Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Svibanj 2017. 20:34

Gitta

Neshva01

Dobar daan ! Evo i mene pridoslice među novim trudilicama. Pa sad, zbog svoje ne sigurnosti odlucila sam vas pitati za misljenje ( pricelat cu jos tj dana pa se obratit ginicu ) Imala menst. Od 24.4_30.04. Plodni dani od 03_09. Bili smo aktivni…Znam da je jalo rano za bilokakve simptome … ali eto.. nada /zelja… ugl. Zadnja 2 dana osjecam ko nekakvu zgaravicu i peckanje u donjem djelu trbuha.. prije O sam imala gusci iscj, nakon O mljecni? I idem piškit 4-5 puta više nego prije. Jel moguca prehlada il ? Prije ovulacije je bilo sve najnormalnije. U prvoj trudnoci sam imala samo bolne grudi i izost. Menst. Hvalaaaaa na misljenjima 😋😂😂😎

hej, ja sam imala žgaravicu isto tako nekako u vrijeme kad i ti, i evo jučer napravim test i pozitivan je!! želim i tebi da bude pozitivan!! :D :D

Hvala na lijepim zeljama. Evo sad upravo idem doma nakon cijelodnevnog stajanja na nogama a dole takav pritisak kao da cu explodirati. I onaj filing kao ukljestenog jajnika xD  nikad nisam imala takvu upalu hahah pa saaaaad... nakon koliko si radila test ??

• nina36
    12. Svibanj 2017. 15:28

Neshva01

Dobar daan ! Evo i mene pridoslice među novim trudilicama. Pa sad, zbog svoje ne sigurnosti odlucila sam vas pitati za misljenje ( pricelat cu jos tj dana pa se obratit ginicu ) Imala menst. Od 24.4_30.04. Plodni dani od 03_09. Bili smo aktivni…Znam da je jalo rano za bilokakve simptome … ali eto.. nada /zelja… ugl. Zadnja 2 dana osjecam ko nekakvu zgaravicu i peckanje u donjem djelu trbuha.. prije O sam imala gusci iscj, nakon O mljecni? I idem piškit 4-5 puta više nego prije. Jel moguca prehlada il ? Prije ovulacije je bilo sve najnormalnije. U prvoj trudnoci sam imala samo bolne grudi i izost. Menst. Hvalaaaaa na misljenjima 😋😂😂😎

Meni je jedan od prvih simptoma, bez da sam znala još, bio upravo taj mlječni iscjedak nakon ovulacije. Tada sam već i pretpostavljala, jer ga nikad prije nisam imala baš poslije ovulacije. I nastavio mi se skroz do sad, 10. tt.. nadam se da će tako i tebi! 

• Dzenkaa
    12. Svibanj 2017. 17:25

nina36

Neshva01

Meni je jedan od prvih simptoma, bez da sam znala još, bio upravo taj mlječni iscjedak nakon ovulacije. Tada sam već i pretpostavljala, jer ga nikad prije nisam imala baš poslije ovulacije. I nastavio mi se skroz do sad, 10. tt.. nadam se da će tako i tebi!

Sorry na upadu. Meni je iscjedak bio prvi simptom, mada ja to nisam prepoznala kao simptom. Test sam uradila na dan kasnjenja M i bio je pozitivan. Radila sam ga navecer. A stomak me bolio kao da cu dobiti istog trenutka. To su moji simptomi. Ja Vam zelim srecuuu. Pozdrav. 

12. Svibanj 2017. 20:15

Dzenkaa

nina36

Neshva01

Sorry na upadu. Meni je iscjedak bio prvi simptom, mada ja to nisam prepoznala kao simptom. Test sam uradila na dan kasnjenja M i bio je pozitivan. Radila sam ga navecer. A stomak me bolio kao da cu dobiti istog trenutka. To su moji simptomi. Ja Vam zelim srecuuu. Pozdrav.

Hvalaaaaa. Zeljno iscekujem 22.05 da zakasni  . Javim 🤗🤗🤗

mimica9113
    13. Svibanj 2017. 00:49

I ja se nadam aBd da ce 20.05. Zakasniti :-) :-) :-) ♥♡ :-*

Gitta
    14. Svibanj 2017. 10:16

Neshva, ja sam radila test 8 dana prije M i pozitivan je!!! radila sam onaj osjetljivi, 10 mlU.
    trebala bi dobiti 17.05. i nadam se da neće niti doći!!! vrtoglavice su počele,, bojim se da ne padnem negdje!!

Gitta
    14. Svibanj 2017. 10:18

samo ja baš i nemam taj bjelkasti iscjedak, više onako žućkasto mi ostaje po gaćicama? hm....

Gitta
    14. Svibanj 2017. 10:45

hehe sad sam išla gledati, ipak je više bjelkasti samo što ga nema puno!!....

15. Svibanj 2017. 09:00

Ja dam uzela obicni test. Nije bio pozitivan.  Tak da vidket ci dali ce kasniti. Sad mislim nakon tog testa da nisam t. 😅

Gitta
    15. Svibanj 2017. 09:26

Neshva01

Ja dam uzela obicni test. Nije bio pozitivan. Tak da vidket ci dali ce kasniti. Sad mislim nakon tog testa da nisam t. 😅

dobro, imaš još 7 dana dok ti ne zaksani, možda si samo prerano napravila test. ponovi sljedeći tjedan. ja ti želim da si trudna i šaljem ti pozitivne vibre!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.