Da,ta sa blizankama je bas dosla poslije mene na red na ctg a ja osla na pregled!Znaci slican nam je nalaz,ja sam jos 2 prsta otvorena,mene je ona mlada dokica pregledala,sitna rucica al sam skocila na stolu!Al meni nitko nista nije rekao
Ja sam prestrašena... Beba se slabije miče... Miče se kad pojedem, pomakne dupence, dole nisko me udara ko i inače, sinoć se kretao, kad sam ležala na boku se migoljio, sad sam pojela bananu i malo čokolade i micao se ali to je deset puta slabije jučer i danas nego ikad. Miče se ko mali majmun cijelo vrijeme i udara i piškim u gaće od njegovih udaraca a sad ništa....
I mamu sam zvala i rekla mi da pratim pokrete i da odem sutra na pregled a ne preksutra i da kazem da se beba manje miče....I sad sam se ja sva prepala...
A svrbi me koža e vrištat ću... Trbuh jucer a danas sise... Ogulit ću ih sa rašpicom ne mogu više trpit ovaj svrab.
Noćas sam sanjala da mi curi mlijeko :o
Recite mi da paničarim. Danas mi je tjedan dana do termina... Je li normalno da se tako sav neki ulijenio... Puno spavam zadnjih dana možda je i to u pitanju...
Je, svrbuckaju me. Počelo me češat kad sam počela stavljat više ovog baby ulja pa sad koristim melem samo... A cice su me znale ovako svrbit u početku nekad...
I mislim da mi se mozda trbuh spustio .. Ne znam bas sto posto ali nije vise onako visoko i mogu disat bilo me gusilo zadnja dva dana koliko god sam pojela
Baš je gadan osjećaj kad se beba malo miče. Dođe mi da ležim u krevetu na leđima ( tad je najaktivniji ne paše mu položaj valjda) i jedem čokoladu da se on cijelo vrijeme miče.. Nadam se iza ručka da će se kretat više.... Miš mali... Jooooj, koja panika, baš sam luda... A išao mi je na živce dok me udarao tako jako.. :'(
A da ne govorim koliko sam cendrava danas, samo bi se plakala a ni sama ne znam zasto..
Ocito peru mene hormoni
Bzvz,zasto su te ostavili?Jel ti prvi porod?Meni je stvarno svega dosta al da mi sad kazu da ostanem tek toliko jer mi je termin a nikakvih naznaka,pa poludila bi!Trebala si odbiti,lakse ti je doma se i otvoriti uz setnje i bez zivciranja nego tu!Ja sam malu 10 dana prenijela i rekli ak dodjem do 42tt da cu na indukciju,al sreca dosla je ranije!
Meni je isto koma danas,bas sam nikakva,neda mi se skuhati facking rucak,hebu me kontrakcije,glupe nepravilne samo me steze a nist konkretno. Dodje mi da odem u bolnicu i kazem ajde nesto da krene. Bas sam nikakva:(
Sortiraj odgovore
Najstariji