Pozdrav drage cure.. Iako sam nova (tek sam se registrirala) čitam Vas i zaista se veselim svakom Vašem +
E sad, htjela bih se posavjetovati s Vama.. Napravila sam tri testa na trudnoću.. 03.06. odmah ujutro s prvom mokraćom (clearblue digitalni) kad ono + 1-2 tjedna piše da bih se uvjerila, ponovila sam test i popodne i clearblue digitalni mi je opet pokazao + 1-2, a intim plus -
(iako sam ja i kod tog intim plus uledala blagu, blagu, najblažu crticu.. (Mm je npr.rekao da on ne vidi tu drugu crticu). Napominjem da mi menstr.treba stići tek 06.08. ali sam ja napravila ranije test jer nisam mogla čekati a i zbog simptoma (jaka bol u križima, probadanje lijevog i desnog jajnika i bol u trbuhu ali totalno drugačija nego kod klasičnog pms-a)..
Molim Vas za mišljenje
Ispričavam se na dužem postu
Pozdrav drage cure.. Iako sam nova (tek sam se registrirala) čitam Vas i zaista se veselim svakom Vašem +
E sad, htjela bih se posavjetovati s Vama.. Napravila sam tri testa na trudnoću.. 03.06. odmah ujutro s prvom mokraćom (clearblue digitalni) kad ono + 1-2 tjedna pišeda bih se uvjerila, ponovila sam test i popodne i clearblue digitalni mi je opet pokazao + 1-2, a intim plus -
(iako sam ja i kod tog intim plus uledala blagu, blagu, najblažu crticu.. (Mm je npr.rekao da on ne vidi tu drugu crticu). Napominjem da mi menstr.treba stići tek 06.08. ali sam ja napravila ranije test jer nisam mogla čekati a i zbog simptoma (jaka bol u križima, probadanje lijevog i desnog jajnika i bol u trbuhu ali totalno drugačija nego kod klasičnog pms-a)..
Molim Vas za mišljenje
Pricekaj 6.8 pa.odmah 7.8 napravi test (i onaj najjeftiniji pokaže točne rezultate).. moj nije vidio ni crtu ni plus.. njemu je to sve bilo jako svijetlo,😉😃😄😂 držim fige da i 7.8 opet bude + 🍼😘
Curw jel to to, ovo se pojavilo za tocno 3 minute
Ja bi rekla da je to pozitivno 😉
Curw jel to to, ovo se pojavilo za tocno 3 minute
Ja bi rekla da je to pozitivno 😉
Ponovit cu test za svaki,slucaj,josa za dva tri dana. Jedino sto me muci sto dam imala one bolove skroz dole nisko u skredini kao da me rodnica boli. Pa me strah da nesto nije uredu...:-//// sad,nemam bolove, samo ujutro blagi osjecaj kao da cu dobiti mengu. Al kazem bojim se tih niskih bolova sto sam,imala ona dva dana kad sam vam pisala ovdje. Kad sam,se htjela naruciti doktoru rekli su mi da je rano, da sacekam jos najmanje 2 tjedna pa da odem. Sta mislite?
E sad, htjela bih se posavjetovati s Vama.. Napravila sam tri testa na trudnoću.. 03.06. odmah ujutro s prvom mokraćom (clearblue digitalni) kad ono + 1-2 tjedna pišeda bih se uvjerila, ponovila sam test i popodne i clearblue digitalni mi je opet pokazao + 1-2, a intim plus -
Molim Vas za mišljenje
draga moja, + je plus +
Pricekaj 6.8 pa.odmah 7.8 napravi test (i onaj najjeftiniji pokaže točne rezultate).. moj nije vidio ni crtu ni plus.. njemu je to sve bilo jako svijetlo,😉😃😄😂 držim fige da i 7.8 opet bude + 🍼😘
I ja se nadam da je to to.. joj taj moj muž samo me bezveze poljulja
Pozz curke kakp ste?
Dajze mi svoje misljenje molin vas. Po mom izracuni ja sam 5 tjedana trudna. Bila sam u Ginekologa u pon i on mi je rekao da mi se jos nije dobro formirala ta gestacijska vrecica i vidi se samo neka tockica koja je manja nego sfa bi trebala bit za ovo razdpblje.. Prije 7 dana sam vadila betu bila je 94. I dns sam je opet vadila sad je 270.. Je li to premalo.. Sutra opet idem god ginekloga ii jako se bojim bas me ustrasip zadnji put :/ . je li tkp imao ovaku situaciju?
