Dobila sam turu antibiotika i ja i dragi pa cemo vidjeti. Jel znate sto na prirodnoj bazi da pospjesuje rjesavanje tih bestija.
Semy tebi se dogodio spontani onda zbog esherihije ili?
Mono tebi zelim svu sreću ovog svijeta i drzim fige da imas sretnu trudnocu i da dobijes zdravog i sretnog bebaca!😊
Ja sam dobila nalaze od cervikalnih briseva i pozitivna sam na jednu vrstu streptokoka. Da stvar bude gora 15 dana prije tragičnog događaja imala sam nalaz od urinokulture gdje na latinskom pisala ta vrsta bakterije, a broj uzročnika 10 na 4. Ginekologica nije reagirala na to, rekla je samo da cemo mozda ponoviti to. Mozda bi ishod bio isti, ali zar mi nije trebala dati antibiotik na temelju toga?! Danas sam bila kod drugog ginekologa te je bila suzdrzana na pitanje toga. Rekla je samo da nekad i daju antibiotike pa ne uspije bakterija otići.
Ja sam imala streptokok tipa b i dobila antibiotik i to mi ga je ginekolog kad sam ga zvala da sam digla nalaze reko odmah da se nacrtam kod njega,popila sam kuru antibiotika i na kraju su mi u bolnici kad sam zavrsila nasli i e.coli a streptokoka vise nije bilo…a citala sam bas na forumima da curama koje su se rijesile streptokoka onda na drugim brisevima je nadena e.coli.😒 slazem se sa mono prvo izlijeci to pa planiraj trudnocu malo traje al gle bolje i pricekat nego na vrat na nos pa ne daj Boze opet problemi😔 Mono vidjela sam novost da je ovaj put to to 😁 drago mi je zbog tebe i drzim ti fige zzelim ti urednu i sto manje stresnu trudnocu😘😘
Semyy jesi dobro? Drago mi te vidit aktivnu na forumu.
Jaa san isto imala eserihiju na samom pocetku trudnoce al srecom odmah san je se rijesila... izludjivalo me dok san citala probleme koje uzrokuje.. ja san popila neku sumecu tabl mislin Urifos da se zove i to je bilo to... otisla je i srecom jos je nema
Suzana navodno je razlog eserihija jer sam ju u zadnjem nalazu imala prije spontanog al eto kod mene se sve nesto bilo zakompliciralo ne znam vise ni sama sta😔uglavnom receno mi je u bolnici da je ona uzrok...mi smo isto oboje pili antibiotik sad kad dodem s go bi trebali bit nalazi gotovi od ponovnog brisa pa cu sve vidjet...Dalmatinka 😘😘pratim vas stalno i vidim sa super napredujete to mi je bas drago svaki dan vas malo skicnem 😉 ja sam ti dobro(uspjela sam se slozit u glavi)evo brckam se na moru iskljucila se od svega u zg i kad se vratimo s go nadam se da cu imat dobre vijesti od doktora za sad nalaze koje sam dobila su dobri...cekam zeleno svjetlo za akciju😉
Suzana navodno je razlog eserihija jer sam ju u zadnjem nalazu imala prije spontanog al eto kod mene se sve nesto bilo zakompliciralo ne znam vise ni sama sta😔uglavnom receno mi je u bolnici da je ona uzrok…mi smo isto oboje pili antibiotik sad kad dodem s go bi trebali bit nalazi gotovi od ponovnog brisa pa cu sve vidjet…Dalmatinka 😘😘pratim vas stalno i vidim sa super napredujete to mi je bas drago svaki dan vas malo skicnem 😉 ja sam ti dobro(uspjela sam se slozit u glavi)evo brckam se na moru iskljucila se od svega u zg i kad se vratimo s go nadam se da cu imat dobre vijesti od doktora za sad nalaze koje sam dobila su dobri…cekam zeleno svjetlo za akciju😉
Mi smo se sad pribacili na fb zapostavili smo forum totalno xD
Aj drago mi je da si dobro. Cekan i ja taj tvoj plusic 😍😍🤗🤗
Hvala cure ! Ne znam da li je to kod mene bas tooo, ali nadam se naravno ! U pon mi je uzv pa cu vise znati !
Da li vam je ta e.colli i streptokok bio i u urinarnom dijelu ili samo na cervikalnim brisevima???
Da li ste radili pretragu urina u zadnje vrijeme?
Hvala cure ! Ne znam da li je to kod mene bas tooo, ali nadam se naravno ! U pon mi je uzv pa cu vise znati !
Da li vam je ta e.colli i streptokok bio i u urinarnom dijelu ili samo na cervikalnim brisevima???
Meni u urinu. Dobila je zbog pada imuniteta jer san pila antibiotike koji su bili rezistentni... rijesila je se s tom jednom sumecom i nema je. Ali radila san prije nekih dva tj opet urinok i bila je super ali preventive radi cu je radit ponovo za nekih mj, mj ipo.. inace urin mi pregledava na svakom pregledu ali urinok je pouzdanija
Meni je na urinarnom nalazu pokazao prije, a sad na cervikalnim brisevima, a prije su cervikalni bili u redu.Morat cu i urin ponovit nakon antibiotika...
Hvala Dalmatinka nadam se uskoro☺😘😘 Mono ja kod mene je urin bio uredan svaki put,u cerviksu su bili😒 s tim da mi je doktor reko s obzirom na nalaz eserihije da nikako ne bih uspjela iznijet trudnocu do kraja da ako je vec moralo bit tako bolje tada nego kasnije u vecem tj.ja opce nisam znala da ju imam,znaci pokazana je u cerviksu u 13 tj i u 15 je doslo do pobacaja s tim da sam nalaze vidjela tek 29.6.a bili su gotovi 31.5.sad da su mi odmah dali antibiotik ko zna mozda bi se i smanjila neznam vise ni sama...kad oni sve te nalaze drze kod sebe😡 od tada sam radila urinokuluru 2 puta i dobra je briseve su mi radili nedavno 22.8.idem u petrovu pa ce mi doktor rec ostatak uglavnom promijenila sam i doktora u petrovoj pa se nadam boljem svemu
Suzana navodno je razlog eserihija jer sam ju u zadnjem nalazu imala prije spontanog al eto kod mene se sve nesto bilo zakompliciralo ne znam vise ni sama sta😔uglavnom receno mi je u bolnici da je ona uzrok…mi smo isto oboje pili antibiotik sad kad dodem s go bi trebali bit nalazi gotovi od ponovnog brisa pa cu sve vidjet…Dalmatinka 😘😘pratim vas stalno i vidim sa super napredujete to mi je bas drago svaki dan vas malo skicnem 😉 ja sam ti dobro(uspjela sam se slozit u glavi)evo brckam se na moru iskljucila se od svega u zg i kad se vratimo s go nadam se da cu imat dobre vijesti od doktora za sad nalaze koje sam dobila su dobri…cekam zeleno svjetlo za akciju😉
Bolje ne pitat se zašto i kako, to se jednostavno valjda događa. Ima nas puno nažalost. Kako si i ti Semy rekla posložit u glavi i ići dalje!
Cure koliko vam je trebalo da dobijete menstruaciju nakon spontanog? Mene dva dana vec boli kao da cu dobiti, ali nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji