Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    08. Travanj 2015. 11:55

Je. sve je u redu. Rekli da je beba velika i zdrava. 
    Meni isto muka od pomisli da sam opet tamo, pogotovo ako se ovako nastavi jos dugo.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Pepi14
    08. Travanj 2015. 16:08

Meni su rekli da je voda bistra i da je jos to sve nezrelo, kao po tome izgleda da necu tako skoro....al nikad ne znas

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Aleksandra2
    08. Travanj 2015. 20:32

A bar ti vide plodnu vodu. Odma si naprednija od mene. Haha.ja se nadam da ce mi sutra uspit procirit. 

Onda se vidimo sutra, sve tri. Hehe

• luce996
    08. Travanj 2015. 23:47

U roku koliko od pojavljivanja tih malenih trudova se može očekivati porod.  Evo ocitavaju se i meni iako ih ne osjecam, dva prsta otvorena a termin tek 29.

• antonija2
    09. Travanj 2015. 06:37

mamita, sretno danas! 

Mila7
    09. Travanj 2015. 11:33

Evo mene sa pregleda i iako mi je termin blizu jos uvijek se nista ne dogadja. Nema trudova, ne otvaram se i dr kaze da ima dosta plodne vode...izgleda da je malcu fino u trbuhu, ne zuri mu se van. 
    Srecom pa nemam tegoba tako da nisam ni spremna psihicki za porod. 

Bit ce veselo kad me ulovi na prepad 

Aleksandra2
    09. Travanj 2015. 13:33

mene su ostavili u rodilistu zbog visokog tlaka. A sad mi je tlak super al mi nedaji doma..bzvz lezim u radjaoni, potpuno zatvorena. Ocu kuci..ko zna koliko ce dana proc dok ne rodin. Sta cu ode

renata6
    09. Travanj 2015. 13:34

Aleksandra

mene su ostavili u rodilistu zbog visokog tlaka. A sad mi je tlak super al mi nedaji doma..bzvz lezim u radjaoni, potpuno zatvorena. Ocu kuci..ko zna koliko ce dana proc dok ne rodin. Sta cu ode

koliko imaš tlak?

Aleksandra2
    09. Travanj 2015. 13:37

Bia je 157/100. Sad je 140/88..

renata6
    09. Travanj 2015. 13:40

Aleksandra

Bia je 157/100. Sad je 140/88..

O vjeruj mi s razlogom su te ostavili, mene su sa 135/90 u 37 tjednu tako da bolje da si tamo na promatranju. Meni je oscilirao do 140/90 ali nisu me pustili kući, a rodila sam 40+6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI