Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zvjezdica
    09. Kolovoz 2017. 21:10

Da,se I ja javim. Bila danas na pregledu, vidi se gestacijska vrecica I nesto sto ce biti posteljica, jos ne vidi plod. Vrecica je cca 1,5 mm. Ako racunamo po mjesecnici onda je ovo 5+1. Ali jos je rano, pa da dodjem za 7 do 15 dana. Kaze da je to ok. Sta misite o tome, jel normalno da se jos ne vidi plod? 

09. Kolovoz 2017. 21:18

Dalmatinka

Nestrpljiva sta su ti jucer rekli?

Nazalost nije uredna trudnoca bila sam na kiretazi i sad se oporavljam... Vise psihicki nego fizicki.. Eto

09. Kolovoz 2017. 22:25

Zvjezdica

Da,se I ja javim. Bila danas na pregledu, vidi se gestacijska vrecica I nesto sto ce biti posteljica, jos ne vidi plod. Vrecica je cca 1,5 mm. Ako racunamo po mjesecnici onda je ovo 5+1. Ali jos je rano, pa da dodjem za 7 do 15 dana. Kaze da je to ok. Sta misite o tome, jel normalno da se jos ne vidi plod?

Prerano je. Pricekaj dva tj i sve ces lipo vidit. Jos je to sve presitno i ti rani pregledi su zastrasujuci jer ne mozes vidit nista i onda se pripadnes..

09. Kolovoz 2017. 22:28

nestrpljiva25

Dalmatinka

Nazalost nije uredna trudnoca bila sam na kiretazi i sad se oporavljam… Vise psihicki nego fizicki.. Eto

A bilo mi je sumnjivo cim se ne javljas..
    Zaj mi je..❤ al s druge strane gledaj pozitivno. Plod nije bia u redu i zato je do tog doslo..nisi ti tu mogla nista napravit.. puno zena to prode.. ja se nadan da ce za koji mj prica bit drugacija. Drzi se i misli pozitivno 😙😘

• bebica123
    09. Kolovoz 2017. 22:49

Zvjezdica

Sigurno je normalno... ja sam 4+4 i ginek. apsolutno nista nije vidjela osim zutih tijela... rekla je da dodem kroz desetak dana bar da se vidi vrecica... tako da po mojemu si bez brige i sve je to normalno za ranu trudnocu 😘😘⭐️🍀🍼

• bebica123
    09. Kolovoz 2017. 23:36

Dijana

bebica123

Cestitam svima na plusicu 😍
    Evo ja sam bila kod ginekologa i rekla mi je 4+4 da je sve uredno ali se jos nista nije vidjelo tako da me narucila da dodem kroz par dana opet na ultrazvuk…. nadam se da ce sve biti uredu 🙏🏻🍼🍼

Bas mi je drago 😊 uzivaj i javljaj nam i dalje.. ja idem 23.8 pa vas obavjesti kako ide kod mene 🍼🍼😘

Naravno, obavjestavaj i ti nas i uzivaj u narednim danima, mjesecima i najljepsim trenucima 🍼🍼😘😍

• Monikadumi
    10. Kolovoz 2017. 10:17

Zvjezdica

Je jos je rano i ok je to sve.. Zato je moja mene narucila kad bude jedno 9 tjedana da se sve fino vidi 😉

10. Kolovoz 2017. 10:42

Dalmatinka

nestrpljiva25

Dalmatinka

Nazalost nije uredna trudnoca bila sam na kiretazi i sad se oporavljam… Vise psihicki nego fizicki.. Eto

Zaj mi je..❤ al s druge strane gledaj pozitivno. Plod nije bia u redu i zato je do tog doslo..nisi ti tu mogla nista napravit.. puno zena to prode.. ja se nadan da ce za koji mj prica bit drugacija. Drzi se i misli pozitivno 😙😘

Hvala ti na podrsci :*...prihvatila sam ja to dobro jer se prakticki nije nista ni razvilo,al onoo poveselili smo se svi.. Nadam se plusicu ali ne tako skoro..ipak cu malo odmorit sad :)

barbs
    10. Kolovoz 2017. 11:01

Curke, drzim fige da sve bude u redu!! 
    Jaaaao, ja sam jako sretna sto je mene sestra narucila kad sam bila 7+2 jer da me narucila cim su mi testovi + pokazali i da se srceko nije vidjelo/culo... Aaajmeeeee... Panika bi me hvatala...
    Eto... Mislim da bi ipak trebali narucivati malo kasnije trudnice na prvi pregled - potvrdjivanje jer ovako se samo zivciras, opterecujes... Grozno...
    SRETNO VAM SVIMA 😘😘😘😘😘😘

10. Kolovoz 2017. 12:44

nestrpljiva25

Dalmatinka

nestrpljiva25

Dalmatinka

Hvala ti na podrsci :*…prihvatila sam ja to dobro jer se prakticki nije nista ni razvilo,al onoo poveselili smo se svi.. Nadam se plusicu ali ne tako skoro..ipak cu malo odmorit sad :)

Naravno. Odmori misec, dva pa u nove pobjede 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI