Ma meni se je od jucer dosta spustil trbuh tak da se nadam da bi uskoro moglo krenut...
A o bolovima i kretanju da i ne pisem! Ko stara baba sam!

Drage moje, ja sam bila na pregledu. Otvorena sam i bila na ctg i pokazalo je trudove koje ja jos ne osjecam. Ali je curica na zadak. Tako da ja sutra idem za Split i prekosutra je carski. Prekosutra bi trebala drzati svoju princezu, a vi drzite fige da sve dobro prode.Javit cu iskustva cim stignem. Vama sretno ako neka krene rodit! :*
Mamita sretno, ipak nećemo Skupa! Javi se kad budeš mogla!

=http://lilypie.com]
Jesam,jesam...bila i ja danas na pregledu nego mi je mali zafibra pa oko njega, napokon je sada zaspa i pala mu fibra...
Ne znam kako ste vas dvi aleksandra i pepi ali ja sam izludila čekajući 4 sata na pregled koji je trajao 3 sekunde...heheh...toliko sam posli bila umorna da sam išla spavat s malim. Plodna voda je mliječna, otvorena 2 cm i sve je zrelo za porod, tako kaže doktor, sada kaže sve ovisi o malcu kada bude htio van...hehehe,,,,ako se ništa ne dogodi u četvrtak opet na plodnu vodu :P
Blageee ti se. Onda ces ti prva rodit. ja zabetonirana. Ja sam na pregledu bila sto sati. Prvo vidili da sam zatvorena pa na ctg dok se sva nisam ukocila i pomislila da sam paralizirana. Pa onda da opet dajem urin jer su nesto falili, pa uzv...uff..
nadam se da cu se otvorit.za slijedeci put pa da samo cirnu vodu.
E da, ja sam sricom kasnila i dosla tek oko 10 ipo pa bar nisam cekala od 8 ka i ostali.
nadam se da ce ti mali brzo ozdravit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ma ko to zna ko će prvi, iako je takvo stanje ništa se novo ne događa...jedino novo je šta jutros imam blago rozi iscjedak pa se nadam da je taj ćep počeo izlazit... A ko to zna Aleksandra, možeš se i ti u par sati otvorit i brzo završit u rodilištu...Ako ništa, sutra smo opet tamo...muka mi je ćim pomislim da moram ić, ali eto...barem je jučer ginki bio odličan, simpatican...heheh
A jeli ti na uzv bilo sve ok?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji