da li je netko imao osjecaj nadutosti, (nakon spontanog, nakon redovnih menstruacija? Nekako mi je sve drugacije, valjda jer se tijelo vraca u normalu i sve…ali kao da osjecam svaki pomak oko maternice i tog dijela. Bila sam na redovnom pregledu, trazila vise misljenja i sve je vise nego u redu, oporavljam se bas brzo kazu… al mozda da cujem vasa iskustva kao dodatna misljenja.
Hvala…mislim da je ovako lakse, pricati s nekim tko je isto prosao:)
Pozdrav!
Jako mi je zao sto ti se to dogodilo. I ja sam to dozivjela u 18 tjednu u 7 mj ove godine, i znam kako ti je. Nema rijeci utjeha.
Sto se tice fizickih stvari, i ja sam bila naduta i sve mi je bilo cudno. Menstruaciju sam dobila tek nakon 50 dana. To je sve normalno kazu.
Mene gura jedino to sto znam da moram bit jaka i prisebna ako zelim novo dijete. Krecem od ovog mjeseca, iako me koci strah.
Glavu gore 😊
Pozdrav curke,
Vec neko vrijeme pratim forum, nazalost nakon tuznog dogadaja, pa sam se sad odlucila i javiti. Prije dva mjeseca,sam imala spontani u 20.tjednu, s tim da nije bilo potrebe za kiretazom. ;( Krvarila sam 12 dana nakon toga, ali nista pretjerano. Menstruaciju prvu pa i drugu dobila normalno, tocno u dan, pa je to ono sto me podigne da sam bar malo sretna (s te strane da se fiz. oporavljam lijepo). Inace, kao i svima, ne prode dan, pa ni sat da se ne sjetim sto mi se dogodilo…ali sto mozemo, zivot ide dalje, a sve ostaje vjecno u nasim mislima.
Zanima me, da li je netko imao osjecaj nadutosti, (nakon spontanog, nakon redovnih menstruacija? Nekako mi je sve drugacije, valjda jer se tijelo vraca u normalu i sve…ali kao da osjecam svaki pomak oko maternice i tog dijela. Bila sam na redovnom pregledu, trazila vise misljenja i sve je vise nego u redu, oporavljam se bas brzo kazu… al mozda da cujem vasa iskustva kao dodatna misljenja.
Pozdrav!
Jako mi je zao sto ti se to dogodilo. I ja sam to dozivjela u 18 tjednu u 7 mj ove godine, i znam kako ti je. Nema rijeci utjeha.
Sto se tice fizickih stvari, i ja sam bila naduta i sve mi je bilo cudno. Menstruaciju sam dobila tek nakon 50 dana. To je sve normalno kazu.
Mene gura jedino to sto znam da moram bit jaka i prisebna ako zelim novo dijete. Krecem od ovog mjeseca, iako me koci strah.
Glavu gore 😊
Zelim ti puno srece i da sto prije uspije, a mora. Samo opusteno i eto plusica i bebice. Sve ovo sto se dogodilo je valjda moralo biti, ali moramo dalje. Ja jedva cekam da mozemo opet pokusati. Kod mene je sve uz to nekako brz oporavak krenuo- bez kiretaze, menstruacija nakon 20 dana...pa druga opet redovna...pa me to drzi da ce valjda biti i dalje sve ok.
Jesi li ti isla na sve pretrage? Meni su rekli prije nove trudnoce da napravim sve briseve itd. Budem prolistala unatrag da vidim iskustva, da ne moras ponavljati. :)
Hvala ti i puno srece vam zelim! :*
Pozdrav curke,
Pozdrav!
Glavu gore 😊
Zelim ti puno srece i da sto prije uspije, a mora. Samo opusteno i eto plusica i bebice. Sve ovo sto se dogodilo je valjda moralo biti, ali moramo dalje. Ja jedva cekam da mozemo opet pokusati. Kod mene je sve uz to nekako brz oporavak krenuo- bez kiretaze, menstruacija nakon 20 dana…pa druga opet redovna…pa me to drzi da ce valjda biti i dalje sve ok.
Jesi li ti isla na sve pretrage? Meni su rekli prije nove trudnoce da napravim sve briseve itd. Budem prolistala unatrag da vidim iskustva, da ne moras ponavljati. :)
Hvala ti i puno srece vam zelim! :*
Zao mi je radi gubitka !
A obzirom na ovako kasne tjedne, vrlo vjerovatno je da je doslo do upale plodnih ovoja, tj.bakterija je uzrokovala spontani.
Obavezno napravi briseve, muz takodjer + bakterioloski ejakulat.
Glavno je zalijeciti da se slucajno ne bi ponovilo.
Sretno !
Sortiraj odgovore
Najstariji