Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    07. Travanj 2015. 21:44

Mamita sretno, ipak nećemo Skupa! Javi se kad budeš mogla! 

=http://lilypie.com]

• Ane12
    07. Travanj 2015. 23:24

Jesam,jesam...bila i ja danas na pregledu nego mi je mali zafibra pa oko njega, napokon je sada zaspa i pala mu fibra...
    Ne znam kako ste vas dvi aleksandra i pepi ali ja sam izludila čekajući 4 sata na pregled koji je trajao 3 sekunde...heheh...toliko sam posli bila umorna da sam išla spavat s malim. Plodna voda je mliječna, otvorena 2 cm i sve je zrelo za porod, tako kaže doktor, sada kaže sve ovisi o malcu kada bude htio van...hehehe,,,,ako se ništa ne dogodi u četvrtak opet na plodnu vodu :P

Aleksandra2
    08. Travanj 2015. 00:54

Blageee ti se. Onda ces ti prva rodit. ja zabetonirana. Ja sam na pregledu bila sto sati. Prvo vidili da  sam zatvorena pa na ctg dok se sva nisam ukocila i pomislila da sam paralizirana. Pa onda da opet dajem urin jer su nesto falili, pa uzv...uff..
    nadam se da cu se otvorit.za slijedeci put pa da samo cirnu vodu. 

E da, ja sam sricom kasnila i dosla tek oko 10 ipo pa bar nisam cekala od 8 ka i ostali.

nadam se da ce ti mali brzo ozdravit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Ane12
    08. Travanj 2015. 10:56

Ma ko to zna ko će prvi, iako je takvo stanje ništa se novo ne događa...jedino novo je šta jutros imam blago rozi iscjedak pa se nadam da je taj ćep počeo izlazit... A ko to zna Aleksandra, možeš se i ti u par sati otvorit i brzo završit u rodilištu...Ako ništa, sutra smo opet tamo...muka mi je ćim pomislim da moram ić, ali eto...barem je jučer ginki bio odličan, simpatican...heheh
    A jeli ti na uzv bilo sve ok?

• Ane12
    08. Travanj 2015. 11:33

Pepi šta su tebi rekli jučer?

Aleksandra2
    08. Travanj 2015. 11:55

Je. sve je u redu. Rekli da je beba velika i zdrava. 
    Meni isto muka od pomisli da sam opet tamo, pogotovo ako se ovako nastavi jos dugo.

Pepi14
    08. Travanj 2015. 16:08

Meni su rekli da je voda bistra i da je jos to sve nezrelo, kao po tome izgleda da necu tako skoro....al nikad ne znas

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Aleksandra2
    08. Travanj 2015. 20:32

A bar ti vide plodnu vodu. Odma si naprednija od mene. Haha.ja se nadam da ce mi sutra uspit procirit. 

Onda se vidimo sutra, sve tri. Hehe

• luce996
    08. Travanj 2015. 23:47

U roku koliko od pojavljivanja tih malenih trudova se može očekivati porod.  Evo ocitavaju se i meni iako ih ne osjecam, dva prsta otvorena a termin tek 29.

• antonija2
    09. Travanj 2015. 06:37

mamita, sretno danas! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.