Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    03. Srpanj 2015. 13:11

Zene, nema nas nigdi otkad je lito pocelo...kupate li se? 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    03. Srpanj 2015. 17:44

Nisam vam se dugo javila, ali vas redovito pratim..
    Mi uživamo, ali muku mucimo sa vrucinom, jer cura nosi remencice pa ispod toga mora imat duge carape i baš mi je zao, ali 9.7 ( kad cura puni 6 mjeseci)  nam je kontrola pa se nadamo da cemo ih napokon skinit.
    12.7 nam je krstenje pa se pripremamo za to 
    Ja sam rješila još jedan predmet u šk tako da su mi ostala još 2 i završni rad .. kad to završim gotova sam..eto cure da se može sve i uz malu bebu
    Mi se ne kupamo, to jest samo se tata kupa, mama ne voli plaze, a malenoj nesmjemo skidat remencice.. 

Nadam se da ste sve dobro, i da ste sve zdrave skupa sa savojim bebacima 
    Pusa svima :*

Dare12
    06. Srpanj 2015. 21:30

samo u letu da se javim, stariji dobija rota virus pa smo koma svi...al kad prodje, javim se lipo... imate mahanje...

zvoncica2
    08. Srpanj 2015. 13:05

Tonka18, cestitke za uspjesno polaganje predmeta!  Svaka cast na trudu i volji, uz bebaca. Samo naprid!
    Dare12, ajme rota... Nadam se da ce brzo proc

Mi se slabo kupamo u St, ne znamo di bi (recite prjedloge, kriterij: sta manje guzve ). -za vikend smo bili na Hvaru kod rodbine pa smo gustali 

Happiness is choice for today :)

Bljubica
    13. Srpanj 2015. 14:43

ste žive?? 

Dare, kako mali Roko?

Dare12
    24. Srpanj 2015. 22:24

Ej zene nikako pisat... Roko je super prebolija to uz jednu infuziju al je Dujko skupija pa smo 9 dana bili u bolnici po ovim vrucinama...tako da sam koma. Al Bogu fala sad je sve proslo...

Sanjarka88
    25. Srpanj 2015. 16:04

Samo da se i ovdje predbilježim ;)

Iz okolice Splita, 27 god 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.