Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    18. Lipanj 2015. 14:05

Što se tiče voća i povrća... virujete li vi u one bio proizvode, bilo je reklama za lidl, vidim da ima i Konzum... 
    Ja sam danas spremila kupovnu jabuku, a volila bi imati domaće provjereno 😕

StellaMaris
    19. Lipanj 2015. 11:07

Pozdrav novim mamama 
    Ja sam prvo voće imala domaće, ili bi kupila u bio&bio, mislim da se i  na pazaru može nać dobro domaće samo treba dobro oprat i oguli se kora. Bolje to nego ono iz centra koje je ko zna koliko bilo u hladnjači. Neznam kad sam zadnji put pojela dobru jabuku.

<3 2/2013 <3

zvoncica2
    24. Lipanj 2015. 07:46

Ja bas i ne virujem u to bio voce i povrce po ducanima tipa konzum i slicno.. Nedavno je jedna mama pisala da je vidila kako prodavacica (mislim u konzumu, al nisan sto posto sigurna) pribacuje voce iz "obicne" kasete u kasete na "bio odjelu".. Ugl.. Ducani su mi koma opcija za to :/ Kupujen u ducanu kad neman di, al ne bi volila da mi beba od pocetka to jede. Marelice u Tommyja su iz Spanjolske. Ono, koma.. Bas me to muci...

Happiness is choice for today :)

zvoncica2
    24. Lipanj 2015. 07:56

Ajme, meni s moba poleti post kad je duzi ://Ugl, sestra mi kupuje u neke zene na pazaricu na Sucidru pa cu i ja u nje. Iman vise povjerenja u te sta dolaze jednon tjedno ns mali pazaric

Happiness is choice for today :)

• Mišić
    24. Lipanj 2015. 19:48

Pozdrav mamice evo i nas iz Splita, tj Sucidar..imamo skoro 13mj fali di koji dan.... Voće i povrće kupujemo po dućanima jer nemamo domaće, dobila san savjet da kad se kupi u ducanu povrce tipa blitva i fažoleti da se prvo pomoće u jako slanoj vodi i onda operu to kao unisti te kemije ako ih ima...neznan,ja san njoj uvik gulila koru sa jabuka i krusaka prije kuhanja a i sada gulim i nije joj nista bilo da kucnen u drvo...

crnamala
    24. Lipanj 2015. 22:05

Evo cure gungula mi je pa nikako se javit. Ja srecom imam dosta toga u vrtu pa moj bebac zasad jede samo provjereno domace. Probali smo blitvu, tikvice, mrkvu, krumpir i kajsije i reakcije super. Danas prvi put probao piletinu. Ostalo voce sto nemam za sada kupujem kasice iskreno ne virujen nikome ni bio ni pazar. Srecom imam izbor. Cak sam zezala mamu da bi trebali prodavat jer smo imali 100 kg marelica. Dosta podijelili a sad cu i zamrznit za bebija da imamo poslije. 
    Dosadilo mi ovo vrime bas cu ispali u kuci skoro stalno. 

• Sara2
    26. Lipanj 2015. 12:27

Mi isto imamo svoj vrt, pa tako da mu dajem blitvu, mrkvu, špinat, tikvice, mladi krompir...i na kraju kap maslinovog ulja, također domaćeg, a voće isto ka i mama Mišić, prvo operem u turbo slanoj vodi, zatim ispirem i iiispirem, pa ogulim. 
    Moj malac češće jede povrće baš iz tog razloga što imamo svoje... Sad ima 8 i po mjeseci i gledam kako ćemo ovih dana lagano počet uvodit meso...

• Sara2
    26. Lipanj 2015. 12:32

Mame da Vas pitam nešto... Dajete li vi ili kad ste počeli davati djeci rižolino, keksolino, čokolino itd.i sva ta lina?

crnamala
    26. Lipanj 2015. 22:58

Ja svome navecer prije spavanja u mlijeku otopim 2 plazma keksa a ostalo ne dajem. Jedino rizine pahuljice od hippa mislim da je to slicno rizolinu. 6,5mj nam je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.