Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miha11
    24. Ožujak 2015. 11:39

Hvala vam od 
    Nek i vama koje čekate porod dođe i prođe brzo i da bude čim manje boli. 
    Sretno

Dragana31
    24. Ožujak 2015. 11:49

Hvala Miha.

Curke moj savjet vam je pripremite se na kasnije jer tako sam i ja mislila aj krenit ce ranije kad šipak. Termin po zm 15.03 a uvz 21.03 i ja sam se pripremala na nesto izmedju tih datuma, kad ćorak nista evo prinila 3 dana i još cu kako mi se čini. Tako da je najbolje mislit kasnit ce pa ako dojde beba ranije super i zahvalit Bogu da ne morate prolazit ovo iščekivanje i ove ubitacne preglede.

Vmnina
    24. Ožujak 2015. 11:55

Čestitke na bebicamaa
    Mimy meni je termin 17.5. ja tu samo špijuniram šta se događa, ljubomorna sam
    Di je Loreen hihi nadam se da ju je krenuloo, izmucila se jadnica

Aleksandra2
    24. Ožujak 2015. 12:00

Cestitkee mihaa! Loreen nadam se da rađas il si rodila 
    mene zeludac mucia cilu noc..i sad se tek digla..marendala i opet mi lose.. poludit cu viseeee

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Mimy11
    24. Ožujak 2015. 12:17

Vmina, mislila sam da sam jedina koja ima jos nekoliko tjedana
    .. Drago mi je da ipak nisam  Kako tebi napeduje trudnoca? Eee i mene zanima sta je sa Loreen
    ...

• Loreen
    24. Ožujak 2015. 12:28

Otvorila se jos jedan prst nakon cile noci trudova... uzas i sad mi se prorijedili al me ostavili u bolnici i sad setam i cekam da se pojacaju trudovi.... klistir i brijanje obavljeno... nadam se da ce krenit samo ...

Vmnina
    24. Ožujak 2015. 12:37

Mimy ja sam super muci me zgaravica samo a  i na strogom sam mirovanju doma tako da mi je klokanica jedini hobi 
    Loreen dobro je ajde bar se nesto dogada, uzmi im tamo one lopet i skakutaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.