Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    23. Ožujak 2015. 21:26

Meni velik trbuh al ima jos mista, ne kuzim kako, mislim da je on full sklupcan cesto i pada pu dole kad hodam :) Ne znam ni ja, valjda ovisi o gradji. Uvik sam mogla puno napuhat i puno uvuć  trbuh :)

phived
    23. Ožujak 2015. 21:36

Ajme blago vama sto mozete malo lakse disati. Ja ako dobro ne pazim sta jedem zgaravica me pojede. A kad se beba protegne osjetim je od kuka do rebara i da prostite i debelog crijeva 
    Posebno voli moj lijevi jajnik, po njemu tuce sve u 16..

• Loreen
    23. Ožujak 2015. 22:45

Mene isto više boli lijeva strana, oduvik... Valjda je to neki njihov položaj... Ja sam od jučer u noći pa cijeli dan u vecim i manjim razmacima u trudovima i to lažnima koji ne otvaraju... Koja patnja. Tek sad ne mogu u šetnju kad me uhvati pušem ko ventilator...

• Loreen
    23. Ožujak 2015. 23:04

P.m. zasto uvik bol jača po noći.. Ubija me sad trud... Na livom boku najviše boli ali ostajem takoo ležat jer možda se tako brže otvorim a kad me stisne jako onda stanem na sve 4 i dišem na nos i usta... I dalje su nepravilni a vjerojatno i bespotrebni.... ali bole 

phived
    23. Ožujak 2015. 23:19

Pa koliko mogu dugo trajati ti lazni trudovi?
    Drzi se Loreen 

Dragana31
    23. Ožujak 2015. 23:35

A ko zna koliko mogu trajat evo meni su večeras na 10 minuta pravilni ali ne bole tako da nista od tog čini mi se, a loreen čitala sam da mogu bit bolni nepravilno pa pukne vodenjaka onda, ko zna držim fige

• Loreen
    24. Ožujak 2015. 00:40

ma nean pojma, živčana sam, boli me, nokautirala bi svih po kuci... meni ne prestaju ovi bolovi... i nepravilni su i dalje...  ujutro na ctg-u nece bit nijednog... pošizit ću....

• Loreen
    24. Ožujak 2015. 04:14

Trudovi mi na 5minuta traju 50sekundi. Umorna sam. Hodanje ni tusiranje ne pomazu... sto da radim ne znam ni sama. Disem duboko kad naleti i stiscem stolicu , tako bi rado spavala :(

Dragana31
    24. Ožujak 2015. 05:26

Aj u rodiliste pa ti si u aktivnom porodu, čestitam.

Evo mene isto u trudovima al se bojim lažnim jer su nepravilno ali su ima 2 ure počeli bolit pa ih sad prodisavam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.