Simptomi trudnoce prije izostanka menstruacije

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233

Broj poruka: 1867

Prijavi adminu

jopa1234

a bas mi je zao😥jeste napravili sve nalaze

Ma sve u redu je kod nas .. Uglavnom treba se opustiti i to je to . Ja sam odlučila ovaj mjesec pustit brigu na veselje i bit će kad će biti . Kako ste ostale cure ima kakvih novosti ? 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• eni233

Prijavi adminu

laurel

eni233

jopa1234

a bas mi je zao😥jeste napravili sve nalaze
    Ma sve u redu je kod nas .. Uglavnom treba se opustiti i to je to . Ja sam odlučila ovaj mjesec pustit brigu na veselje i bit će kad će biti . Kako ste ostale cure ima kakvih novosti ?
    Eh da.. treba se opustiti, tako i meni ginekolog kaže da uživamo u sexu, a ne da pravimo bebu 🫣
    Al ne mogu ja protiv svoje glave 🤣Mi smo evo aktivni svaka 2 dana zasad. Meni su se ciklusi zadnja 2/3 mjeseca skratili, pa mi je i prošli mjesec na pregledu na 11dc (i danas sam 11dc) bilo receno da će vodeći folikul puknuti u roku od dan. Tako da smo se bacili doslovno odmah nakon završetka M, čak od zadnjeg dana 😂

Hahahah AJde , držim palčeve 🤞🤞❤️ samo opušteno i bit će 🥰🥰🥰👶🏻👶🏻🍼🍼

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• eni233

Prijavi adminu

Bok , curke ima li koja novosti kakve ? Meni bi ovulacija tek trebala nastupiti 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• Mozdabeba

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Znaci zadnja menga 15.2, odnos 2.3 kada mi po kalendaru ispadaju jako plodni dani. Nakon nekih tjedan dana pocinje mi podrigivanje svako malo( koje sam imala I u zadnjoj trudnoci,po tome sam I skuzila onda da se nesto dogadja). Ucestalo mokrenje,od jucer me glava pocela boliti, temp.kroz dan 36.9-37.1. Tribala bi dobiti 17.3 jutros sam uradila test Clearblue I negativan. Na njemu pise da 3 dana prije je 99% siguran rezultate.  Since su me u jednom momentum tako leđa bolila,donji dio. A neizvjesnost ubija. Dali da cekam ako budu kasnile pa jos jedan napravit ili posto imam simptome a test negativan nema nista od toga.

• eni233

Prijavi adminu

Mozdabeba

Znaci zadnja menga 15.2, odnos 2.3 kada mi po kalendaru ispadaju jako plodni dani. Nakon nekih tjedan dana pocinje mi podrigivanje svako malo( koje sam imala I u zadnjoj trudnoci,po tome sam I skuzila onda da se nesto dogadja). Ucestalo mokrenje,od jucer me glava pocela boliti, temp.kroz dan 36.9-37.1. Tribala bi dobiti 17.3 jutros sam uradila test Clearblue I negativan. Na njemu pise da 3 dana prije je 99% siguran rezultate. Since su me u jednom momentum tako leđa bolila,donji dio. A neizvjesnost ubija. Dali da cekam ako budu kasnile pa jos jedan napravit ili posto imam simptome a test negativan nema nista od toga.

Sačekaj da ti kasni par dana , pa ponovi test. Nekim ženama je bio negativan test , pa nakon par dana kašnjenja pozitivan . Nada uvijek postoji dokle vještica ne dođe 😀 držim palčeve draga 👶🏻👶🏻👶🏻

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• eni233

Prijavi adminu

Mozdabeba

Znaci zadnja menga 15.2, odnos 2.3 kada mi po kalendaru ispadaju jako plodni dani. Nakon nekih tjedan dana pocinje mi podrigivanje svako malo( koje sam imala I u zadnjoj trudnoci,po tome sam I skuzila onda da se nesto dogadja). Ucestalo mokrenje,od jucer me glava pocela boliti, temp.kroz dan 36.9-37.1. Tribala bi dobiti 17.3 jutros sam uradila test Clearblue I negativan. Na njemu pise da 3 dana prije je 99% siguran rezultate. Since su me u jednom momentum tako leđa bolila,donji dio. A neizvjesnost ubija. Dali da cekam ako budu kasnile pa jos jedan napravit ili posto imam simptome a test negativan nema nista od toga.

Jel ima kakvih novosti ?

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• sanya123

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Koliko nakon O, tj.koliko prije M ste primjetili neke simptome T poput bolova u trbuhu? A da da  u konacnici bila T a ne M ?  

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

Melodie

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Evo ja cu vam rec posto je meni sve to frisko, ja sam bila uvjerena da cu dobit M. Nosila sam par dana uloske, imala zivcanost, i standardne Pms grceve. Znaci sve je bilo isto kao kad trebam dobit, toliko mi je sve bilo isto da kad sam ugledala + nisan bila ushicena nego u panici u sred noci u suzama probudila muza i plakala : kako je ovo moguce? 😂 Znaci ja sam bila uvjerena da nista od tog mjeseca. Eto ti grcevi lagani pmsovski su mi jos prisutni i jedini 'simptom' koji sad imam dodatno je glad al vise mi se cinj da je to samo podsvjesna izlika za trpat u sebe:D Iako virujen da smo svi razliciti jer ima zena sto su odmah znale osjecale da su trudne i imale neke druge simptome,  u mene to nije bio slucaj. 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• Jagoda01

Broj poruka: 731

Prijavi adminu

I ja sam uloske nosila nekoliko dana, i imala osjecaj da cu svaki tren dobit... Od ostalih simptoma, bilo ih je puno. Npr isla sam iz kupovine nosila cca 1kg, a meni bilo tesko kao prije kad nosim 5 kg  i tako mi je bilo do kraja trudnoce.
    Zatim slatko inace jedem svaki dan ko luda, a prvih mjesec trudnoce nisam nista slatko mogla, ma svasta je bilo, npr kod zubara kad sam ustajala sa stolice nesvijestilo mi se, to je bilo 10dpo itd  itd

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• Bebika

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Test sam napravila 28.dan ciklusa na dan očekivane, ciklusi uredni. Pozitivan. Simptomi su mi počeli 21.dan ciklusa, identicno kao pms..bolne natečene grudi, osjecaj kao da cu svaki dan dobiti. Jedino mi je blaga povišena temp bila sumnjiva. 27.dan ciklusa sam pomislila da bi to moglo biti to jer su počeli grčevi i probadanja dolje, specificna bol, jako učestalo mokrenje taj dan, a takve simptome sam imala prije 6 mj(biokemijska nazalost) 
    Nadam se da ce se ovaj put odrzati jer vec 6 mj se trudimo 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.