Simptomi trudnoce prije izostanka menstruacije

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nora3001

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Čestitam i želim sreću.

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

• anci92

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Pozdrav svima, molila bih vas misljenje. Ciklus mi traje 24 dana, zadnji dan M je bio 25.3, a nezasticene odnose smo imali 26. i 27. ovulacija je bila 30. znaci danas je 5 dana proslo od ovulacije. Od jucer imam grceve u donjem dijelu trbuha koji kroz dan prolaze i dolaze. U vožnji imam mucnine koje nikada prije nisam imala tokom voznje. Takodjer jucer sam na WC papiru vidjela malu smedju mrljicu. Da li je moguce da su to vec sad prvi simptomi tako rano? Hvala vam svima na odgovorima

• Bebika

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

anci92

Pozdrav svima, molila bih vas misljenje. Ciklus mi traje 24 dana, zadnji dan M je bio 25.3, a nezasticene odnose smo imali 26. i 27. ovulacija je bila 30. znaci danas je 5 dana proslo od ovulacije. Od jucer imam grceve u donjem dijelu trbuha koji kroz dan prolaze i dolaze. U vožnji imam mucnine koje nikada prije nisam imala tokom voznje. Takodjer jucer sam na WC papiru vidjela malu smedju mrljicu. Da li je moguce da su to vec sad prvi simptomi tako rano? Hvala vam svima na odgovorima

Vrlo moguce. Meni su krenuli 7.dan od ovulacije..imala sam vrtoglavice i blage mucnine, natecene grudi. Implantacijsko krvarenje se dogadja 6.do 10.dan od ovulacije. 

• curka2312

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

Cure, da li je koga mucilo preskakanje srca kao rani simptom trudnoce? 

*rani spontani- 01.24

• Makica

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Pozdrav svima.
    Nova sam na forumu i kao vecina/sve vi u zelji sam za pozitivnim plusicem.
    Uz trakice ovaj mjesec sam dosla do toga da je ovulacija bila 10.8. 
    Dane prije toga smo odnose imali svaki/svaki drugi dan. Na dan ovulacije dva puta. Zadnji odnos je bio jucer. Ovulacijski test je vec danas negativan.
    Jos uvijek nemam nikakva pitanja, ali sam se registrirala na vas forum, podrske radi, te kako bi mi dani do mjesecnice brze prosli. 
    Od simptoma, naravno nista nemam, osim umisljenje mucnine i nekog tremora u tijelu od sipne zelje.
    Od danas cu se potruditi biti vasa podrska u iscekivanju vaseg plusica, a nadam se i nada da se plusic moze pojaviti nakon dugo iscekivanja.

• pepy123

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Hej
    Meni kasni dva dana inace mi je uvijek redovita 
    Imala sam bolove kao da cu je dobit ali nista
    I sad me više nista ne boli dva dana a dva dana mi kasni 

• dijana22

Broj poruka: 100

Prijavi adminu

pepy123

Hej
    Meni kasni dva dana inace mi je uvijek redovita
    Imala sam bolove kao da cu je dobit ali nista
    I sad me više nista ne boli dva dana a dva dana mi kasni

Najsigurnije da napraviš test ili izvadiš betu 

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.