vidila sam da neke cure naprave test prije nego sta dobiju menstruaciju te im bude pozitivan..sta vi mislite o tome
Moze se da, i budu blijede linije ali vidljive, samo iskljicivo ocitavat rezultat unutar datog vremena testa jer inace sve ostalo samo iskida zivce. S obzirom da se posteljica prva stvara a iz nje i beta HCG i kako dani od oplodnje odlaze beta je sve veca i zato se moze i prije M ali ono kontam do 5 dana max mislim da vise od tog ne bi ni pokazali. Ja bi tako radila test al znam da je jos rano a i sve si mislim opet nekako da nema sanse da sam trudna bas sam nekak vec vise sva izbedirana od tog iscekivanja i zelje, luda sam vise. 😣😖
• 👩 28 🧔🏻♂️ 34
• 01/2022 🏁
• 08/2022 10tt, mizoprostol + kiretaža 💔 m.ab
vidila sam da neke cure naprave test prije nego sta dobiju menstruaciju te im bude pozitivan..sta vi mislite o tomeMoze se da, i budu blijede linije ali vidljive, samo iskljicivo ocitavat rezultat unutar datog vremena testa jer inace sve ostalo samo iskida zivce. S obzirom da se posteljica prva stvara a iz nje i beta HCG i kako dani od oplodnje odlaze beta je sve veca i zato se moze i prije M ali ono kontam do 5 dana max mislim da vise od tog ne bi ni pokazali. Ja bi tako radila test al znam da je jos rano a i sve si mislim opet nekako da nema sanse da sam trudna bas sam nekak vec vise sva izbedirana od tog iscekivanja i zelje, luda sam vise. 😣😖
Mojoj sestri je test pokazao pozitvno tek nakon 5 dana kašnjenja , tako da sve je indvidualno , nekima pokaže prije nekima kasnije . Zato je meni bezveze raditi test prije kašnjenja , jer se razocaras a možda si trudan ipak
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
vidila sam da neke cure naprave test prije nego sta dobiju menstruaciju te im bude pozitivan..sta vi mislite o tomeMoze se da, i budu blijede linije ali vidljive, samo iskljicivo ocitavat rezultat unutar datog vremena testa jer inace sve ostalo samo iskida zivce. S obzirom da se posteljica prva stvara a iz nje i beta HCG i kako dani od oplodnje odlaze beta je sve veca i zato se moze i prije M ali ono kontam do 5 dana max mislim da vise od tog ne bi ni pokazali. Ja bi tako radila test al znam da je jos rano a i sve si mislim opet nekako da nema sanse da sam trudna bas sam nekak vec vise sva izbedirana od tog iscekivanja i zelje, luda sam vise. 😣😖Mojoj sestri je test pokazao pozitvno tek nakon 5 dana kašnjenja , tako da sve je indvidualno , nekima pokaže prije nekima kasnije . Zato je meni bezveze raditi test prije kašnjenja , jer se razocaras a možda si trudan ipak
Ma slazem se da nema tu pravila, kao i za sve ovo, netko ostane trudan od jednog odnosa u vrijeme kad ni nije ovulacija a neke ni da se na trepavice postave ne ide pa ne ide, iako su nalazi uredni, kao i za sve u zivotu. Mene ce ubiti znatizelja ja cu probat u srijedu ili cetvrtak to mi je nekih 5 dana prije M, makar i zbog iskistva vise hahahaa... smijem se a place mi se 😅😂
• 👩 28 🧔🏻♂️ 34
• 01/2022 🏁
Ja sam ipak dobila 🙇🏽♀️ i to par dana ranije ovaj mjesec.
idemo u novi mjesec, ostale curke sretnoooo da ne dobijete 🍀🫶🏽
Baš mi je žao :( ali novi mjesec nova nada , glavu gore draga ❤️❤️❤️😘👶🏻
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
vidila sam da neke cure naprave test prije nego sta dobiju menstruaciju te im bude pozitivan..sta vi mislite o tomeMoze se da, i budu blijede linije ali vidljive, samo iskljicivo ocitavat rezultat unutar datog vremena testa jer inace sve ostalo samo iskida zivce. S obzirom da se posteljica prva stvara a iz nje i beta HCG i kako dani od oplodnje odlaze beta je sve veca i zato se moze i prije M ali ono kontam do 5 dana max mislim da vise od tog ne bi ni pokazali. Ja bi tako radila test al znam da je jos rano a i sve si mislim opet nekako da nema sanse da sam trudna bas sam nekak vec vise sva izbedirana od tog iscekivanja i zelje, luda sam vise. 😣😖Mojoj sestri je test pokazao pozitvno tek nakon 5 dana kašnjenja , tako da sve je indvidualno , nekima pokaže prije nekima kasnije . Zato je meni bezveze raditi test prije kašnjenja , jer se razocaras a možda si trudan ipak
Ma slazem se da nema tu pravila, kao i za sve ovo, netko ostane trudan od jednog odnosa u vrijeme kad ni nije ovulacija a neke ni da se na trepavice postave ne ide pa ne ide, iako su nalazi uredni, kao i za sve u zivotu. Mene ce ubiti znatizelja ja cu probat u srijedu ili cetvrtak to mi je nekih 5 dana prije M, makar i zbog iskistva vise hahahaa… smijem se a place mi se 😅😂
Hahahahhahaha , držim 🤞❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Ja sam ipak dobila 🙇🏽♀️ i to par dana ranije ovaj mjesec.
idemo u novi mjesec, ostale curke sretnoooo da ne dobijete 🍀🫶🏽
Sto god da ti kazem znam da te nece utjesiti ali nema predaje, jer drugo ni ne preostaje. Borba do kraja 🥰🫶
• 👩 28 🧔🏻♂️ 34
• 01/2022 🏁
Ja iman neki osjećaj ko da cu dobit isto stvari za 5 dana🙈tj za 4 od sutra .
jedino mi je cudno sta me grudi ne bole a dol iman neke grčeve i kiselina mi se vratila 3 puta već u par dana sta mi se nikad nije desilo nego 1 put godišnje..jel to neki simptom😅
Stvarno neznam , čudno je žensko tjelo .. meni su svi simptomi pmsa nestali i mislila sam da je to to .. evo danas se probudila bole me jako grudi i jajnici imam osjećaj da ću svaki čas procuriti 😭😭😭 tako da mislim da ni ovaj mesec niš
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia