Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    26. Ožujak 2015. 03:37

Evo curke, dosla moja princeza 3730 i 51 u 00:30. Sve pohvale osoblju koje je bilo super ljubazno.Sve je prošlo ok, samo sam se bila malo pogubila kad sam prvi put tribala tiskat, stalo 7 ljudi isprid mene pa ko u televiziju zure, a mene uvatila panika i počela vrištati kad su otišli odradila sama desetak tiskanja i izgon ko od šale.
    Ugl sve 5 cure drži te se i vjerujte u svoje tijelo jer ono to može i puuuuno vise od tog. Svakako vas nastavljam pratit i detaljno o porodu cu napisat na temi splitsko rodiliste.

Marlameri
    26. Ožujak 2015. 09:07

Dragana 31 čestitam!!!! Kad vas tako čitam kako ste pozitivne i meni je odmah lakše i manje me strah onoga što me čeka (iako imam 2 poroda iza sebe nije mi svejedno)! Uživaj sa bebicom!!!

Mila7
    26. Ožujak 2015. 09:12

Dragana cestitke i od mene!!! Uzivaj u bebici i zelim ti brz oporavak 

• prva_beba
    26. Ožujak 2015. 10:24

Čestitam svima koje ste rodile, a ima vas. 
    mi i dalje odbrojavamo! 

• antonija2
    26. Ožujak 2015. 10:38

Dragana, cestitam! Brz oporavak ti zelim! 

Bas je lijepo krenulo, koja od nas je slijedeca??? Ima koja od vas kakve naznake da bi mogle uskoro rodit?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.