Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    phived
    24. Ožujak 2015. 21:34

di nam je Loreen? nadam se da je do sad već rodila 

Dragana31
    24. Ožujak 2015. 22:22

Loreen je u boksu garant.

MalaMia
    24. Ožujak 2015. 23:19

Da se i ja prijavim danas nam je termin bili na pregledu stanje kao i zadnji put prst otvorena pl. voda mliječna a mojoj curi se ne zuri :(
    Rekao doktor ako bude bilo kakvih stezanja i zatezanja oko vikenda sa bi možda mogli inducirati u nedjelju 

phived
    25. Ožujak 2015. 06:56

MalaMia

Da se i ja prijavim danas nam je termin bili na pregledu stanje kao i zadnji put prst otvorena pl. voda mliječna a mojoj curi se ne zuri :(
    Rekao doktor ako bude bilo kakvih stezanja i zatezanja oko vikenda sa bi možda mogli inducirati u nedjelju 

Hej MalaMia, zar bi htjela indukciju? Jesi to u vinogradsku isla, tko ti je bio od doktora?

MalaMia
    25. Ožujak 2015. 08:35

Dr Tučkar je zakon uvijek valja neke fore i svaki put umirem od smijeha  a dr Grabovac je isto sad bio uletio s nekim forama tako da mi djeluje ok 
    Ja se isto nadam da ce naše ovnice sto prije doci da se bas ne rode na prvi april  iako je to fora 

phived
    25. Ožujak 2015. 09:15

super :) ja ću u petak opet kod njih, pa ću vidjet šta će mi reć. iako, iskreno, sve mi manje imaju smisla ti silni pregledi, a niš se ne događa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI