Ja uzimam dosta magnezija, 300 ujutro i 300 navecer, al moram jer zbog pesara moram imati mekanu stolicu😅uglavnom, previse informacija za vas hahhah
Uskoro cu i to smanjiti, a utrogestan skroz od 35. tjedna.
Eonaria, samo lagano dalje, miruj jos par tjedana, a onda tamo poslije 34. tog se pomalo opusti, cisto da ne dodje sad do daljnjeg otvaranja iako vjerujem da ce biti sve ok i da nemas razloga za brigu! Moj cerviks je od 24.tog tjedna smeksan i uloziv😅
Liduska, hvala ti. Jedva čekam ponedjeljak i kontrolu da vidim što će mi reći. 💪🏻
Eonaria, tako je da, izdrzi jos malo. I moj je smeksan od ni ne znam kojeg tjedna tako da to nije nista strasno. Tako sam i ja pila 200 ujutro 200 navecer i jos u premami imam oko 50tak...tako da cu si sad smanjiti na jedan pa cu se isto u ponedjeljak konzultirati dal da prestanem skroz.
Cure, nadam se da je sve ok kod vas i da se drzite! Ja sam svaki dan u nekim novim bolovima, a i ona prehlada nije prošla, vec se nova pojavila...Morat cu do doktorice u pon ako ne bude bolje preko vikenda 😔😔
Danas sam 35.ti tjedan! Wohooo
Liduska, odlicnooo! Ti 35 a ja 37+0! :) jos mi je nestvarno. Kao osjetim da sam si velika i da mi je tesko ali kad pomislim da mogu rodit kroz koji dan nije mi bas svejedno. Cudni neki osjecaji. Bas koma da te stalno muce i prehlade a ja isto strepim jer je muz pokupio neku virozu pa sad samo cekam hoce i mene. Nadam se da nece, i da od svih tih silnih vitamina ipak imam neki imunitet...gdje su nam faith i Lafemme? Dugo nikakvih vijesti. Eonaria nadam se da si ti dobro, cekas pregled u ponedjeljak kao i ja ako dobro pamtim.
Meni dzabe svi vitamini koje uzimam, nema sto nisam pokupila ovu trudnocu, a inace nikad bolesna! Samo jos dva tjedna da izdržim pa se nadam roditi i lakse cu disati hahah. Nije me bas mazila trudnoca, znam da grozno zvuci, al ne ponovilo se!
Erin, ti si svoj cilj postigla, svaka cast! Dosla si do 37, u terminu si i nema vise strahova oko cerviksa, prijevremenog poroda i ostalih "ljepota" koje su nas zadesile. Nadam se da ce ti porod krenuti fino, prirodno, polako i da ce sve proteci u najboljem redu! Tj., znam da hoce😊😊
Daaaa, hvala tiii. Jos ne vjerujem kako je proslo i doslo. A na trenutke se cinilo da nece doci nikad. Ti si tik pred ciljem i ceka nas veliko finaleeee. Bebice dolazeee, sretno nam svima! S obzirom na sve sto smo prosle red je da nam porodi produ sto bolje❤️❤️❤️❤️❤️
Svaka čast cure, odlični tjedni! 🥰
Evo iščekujem kontrolu u ponedjeljak i veselim se gledati malo bebača. 🥰
Kad su vam opustili strogo mirovanje? Mogu li se nadati na ovoj kontroli ili ipak čekam skroz sigurne tjedne?
Ja mislim da sve to ovisi o stanju cerviksa, ako ti ne nepromijenjen vjerujem da bi ti doktorica mogla dati malo vise slobode. Ja sam na zadnjem pregledu bila s 32 tjedna i tad mi je rekla da mogu u lagane setnje pa cak i na kratku kavu, samo da ne sjedim bas dugo. Ja se nisam svejedno odvazila na to zbog sve jaceg pritiska kojeg imam, ali ti ces vidjeti...ovisi o tvom stanju i osjecaju 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji