Jeste li vi osetile neke simptome pre nego što se cerviks skratio? Mene su malopre probadala krsta, ali evo prestala su, ja odma pomišljam na najgore…
Mgo ja nisam bila sigurna pošto sam se brijala dva dana ranije, ali baš sam glupa ispala, iznervirala sam dr😂
Ja sam imala bolnu kontrakciju, onako neobicna bol je bila i znala sam da nesto nije bilo uredu. Otisla sam na pregled (primili su me prije redovnog pregleda) i ustanovilo se da se cerviks skratio. Nije to u mene bilo toliko strasno, ali je doktoricu zabrinulo to sto sam imala bolnu kontrakciju koja je ocito dovela do skracivanja tako da me stavila na mirovanne i magnezij. Ovo dalje otvaranje nisam osjetila.
Jucer sam samo imala to probadanje u rodnici i imam dosta obilan iscjedak, al valjda je to ok dok je podnosljivo.
Mik, ja nisam imala nikakve simptome, jer se meni cerviks poceo skracivati vec na pocetku trudnoce, imala sam jedino vec tada (15.-16.tt) BH kontrakcije i povremeno menstrualne bolove. Ali to ustvari ne mora nista znaciti. Meni je i doktorica naglasila da do otvaranja dolazi isključivo zbog kontrakcija (koje se mogu javiti zbog prirodne ili stecene insuficijencije cerviksa ili zbog prijevremenih trudova koji se najcesce javljaju zbog infekcije). To su neki najcesci razlozi.
Zato i je najvaznije provjeriti jesu li svi brisevi uredni, urin, UK, krvna slika... A sto se tice kracenja vremena, meni dan uglavnom proleti, ili TV, knjige, serije, s muzem se podruzimo, neko od prijatelja mi dode na kavu, pa dok kcer dode doma iz vrtica s njom se druzimo i prolaze dani... Ne mogu ni vjerovati da je vec 9.6., a mirujem od 25.2. 😳
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
MGO od sutra dubi na glavi 😅
Ja sam u prvoj trudnoći mirovala do punih 36.tt i onda sam bila aktivna i bas sam mislila da ce to brzo, tad sam bila vec dva centimetra otvorena, ali šipak. Ona se nije spustila u zdjelicu i na kraju carski na termin, nakon 12h indukcije.
Tako da, od sutra kreni u akciju 😅
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
MGOod sutra dubi na glavi 😅
Ja sam u prvoj trudnoći mirovala do punih 36.tt i onda sam bila aktivna i bas sam mislila da ce to brzo, tad sam bila vec dva centimetra otvorena, ali šipak. Ona se nije spustila u zdjelicu i na kraju carski na termin, nakon 12h indukcije.
Tako da, od sutra kreni u akciju 😅
Moram definitivno, da vratim misice u funkciju😄
Super mi je sto mi je i sutra pregled tako se poklopilo, bas me zanima stanje.
Mislim se uzet i ovaj neki caj od lista maline cula sam da moze biti od pomoci, al vidjet cu i to sutra
Nekako ne volim nista dok ne vidim s doktoricom.
Daa, to svakako, ja živim od pregleda do pregleda i nadam se najboljem🤗Tako ce i biti☺️
Najgore se zaokupit s "crnim" mislima, zato si nađi nesto sto ce te zabaviti (ja sam recimo citanje knjiga)
I vidi koliko svea vec miruje i sve je uredu i vrijeme joj leti, jos nam je svima podrska 🙈🤗
💛 😘Imam i ja svoje teže dane, ali nekako vjerujem da nam je svima lakše kad čujemo neku pozitivnu priču, da se može i da će sve biti dobro ❤️
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji