Jutros razocarenje :( :( :( od sad vise ne pratim plodne dane,jer ne ide :(od sad su mi svi plodni,sta cu idemo sl.mjesec ;)
Žene hvala vam na podršci,ja pokušavam i očekujem da je svaki sl.mjesec moj heheh :) :*
Žene hvala vam na podršci,ja pokušavam i očekujem da je svaki sl.mjesec moj heheh :) :*
Draga pokušaj si sa trakicama za ovulaciju pratiti ciklus :) imas dosta jeftino i pouzdano na ebayu za naruciti velike količine
wanttobemom ...hvala ....na prijedlogu....sa prvim djetetom nisam imala nikakvih problema cim sam pomislila da cu bebu ono se desi hehe sad silno zelim ono nece pa nece ;/ :) :*
žene pomagajte....20 sam kao dob.mens. tri dana oskudno po malo na ulosku,nije cista krv vec tamniji smedji iscjedak,evo 4 dan nista od jutros do sad opet iscjedak smedji...muka mi isla sam dva puta povratiti ali do grla dodje i vrati se hehe ne znam kako da opisem ne boli me nista ali mi je muka..sta vi mislite da li je to implatacijsko ili ipak menga....ovo mi nije nikad ovako bilo inace moja mens,traje 5 dana 4 dana intezivno 5 malo? hvala vam
Mimica, napravit opet test. Prijateljica je imala na prvi dan menstruacije sukrvicu. