Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    24. Ožujak 2015. 12:38

Lopte

phived
    24. Ožujak 2015. 12:38

Svi mislimo na tebe Loreen  Drzi nam se!

Ana76
    24. Ožujak 2015. 12:48

Miha,cestitke!uzivajte sada kao i mi!
    A ja samo da se pohvalim da imam veeelikog cicoljubitelja,ne silazi sa cice!

phived
    24. Ožujak 2015. 13:05

Ana

Haha, savrseno! Di ces bolje! Kad stignes napisi nam kako ti je proslo sve! Uzivajte 

Leda2
    24. Ožujak 2015. 13:04

Loreen sretno!

Ana super za bebača neka samo siki nadam se da ce tako i moja mala ritulja!

=http://lilypie.com]

leptirica3
    24. Ožujak 2015. 13:06

Samo da pozdravim sve vas na cekanju a posebno mame koje ste prešle termin.
    Evo mene još u bolnici, sutra
    41.tt Užas je ovdje cekati svoju bebu,pa nisam u stanju tipkati...Sve je zrelo za porod,prst otvorena a od trudova ni t.  Ovdje nas ne drže vise od 10 dana preko termina.tako da ako se sto ne promjeni do subote cu na inducirani..

Ana76
    24. Ožujak 2015. 13:53

leptirica

Samo da pozdravim sve vas na cekanju a posebno mame koje ste prešle termin.
    Evo mene još u bolnici, sutra
    41.tt Užas je ovdje cekati svoju bebu,pa nisam u stanju tipkati…Sve je zrelo za porod,prst otvorena a od trudova ni t.  Ovdje nas ne drže vise od 10 dana preko termina.tako da ako se sto ne promjeni do subote cu na inducirani..

Leptirice,ja mislila da si ti vec rodila!Vjerujem da ti nije lako,ja sam dosla na rucena na ctg pa me ostavili a nebi sigurno isla dok nisu na 5 min.!drzim fige,i sretno!

Mimy11
    24. Ožujak 2015. 13:12

Jos jednom sretno vama koje iscekujete.. Vmnina, uff nije lako po cijele dane mirovat, ali proci ce i to jos malo  Otkuda si?

Ana76
    24. Ožujak 2015. 13:48

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI