Meni velik trbuh al ima jos mista, ne kuzim kako, mislim da je on full sklupcan cesto i pada pu dole kad hodam :) Ne znam ni ja, valjda ovisi o gradji. Uvik sam mogla puno napuhat i puno uvuć trbuh :)
Ajme blago vama sto mozete malo lakse disati. Ja ako dobro ne pazim sta jedem zgaravica me pojede. A kad se beba protegne osjetim je od kuka do rebara i da prostite i debelog crijeva
Posebno voli moj lijevi jajnik, po njemu tuce sve u 16..
Mene isto više boli lijeva strana, oduvik... Valjda je to neki njihov položaj... Ja sam od jučer u noći pa cijeli dan u vecim i manjim razmacima u trudovima i to lažnima koji ne otvaraju... Koja patnja. Tek sad ne mogu u šetnju kad me uhvati pušem ko ventilator...
P.m. zasto uvik bol jača po noći.. Ubija me sad trud... Na livom boku najviše boli ali ostajem takoo ležat jer možda se tako brže otvorim a kad me stisne jako onda stanem na sve 4 i dišem na nos i usta... I dalje su nepravilni a vjerojatno i bespotrebni.... ali bole
A ko zna koliko mogu trajat evo meni su večeras na 10 minuta pravilni ali ne bole tako da nista od tog čini mi se, a loreen čitala sam da mogu bit bolni nepravilno pa pukne vodenjaka onda, ko zna držim fige
ma nean pojma, živčana sam, boli me, nokautirala bi svih po kuci... meni ne prestaju ovi bolovi... i nepravilni su i dalje... ujutro na ctg-u nece bit nijednog... pošizit ću....
Trudovi mi na 5minuta traju 50sekundi. Umorna sam. Hodanje ni tusiranje ne pomazu... sto da radim ne znam ni sama. Disem duboko kad naleti i stiscem stolicu , tako bi rado spavala :(
Aj u rodiliste pa ti si u aktivnom porodu, čestitam.
Evo mene isto u trudovima al se bojim lažnim jer su nepravilno ali su ima 2 ure počeli bolit pa ih sad prodisavam
Sortiraj odgovore
Najstariji