Samo da kratko javim - stigao nam je naš dječak jučer. 🥰🥰🥰
Eonaria, ajmeeeee pa čestitam ti❤️❤️❤️
Kako si? Kako beba? Kako se sve dogodilo? Pisi nam kad stignes! Brz oporavak ti zelim 🫶
Erin i Eonaria čestitam od srca na bebicama i hvala Bogu da je sve prošlo u redu. Sada uživajte na najjače ❤️
Liduska nemoj se previše brinuti zbog težine bebe, možda su fulali sa mjerama, a možda je i bebica samo malo sitnija. Sve će biti u redu.
Jesi bila na pregledu, što kažu?
Drage sve, bila sam na pregledu jucer gdje je doktorica potvrdila mjere, procjenila ju je na 2600g, ali stomacic zaostaje. Zbog toga danas idem u bolnicu i ostajem do indukcije..smatraju da ce bebi biti bolje vani nego unutra...
Eonaria cestitam od srca, pisi kad stignes kako ste oboje...
Liduska draga, ne brini, u dobrim si rukama i svi ce napraviti sve za vas. Drzim fige da se uskoro javis sa sretnim vijestima! Pisiiii!
Cure samo da kratko javim da sam rodila svoju curicu, danas u 16.36h. Ima 49cm, 2880g! Dakle nike uopce toliko sitna za 37. tjedan! Pisem vise kad stignem. Poz svima, drzite se
Pozdrav, trenutno sam 26. Nedelja. Grlic meren ultrazvukom 25 mm. Ali i razmeksan. Druga trudnoca , a i prva je bila kao na iglama. Dr me nije stavila na strogo mirovanje ali ja sam tako pocela. Inace mi je u 18 nedelji grlic bio 40 mm
Pozdrav, trudnica sam 33tt,inace mi je ovo sesta trudnoca.Dosada je sve bilo uredno, jedino idem na guk profil zbog trudnickog dijabetesa.Sada sam na strogom mirovanju uz terapiju roidiakal,utrogestan i normabel.Mozete mi objasniti ovaj nalaz cerviksa od neki dan:cerviks clanak,rotkinje,nize,medioponiran,1pp kroz cvrsto UU do ovoja i glavice?Kontrolu imam 12. 6.
Drage zene koje imate spomenute probleme, ja sam u planiranju 2.trudnoce a u prvoj sam cijelo vrijeme imala skraceni cervix i na kraju sma rodila u terminu.
Zanima me zene koje ste prvi put imale tu sit, je li se ponovila u 2.trudnoci?
Sortiraj odgovore
Najstariji