Zene, nema nas nigdi otkad je lito pocelo...kupate li se?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Nisam vam se dugo javila, ali vas redovito pratim..
Mi uživamo, ali muku mucimo sa vrucinom, jer cura nosi remencice pa ispod toga mora imat duge carape i baš mi je zao, ali 9.7 ( kad cura puni 6 mjeseci) nam je kontrola pa se nadamo da cemo ih napokon skinit.
12.7 nam je krstenje pa se pripremamo za to
Ja sam rješila još jedan predmet u šk tako da su mi ostala još 2 i završni rad .. kad to završim gotova sam..eto cure da se može sve i uz malu bebu
Mi se ne kupamo, to jest samo se tata kupa, mama ne voli plaze, a malenoj nesmjemo skidat remencice..
Nadam se da ste sve dobro, i da ste sve zdrave skupa sa savojim bebacima
Pusa svima :*
samo u letu da se javim, stariji dobija rota virus pa smo koma svi...al kad prodje, javim se lipo... imate mahanje...
Tonka18, cestitke za uspjesno polaganje predmeta! Svaka cast na trudu i volji, uz bebaca. Samo naprid!
Dare12, ajme rota... Nadam se da ce brzo proc
Mi se slabo kupamo u St, ne znamo di bi (recite prjedloge, kriterij: sta manje guzve ). -za vikend smo bili na Hvaru kod rodbine pa smo gustali
Happiness is choice for today :)
Ej zene nikako pisat... Roko je super prebolija to uz jednu infuziju al je Dujko skupija pa smo 9 dana bili u bolnici po ovim vrucinama...tako da sam koma. Al Bogu fala sad je sve proslo...
Samo da se i ovdje predbilježim ;)
Iz okolice Splita, 27 god
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji