Dragana kako si? Moji trudovi i dalje bole al su se zbrckali. Malo pet minuta pa sedam pa ulete dva od deset minuta da ubijem oko ali zadnje samjedva prodisala... pocnem se sva trest a mislim da to jos nije to al cu ic za dva sata u rodiliste i trazit droge jer cu past s nogu kolko ovo vec traje....
Uff meni nije tako snažno, ali je zbrckano i dovoljno neugodno da mi ne da spavat cilu noc evo i ja cu na pregled pa ce mo vidit. Drži se.
Ana čestitam na malom braci!!!! Eto malo je duže trajalo ali sad imaš svoju mrvicu i sve ćeš muke zaboraviti. I mi čekamo bracu i moram priznat da me nakon dvije curke brine kako ću se snaći sa malim pišanom.
Loreen i Dragana 31 držim vam fige da krene. Pogotovo tebi Loreen. Mislim da bi i mene dotuklo to iščekivanje. Ti se i super držiš. A više neću ništa prognozirat jer očito sam prije pogriješila kad sam rekla da je to to. Ipak smo svaka drugačije. Uglavnom daj Bože da je to to i da i ti kao i Ana konačno imaš svoj mali smotuljak u rukama. Iako moram priznat da ćete mi falit tu jer i meni je kao i Mimy postalo zanimljivo vaše iščekivanje.
Loreen, Dragana sretno! Drzim vam fige! Loreen to bi moralo bit to ako tako jako boli! Drzim vam fige da obadvije rodite sto lakse i brze
Slazem se s curama, falit cete
Curke sretno, nadam se da ćete danas držati svoje bebice u rukama!
=http://lilypie.com]
Cure kako ste mi? ja sam odlično, napokon mogu normalno spavati, noćas sam se samo jednom budila, obavila WC i nazad na spavanje, inače sam svaku noć unazad zdanjih mjesec dana bila budna sat vremena! Još i popodne odspavam sat vremena, bebica skače po stomaku ko prava, spremam se za šetnju i kavu na suncu!
=http://lilypie.com]
Curke moje, ja sam rodila 22.03. u 20 i 27h, znaci u nedjelju kad sam pisala one postove.. Ipak su na kraju bili pravi trudovi i do 14h popodne su bili cesci i jaci.. Porod je bio bolan, al stvarno zaboravis kad vidis svog bebaca. Vrijedi svake muke
Uf, ovdi je stvarno ozbiljno krenulo s radjanjima!
Nadam se da ce i mene cim prije primit, postaje mi sve teze i teze...
a i znam kak je vama kaj ste prenijele dosta i ne bi se opet htjela vidit u takvoj situaciji!
Sortiraj odgovore
Najstariji