Nisam vam se dugo javila, ali vas redovito pratim..
Mi uživamo, ali muku mucimo sa vrucinom, jer cura nosi remencice pa ispod toga mora imat duge carape i baš mi je zao, ali 9.7 ( kad cura puni 6 mjeseci) nam je kontrola pa se nadamo da cemo ih napokon skinit.
12.7 nam je krstenje pa se pripremamo za to
Ja sam rješila još jedan predmet u šk tako da su mi ostala još 2 i završni rad .. kad to završim gotova sam..eto cure da se može sve i uz malu bebu
Mi se ne kupamo, to jest samo se tata kupa, mama ne voli plaze, a malenoj nesmjemo skidat remencice..
Nadam se da ste sve dobro, i da ste sve zdrave skupa sa savojim bebacima
Pusa svima :*
samo u letu da se javim, stariji dobija rota virus pa smo koma svi...al kad prodje, javim se lipo... imate mahanje...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Tonka18, cestitke za uspjesno polaganje predmeta! Svaka cast na trudu i volji, uz bebaca. Samo naprid!
Dare12, ajme rota... Nadam se da ce brzo proc
Mi se slabo kupamo u St, ne znamo di bi (recite prjedloge, kriterij: sta manje guzve ). -za vikend smo bili na Hvaru kod rodbine pa smo gustali
Happiness is choice for today :)
Ej zene nikako pisat... Roko je super prebolija to uz jednu infuziju al je Dujko skupija pa smo 9 dana bili u bolnici po ovim vrucinama...tako da sam koma. Al Bogu fala sad je sve proslo...
Ej zene nikako pisat… Roko je super prebolija to uz jednu infuziju al je Dujko skupija pa smo 9 dana bili u bolnici po ovim vrucinama…tako da sam koma. Al Bogu fala sad je sve proslo…
ajde neka je sve prošlo uredu
sanjarka, dobrodošla kad padnu temperature malo, živnit ćemo opet

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Samo da se i ovdje predbilježim ;)
Iz okolice Splita, 27 god

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji