Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragana31
    24. Ožujak 2015. 22:22

Loreen je u boksu garant.

MalaMia
    24. Ožujak 2015. 23:19

Da se i ja prijavim danas nam je termin bili na pregledu stanje kao i zadnji put prst otvorena pl. voda mliječna a mojoj curi se ne zuri :(
    Rekao doktor ako bude bilo kakvih stezanja i zatezanja oko vikenda sa bi možda mogli inducirati u nedjelju 

MalaMia
    25. Ožujak 2015. 08:35

Dr Tučkar je zakon uvijek valja neke fore i svaki put umirem od smijeha  a dr Grabovac je isto sad bio uletio s nekim forama tako da mi djeluje ok 
    Ja se isto nadam da ce naše ovnice sto prije doci da se bas ne rode na prvi april  iako je to fora 

lilili77
    25. Ožujak 2015. 09:29

cure moje i ja vas pratim i redovito čitam jer mi je to tako novo iako sam rodila vec dvoje djece a sada sam trudna 23tt..ali mene su moje prve dvije curke iznenadile..odnosno jedna 2,5tjedna ranije a jedna 3tjedna tako da neznam kako bi preživila da se sada moram jako približiti terminu ili nedajbože :) prenjeti...
    zato se sada suosječam s vama i pripremam na mogući porod na termin ili kasnije:)))
    loreen nam se ništa ne javlja baš je napeto:)))nadam se da se nije odužilo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.