Nikad mi nece bit jasno zasto vas gin narucuju tako rano na pregled.. sve ovisi kad ti je bila ovulacija.. mozda si i manje trudna?! A mozda nesto nije uredu?! Moze bit i jedno i drugo.. sta se tice bete:
Izgleda da je ipak vanmatericna trudnoca u desnom jajniku jbg… :\
Izgledalo mi je kao da je nesto :( zao mi je stvarno drzi se ❤ nadan se pozitivnom testu u skorije vrime
Pa ja osla u bolnicu oni mi govore da nije to vanmatericna :O.... Vadili mi betu u sridu mi bila 270 a jutros, znaci nakon 2 dana 420 i dr kaze d je to pravilan porast al da je jos mala za ovo razdoblje.. Da cemo vidit u nedilju ppnovo vadit pa akp bidr pravilno rasla da postoji mogucnost da je to ipak normalna trudnoca... Ima vise opcija naravno i da nije pa bi morala na ciscenje.. Al visr sam za izludit
Pozz curke kakp ste?
Dajze mi svoje misljenje molin vas. Po mom izracuni ja sam 5 tjedana trudna. Bila sam u Ginekologa u pon i on mi je rekao da mi se jos nije dobro formirala ta gestacijska vrecica i vidi se samo neka tockica koja je manja nego sfa bi trebala bit za ovo razdpblje.. Prije 7 dana sam vadila betu bila je 94. I dns sam je opet vadila sad je 270.. Je li to premalo.. Sutra opet idem god ginekloga ii jako se bojim bas me ustrasip zadnji put :/ . je li tkp imao ovaku situaciju?
Nikad mi nece bit jasno zasto vas gin narucuju tako rano na pregled.. sve ovisi kad ti je bila ovulacija.. mozda si i manje trudna?! A mozda nesto nije uredu?! Moze bit i jedno i drugo.. sta se tice bete:
Izgledalo mi je kao da je nesto :( zao mi je stvarno drzi se ❤ nadan se pozitivnom testu u skorije vrime
Pa ja osla u bolnicu oni mi govore da nije to vanmatericna :O…. Vadili mi betu u sridu mi bila 270 a jutros, znaci nakon 2 dana 420 i dr kaze d je to pravilan porast al da je jos mala za ovo razdoblje.. Da cemo vidit u nedilju ppnovo vadit pa akp bidr pravilno rasla da postoji mogucnost da je to ipak normalna trudnoca… Ima vise opcija naravno i da nije pa bi morala na ciscenje.. Al visr sam za izludit
Draga,meni se tu cini da je valjda sve u redu, jer mislim da sve ovisi kad si zacela bebu. Doktori racunaju tjedne od dana zadnje mjesecnice, I pod pretpostavkom da je ovulacija na sredini ciklusa. ALI sta recimo da tvoja ovulacija ovaj put nije bila na sredini nego koji dan kasnije, pa bi logicno bilo da je plod manji, jer je mladji... Nemoj se sekirati I otidji opet kasnije. Meni su npr.rekli da je rano da dodjem kad sam objasnila da sam imala ciljane odnose I kad, te kad sam rekla koliko mi kasni,pa je moguce da je rano da se vidi ista. Nezz. Iskreno se nadam da je to tebi ipak sve uredu I da ce ti trudnoca teci kako treba. :-* :-*
Pozz curke kakp ste?
Pa ja osla u bolnicu oni mi govore da nije to vanmatericna :O…. Vadili mi betu u sridu mi bila 270 a jutros, znaci nakon 2 dana 420 i dr kaze d je to pravilan porast al da je jos mala za ovo razdoblje.. Da cemo vidit u nedilju ppnovo vadit pa akp bidr pravilno rasla da postoji mogucnost da je to ipak normalna trudnoca… Ima vise opcija naravno i da nije pa bi morala na ciscenje.. Al visr sam za izludit
O Boze koji kreteni.. ne razumin ih nikako.. velika ne razlika izmedju maternicne i vanmaternicne trudnoce... to se vidi ultrazvukom. A nista pricekaj nedilju.. znan da si na iglama i ja bi bila... al ne znam sta bi pametno u ovom trenu rekla.. probaj do nedilje skrenit misli necim i sritno 😘
Cao drage. Vec imam dvoje djece i tri spontana. Svaka trudnoca mi je bila razlicita kao i simptomi. Ali moji su na dvije bile da se spotaknem i na ravno i padnem haha. Kao i da kolabiram. Kasni mi dva danaimam osjecaj kao da cu dobiti...juce i danas nisam dobila i mislim da je sto sam smrsala bas ..vec dva dana mi je jako vruce iako podnosim i obozavam vrucinu. Odem u marketu i ja kolabiram i zapitam se JESAM LI... sad me sve zbunjuje danima imam osjecaj da cu dobiti kao i sadaa i lijevi jajnik me sad na trenutak zabolio dok vam pisem. Sad ne znam sta da mislim da li je trudnoca ili he od vrucine... A test mi se ne radi jer se ovako uvijem utripujem kupim test i dobijem isti ili sledeci dan :D. Sta vi mislite
I da ne zaboravim imam napon kao da sam u osmom mjesecu a takav osjecaj sam imala na blizanacku trudnocu koja na zalost nije uspjela
Sortiraj odgovore
Najstariji