Vjerujem, ali još samo malo imamo. 💪🏻
Ja uzimam ili 400 mg dnevno (200 ujutro i 200 navečer) ili šumeće od 375 mg.
Ja uzimam dosta magnezija, 300 ujutro i 300 navecer, al moram jer zbog pesara moram imati mekanu stolicu😅uglavnom, previse informacija za vas hahhah
Uskoro cu i to smanjiti, a utrogestan skroz od 35. tjedna.
Eonaria, samo lagano dalje, miruj jos par tjedana, a onda tamo poslije 34. tog se pomalo opusti, cisto da ne dodje sad do daljnjeg otvaranja iako vjerujem da ce biti sve ok i da nemas razloga za brigu! Moj cerviks je od 24.tog tjedna smeksan i uloziv😅
Liduska, hvala ti. Jedva čekam ponedjeljak i kontrolu da vidim što će mi reći. 💪🏻
Eonaria, tako je da, izdrzi jos malo. I moj je smeksan od ni ne znam kojeg tjedna tako da to nije nista strasno. Tako sam i ja pila 200 ujutro 200 navecer i jos u premami imam oko 50tak...tako da cu si sad smanjiti na jedan pa cu se isto u ponedjeljak konzultirati dal da prestanem skroz.
Cure, nadam se da je sve ok kod vas i da se drzite! Ja sam svaki dan u nekim novim bolovima, a i ona prehlada nije prošla, vec se nova pojavila...Morat cu do doktorice u pon ako ne bude bolje preko vikenda 😔😔
Danas sam 35.ti tjedan! Wohooo
Liduska, odlicnooo! Ti 35 a ja 37+0! :) jos mi je nestvarno. Kao osjetim da sam si velika i da mi je tesko ali kad pomislim da mogu rodit kroz koji dan nije mi bas svejedno. Cudni neki osjecaji. Bas koma da te stalno muce i prehlade a ja isto strepim jer je muz pokupio neku virozu pa sad samo cekam hoce i mene. Nadam se da nece, i da od svih tih silnih vitamina ipak imam neki imunitet...gdje su nam faith i Lafemme? Dugo nikakvih vijesti. Eonaria nadam se da si ti dobro, cekas pregled u ponedjeljak kao i ja ako dobro pamtim.
Meni dzabe svi vitamini koje uzimam, nema sto nisam pokupila ovu trudnocu, a inace nikad bolesna! Samo jos dva tjedna da izdržim pa se nadam roditi i lakse cu disati hahah. Nije me bas mazila trudnoca, znam da grozno zvuci, al ne ponovilo se!
Erin, ti si svoj cilj postigla, svaka cast! Dosla si do 37, u terminu si i nema vise strahova oko cerviksa, prijevremenog poroda i ostalih "ljepota" koje su nas zadesile. Nadam se da ce ti porod krenuti fino, prirodno, polako i da ce sve proteci u najboljem redu! Tj., znam da hoce😊😊
Daaaa, hvala tiii. Jos ne vjerujem kako je proslo i doslo. A na trenutke se cinilo da nece doci nikad. Ti si tik pred ciljem i ceka nas veliko finaleeee. Bebice dolazeee, sretno nam svima! S obzirom na sve sto smo prosle red je da nam porodi produ sto bolje❤️❤️❤️❤️❤️
Svaka čast cure, odlični tjedni! 🥰
Evo iščekujem kontrolu u ponedjeljak i veselim se gledati malo bebača. 🥰
Kad su vam opustili strogo mirovanje? Mogu li se nadati na ovoj kontroli ili ipak čekam skroz sigurne tjedne?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji