Skicnula forum nakon dugo vremena i vidim temu koju sam ja otvorila. Podrska za sve vas koje trudnocu provodite u horizontali! Mozete vi toooo 💪
Potvrdjujem da je nakon 30tt sve lakse, a onaj osjecaj kad ti s 36,37 tt dozvole da malo proseces je neopisiv! Samo pomalo i hrabro!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Skicnula forum nakon dugo vremena i vidim temu koju sam ja otvorila. Podrska za sve vas koje trudnocu provodite u horizontali! Mozete vi toooo 💪
Potvrdjujem da je nakon 30tt sve lakse, a onaj osjecaj kad ti s 36,37 tt dozvole da malo proseces je neopisiv! Samo pomalo i hrabro!
Hvalaaaa Slee na podršci. Jedva čekam ući u neke sigurne tjedne 💪
Liduska, daaaa taj pritisak. I da hocu ne mogu dugo biti na nogama. Ali da, najbitnije da bebice jacaju i rastu. Sad mi vec zvuci nestvarno da sam za tri tjedna maltene u terminu. A nekako nisam spremna na to. Bas me peru osjecaji i sve skupa...bit ce mi olaksanje kad prestanem s utrogestanom ali me malo strah da ce mi odma krenuti porod.
Erin kad prestajes s utrogestanima? Znam točno taj osjećaj, ja se mislim koliko čekam tamo negdje 36., 37. tjedan toliko uopće ne mogu još to sve sebi posložiti u glavi! A s druge strane pomisao da doguram skroz do 40. tjedna mi je skroz neprivlačna hahah. Samo da ja sad (za pocetak) dočekam 16.4. i da sve bude u redu na pregledu!
Liduska, sad se trebam prebaciti na jedan i onda s 35 tjedana prestati. Ne bi ni ja do 40tog tjedna ali opet htjela bi nekako bar tjedan dva dobiti da sam opustenija, da setam i da se nekako psihicki prešaltam a i da pripremim u miru neke stvari. Ma 37,38 bi bilo supeeer. Brzo ce taj pregled, to je tjedan dana😉
Cure kako ste, sta ima kod vas? Kod mene evo opet problem. Ujutro se probudila i otisla na wc i svjeza krv na papiru. Noge mi se odsjekle i otisla sam odma na hitnu gdje sam cekala kao da sam dosla na redovni pregled u ambulantu. Pet sati!!! Srecom, svi nalazi su dobri. Oni ne znaju zasto krvarenje...otvorena sam prst, cerviks je okej. Posteljica dobro, bebica super. Pustili me kuci da mirujem ali ce me ostaviti u bolnici ako se krvarenje nastavi. Sad lezim i nadam se da ce se krvarenje smiriti iako je za sada vec bolje ali opet sam u frasu pri svakom odlasku u wc. Bilo bi mi bas krivo da sad kad sam toliko izgurala da mi pred kraj nesto pode po zlu i da ne izdrzimo jos ta tri tjedna.
Sortiraj odgovore
Najstariji