Hej hej.. evo biti smo danas na pregledu. 8 tjedana smo već zajedno. Kuca nam srce i super smo 😉😄
Mučnine,malaksalost sve je to pod normalno 😉😃😄
Eto toliko.. 😘😘😘❤🍼
Bok svima
Mjesecnica mi kasni 15 dana. Nekoliko puta je bilo od 7 do 10, ali nikada ovoliko. Test sam napravila prije tjedan dana i bio je negativan. Imala sam osjecaj ko da trebam dobiti, bolovi u trbuhu i grudima, raspolozenje katastrofa, ali jos uvijek nista. Mislite da je moguce da je test pogrijesio?
Nakon 15 dana mislim da bi trebao polazati. Meni je pokazao nakon jednog dana kašnjenja.. 😑😕
Jutros test pokazao samo jednu crticu,druga je bila slabo vidljiva..I kroz popodne sam imala lagano krvarenje dok sam mokrila,mislila da je menga,ali je prestalo,i samo me donji dio leda boli..najbolje kod ginekologa pregled
Jutros test pokazao samo jednu crticu,druga je bila slabo vidljiva..I kroz popodne sam imala lagano krvarenje dok sam mokrila,mislila da je menga,ali je prestalo,i samo me donji dio leda boli..najbolje kod ginekologa pregled
Definitivno.. tribala bi se jasno vidit i druga crta... trk u ginekologa
Evo drage moje, temperature vise nemam al mi se od jucer navecer pojavio nekakav kao pritisak u maternici i kriza me malo bole i taj potez dole i sa strane. Nadam se daj je pritisak normalan 😮 Ima koja slicna iskustva?
Pozdrav, vidim da još uvijek ima aktivnih na ovom forumu. Nisam u mogućnosti otići ljekaru. U januaru sam imala spontani, kasnila mi je samo 4 dana, sve je otislo samo od sebe, doktor kaže mnogo žena i ne zna da je zatrudnila, ako ode tako rano, i samo. Sada mi je kasnila 14 dana, a prosli mjesec 11 radila sam test bio je negativan. Sada kada je vec 14 dana kasnila, radila sam test, automatski je pokazao drugu liniju, ali bile su jednake, dakle nije svijetla već tamna linija. Od simptoma imam bolne grudi, teske, vece, bradavice osjetljive, povremeni bolovi kao da cu dobiti, neko probadanje u jajnicima, ako se puno krecem i bolna ledja ponekad. Prema kaledaru sada sam 6.1tj tako da ne znam jesu ta probadanje u redu i ti menstrualbi bolovi.
Pozdrav, vidim da još uvijek ima aktivnih na ovom forumu. Nisam u mogućnosti otići ljekaru. U januaru sam imala spontani, kasnila mi je samo 4 dana, sve je otislo samo od sebe, doktor kaže mnogo žena i ne zna da je zatrudnila, ako ode tako rano, i samo. Sada mi je kasnila 14 dana, a prosli mjesec 11 radila sam test bio je negativan. Sada kada je vec 14 dana kasnila, radila sam test, automatski je pokazao drugu liniju, ali bile su jednake, dakle nije svijetla već tamna linija. Od simptoma imam bolne grudi, teske, vece, bradavice osjetljive, povremeni bolovi kao da cu dobiti, neko probadanje u jajnicima, ako se puno krecem i bolna ledja ponekad. Prema kaledaru sada sam 6.1tj tako da ne znam jesu ta probadanje u redu i ti menstrualbi bolovi.
Probadanje kao pred menstruaciju mi je bilo do jedno 6 tjedna.. sasvim je to u redu. Ako ti je test pozitivan,onda je to ti 😉🍼
Probadanje kao pred menstruaciju mi je bilo do jedno 6 tjedna.. sasvim je to u redu. Ako ti je test pozitivan,onda je to ti 😉🍼
Pozitivan jest, samo mi cudno to probadanje u donjem dijelu stomaka, povremeno menstrualna bol. Hvala ti mnogo na odgovoru, nadam se da ce biti sve ok. Stalno razmisljam sta mi je...da nece opet spontani...ali utjesila si me. :)
Zdravo,
Zanima me da li sam mogla ostati trudna ako smo imali odnose par dana prije mjesečnice, imam 20 godina i ne razumijem se baš u to, opustili smo se i nismo pazili baš nikako. To je bilo prije nekih 15 dana, sada imam mučnine par dana, grčeve i pojačan osjećaj mirisa, mijenjam raspoloženja jako često, čak me i groznica hvatala poneki put, glavobolja i slično. Ako može kakav savjet bila bih vam zahvalna.🙁
Sortiraj odgovore
Najstariji