Pozdrav svima, molila bih vas misljenje. Ciklus mi traje 24 dana, zadnji dan M je bio 25.3, a nezasticene odnose smo imali 26. i 27. ovulacija je bila 30. znaci danas je 5 dana proslo od ovulacije. Od jucer imam grceve u donjem dijelu trbuha koji kroz dan prolaze i dolaze. U vožnji imam mucnine koje nikada prije nisam imala tokom voznje. Takodjer jucer sam na WC papiru vidjela malu smedju mrljicu. Da li je moguce da su to vec sad prvi simptomi tako rano? Hvala vam svima na odgovorima
Pozdrav svima, molila bih vas misljenje. Ciklus mi traje 24 dana, zadnji dan M je bio 25.3, a nezasticene odnose smo imali 26. i 27. ovulacija je bila 30. znaci danas je 5 dana proslo od ovulacije. Od jucer imam grceve u donjem dijelu trbuha koji kroz dan prolaze i dolaze. U vožnji imam mucnine koje nikada prije nisam imala tokom voznje. Takodjer jucer sam na WC papiru vidjela malu smedju mrljicu. Da li je moguce da su to vec sad prvi simptomi tako rano? Hvala vam svima na odgovorima
Vrlo moguce. Meni su krenuli 7.dan od ovulacije..imala sam vrtoglavice i blage mucnine, natecene grudi. Implantacijsko krvarenje se dogadja 6.do 10.dan od ovulacije.
Pozdrav svima.
Nova sam na forumu i kao vecina/sve vi u zelji sam za pozitivnim plusicem.
Uz trakice ovaj mjesec sam dosla do toga da je ovulacija bila 10.8.
Dane prije toga smo odnose imali svaki/svaki drugi dan. Na dan ovulacije dva puta. Zadnji odnos je bio jucer. Ovulacijski test je vec danas negativan.
Jos uvijek nemam nikakva pitanja, ali sam se registrirala na vas forum, podrske radi, te kako bi mi dani do mjesecnice brze prosli.
Od simptoma, naravno nista nemam, osim umisljenje mucnine i nekog tremora u tijelu od sipne zelje.
Od danas cu se potruditi biti vasa podrska u iscekivanju vaseg plusica, a nadam se i nada da se plusic moze pojaviti nakon dugo iscekivanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji