Ženice ima li kod vas novine? Ja još malo čekam za taj test...iskreno bojim se malo :/......pa vidjet cemo hehhe
Ženice ima li kod vas novine? Ja još malo čekam za taj test…iskreno bojim se malo :/……pa vidjet cemo hehhe
Ja sam u ljekarni uzela test cyclotest on navodno moze potvrditi trudnocu i 4 dana prije ocekivane menstruacije. Probaj s tim 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Drage trudnice i trudilice 😍,
Menga mi kasni 4 dana, naime nikad dosad nije. Mjesecni ciklus mi je 26,27 dana i sad je nema. Imam neki tupi osjecaj u trbuhu kao da ce svaki sekund doci no ne tako izrazeno kao uobicajeni pms. Kad mislite da je dobro da se testiram?
Ja sam 2 maja radila test,nazalost neg.je :-(
Lulu sacekaj dan kad trebas imati m.ako ti zakasni dan odmah mozes raditi test,a moze i prije.U svakom slucaju sretno :-)
Drage trudnice i trudilice 😍,
Menga mi kasni 4 dana, naime nikad dosad nije. Mjesecni ciklus mi je 26,27 dana i sad je nema. Imam neki tupi osjecaj u trbuhu kao da ce svaki sekund doci no ne tako izrazeno kao uobicajeni pms. Kad mislite da je dobro da se testiram?
Ako ti kasni 4 dana slobodno napraviš test. Javi rezultat :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pozz svima :))
Nova sam tu pa imam jedno pitanjce..
Evo ovako..Zadnju menstruaciju sam dobila 19.3 trajala je 5-6 dana.. Inace nemam redovnu menst.stalno mi kasni ugl. 14.4 sam imala neko krvarenje roskasta krv, kad mokrim nema nista a kad se obrisem roskasta krv..to je trajalo jedno 5 dana, s tim da sam sa deckom imala nezasticene odnose tjedan dana prije tog krvarenja.. trbuh me boli vec neko vrijeme kao da cu dobiti ali eto jos uvijek nisam dobila.. napravila sam 3 testa za trudnocu sva 3 su bila negativna..zna li tko sta bi moglo biti? Pusa velika 😘😘
Dobar daan ! Evo i mene pridoslice među novim trudilicama. Pa sad, zbog svoje ne sigurnosti odlucila sam vas pitati za misljenje ( pricelat cu jos tj dana pa se obratit ginicu ) Imala menst. Od 24.4_30.04. Plodni dani od 03_09. Bili smo aktivni...Znam da je jalo rano za bilokakve simptome ... ali eto.. nada /zelja... ugl. Zadnja 2 dana osjecam ko nekakvu zgaravicu i peckanje u donjem djelu trbuha.. prije O sam imala gusci iscj, nakon O mljecni? I idem piškit 4-5 puta više nego prije. Jel moguca prehlada il ? Prije ovulacije je bilo sve najnormalnije. U prvoj trudnoci sam imala samo bolne grudi i izost. Menst. Hvalaaaaa na misljenjima 😋😂😂😎
Dobar daan ! Evo i mene pridoslice među novim trudilicama. Pa sad, zbog svoje ne sigurnosti odlucila sam vas pitati za misljenje ( pricelat cu jos tj dana pa se obratit ginicu ) Imala menst. Od 24.4_30.04. Plodni dani od 03_09. Bili smo aktivni…Znam da je jalo rano za bilokakve simptome … ali eto.. nada /zelja… ugl. Zadnja 2 dana osjecam ko nekakvu zgaravicu i peckanje u donjem djelu trbuha.. prije O sam imala gusci iscj, nakon O mljecni? I idem piškit 4-5 puta više nego prije. Jel moguca prehlada il ? Prije ovulacije je bilo sve najnormalnije. U prvoj trudnoci sam imala samo bolne grudi i izost. Menst. Hvalaaaaa na misljenjima 😋😂😂😎
hej, ja sam imala žgaravicu isto tako nekako u vrijeme kad i ti, i evo jučer napravim test i pozitivan je!! želim i tebi da bude pozitivan!! :D :D
Sortiraj odgovore
Najstariji