Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    08. Ožujak 2015. 13:30

Da,ta sa blizankama je bas dosla poslije mene na red na ctg a ja osla na pregled!Znaci slican nam je nalaz,ja sam jos 2 prsta otvorena,mene je ona mlada dokica pregledala,sitna rucica al sam skocila na stolu!Al meni nitko nista nije rekao

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 13:31

Ja sam prestrašena... Beba se slabije miče... Miče se kad pojedem, pomakne dupence, dole nisko me udara ko i inače, sinoć se kretao, kad sam ležala na boku se migoljio, sad sam pojela bananu i malo čokolade i micao se ali to je deset puta slabije jučer i danas nego ikad. Miče se ko mali majmun cijelo vrijeme i udara i piškim u gaće od njegovih udaraca a sad ništa....

I mamu sam zvala i rekla mi da pratim pokrete i da odem sutra na pregled a ne preksutra i da kazem da se beba manje miče....I sad sam se ja sva prepala... 

A svrbi me koža e vrištat ću... Trbuh jucer a danas sise... Ogulit ću ih sa rašpicom ne mogu više trpit ovaj svrab.

Noćas sam sanjala da mi curi mlijeko :o 

Recite mi da paničarim. Danas mi je tjedan dana do termina... Je li normalno da se tako sav neki ulijenio... Puno spavam zadnjih dana možda je i to u pitanju...

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 13:42

Je, svrbuckaju me. Počelo me češat kad sam počela stavljat više ovog baby ulja pa sad koristim melem samo... A cice su me znale ovako svrbit u početku nekad... 

I mislim da mi se mozda trbuh spustio .. Ne znam bas sto posto ali nije vise onako visoko i mogu disat bilo me gusilo zadnja dva dana koliko god sam pojela 

Baš je gadan osjećaj kad se beba malo miče. Dođe mi da ležim u krevetu na leđima ( tad je najaktivniji ne paše mu položaj valjda) i jedem čokoladu da se on cijelo vrijeme miče.. Nadam se iza ručka da će se kretat više.... Miš mali... Jooooj, koja panika, baš sam luda... A išao mi je na živce dok me udarao tako jako.. :'(

• Loreen
    08. Ožujak 2015. 13:42

Strije JOŠ nemam...

TetaDi
    08. Ožujak 2015. 13:55

A da ne govorim koliko sam cendrava danas, samo bi se plakala a ni sama ne znam zasto.. 
    Ocito peru mene hormoni

Ana76
    08. Ožujak 2015. 13:58

Bzvz,zasto su te ostavili?Jel ti prvi porod?Meni je stvarno svega dosta al da mi sad kazu da ostanem tek toliko jer mi je termin a nikakvih naznaka,pa poludila bi!Trebala si odbiti,lakse ti je doma se i otvoriti uz setnje i bez zivciranja nego tu!Ja sam malu 10 dana prenijela i rekli ak dodjem do 42tt da cu na indukciju,al sreca dosla je ranije!

tanja24
    08. Ožujak 2015. 14:08

Meni je isto koma danas,bas sam nikakva,neda mi se skuhati facking rucak,hebu me kontrakcije,glupe nepravilne samo me steze a nist konkretno. Dodje mi da odem u bolnicu i kazem ajde nesto da krene. Bas sam nikakva:(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.