Pozdrav 😃
Ocekivana M trebala je biti 03.08. I 05.08. sam radila test i plusic je!!!!
Jucer bila na pregledu kod ginekologa 4+4, sve uredno ali se nista jos ne vidi pa moram ici kroz desetak dana.
🙏🏻🍀❤️😍😃
Čestitammn ❤😘🍼🍼
Curw jel to to, ovo se pojavilo za tocno 3 minute
Ja bi rekla da je to pozitivno 😉
Ponovit cu test za svaki,slucaj,josa za dva tri dana. Jedino sto me muci sto dam imala one bolove skroz dole nisko u skredini kao da me rodnica boli. Pa me strah da nesto nije uredu…:-//// sad,nemam bolove, samo ujutro blagi osjecaj kao da cu dobiti mengu. Al kazem bojim se tih niskih bolova sto sam,imala ona dva dana kad sam vam pisala ovdje. Kad sam,se htjela naruciti doktoru rekli su mi da je rano, da sacekam jos najmanje 2 tjedna pa da odem. Sta mislite?
Zvjezdice.. ima li sta novoga?
I drugi test blaga crtica, narucena sam sutra ginekologu. Ovih dana su se oni bolovi bili smirili, a jutros me evo desni jajnik uzasno zabolio, kao da me nesto zategnulo ,unutra toliko da nisam,mogla,hodati. Sad malo popusta. Strah me Dijana bas, nadam se da je,sve u redu, sve trudnice oko mene koje sam poznavala nisu imale te bolove, jedino sam na ovim forumima cula da neke zene se zale,na bolove. Od citanja po netu o mogucim uzrocima te boli se samo,jos,gore stresiram :-( :-(
Mene su bolovi (grčevi ubijali) sad se mali.smirilo. Bude neki dan da malo osjetim.. javi mi sra ti je dr rekao.. sretno 😘
Evo me ne mogu izdržati do srijede ( pregleda) kupih clearblue digital + jeee isto :D i 4-5 tjedana je.. <3
Čestitam 😘😘🍼🍼
Cestitam svima na plusicu 😍
Evo ja sam bila kod ginekologa i rekla mi je 4+4 da je sve uredno ali se jos nista nije vidjelo tako da me narucila da dodem kroz par dana opet na ultrazvuk.... nadam se da ce sve biti uredu 🙏🏻🍼🍼
Cestitam svima na plusicu 😍
Evo ja sam bila kod ginekologa i rekla mi je 4+4 da je sve uredno ali se jos nista nije vidjelo tako da me narucila da dodem kroz par dana opet na ultrazvuk…. nadam se da ce sve biti uredu 🙏🏻🍼🍼
Bas mi je drago 😊 uzivaj i javljaj nam i dalje.. ja idem 23.8 pa vas obavjesti kako ide kod mene 🍼🍼😘
Da,se I ja javim. Bila danas na pregledu, vidi se gestacijska vrecica I nesto sto ce biti posteljica, jos ne vidi plod. Vrecica je cca 1,5 mm. Ako racunamo po mjesecnici onda je ovo 5+1. Ali jos je rano, pa da dodjem za 7 do 15 dana. Kaze da je to ok. Sta misite o tome, jel normalno da se jos ne vidi plod?
Nestrpljiva sta su ti jucer rekli?
Nazalost nije uredna trudnoca bila sam na kiretazi i sad se oporavljam... Vise psihicki nego fizicki.. Eto
Da,se I ja javim. Bila danas na pregledu, vidi se gestacijska vrecica I nesto sto ce biti posteljica, jos ne vidi plod. Vrecica je cca 1,5 mm. Ako racunamo po mjesecnici onda je ovo 5+1. Ali jos je rano, pa da dodjem za 7 do 15 dana. Kaze da je to ok. Sta misite o tome, jel normalno da se jos ne vidi plod?
Prerano je. Pricekaj dva tj i sve ces lipo vidit. Jos je to sve presitno i ti rani pregledi su zastrasujuci jer ne mozes vidit nista i onda se pripadnes..
Nestrpljiva sta su ti jucer rekli?
Nazalost nije uredna trudnoca bila sam na kiretazi i sad se oporavljam… Vise psihicki nego fizicki.. Eto
A bilo mi je sumnjivo cim se ne javljas..
Zaj mi je..❤ al s druge strane gledaj pozitivno. Plod nije bia u redu i zato je do tog doslo..nisi ti tu mogla nista napravit.. puno zena to prode.. ja se nadan da ce za koji mj prica bit drugacija. Drzi se i misli pozitivno 😙😘
Sigurno je normalno... ja sam 4+4 i ginek. apsolutno nista nije vidjela osim zutih tijela... rekla je da dodem kroz desetak dana bar da se vidi vrecica... tako da po mojemu si bez brige i sve je to normalno za ranu trudnocu 😘😘⭐️🍀🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji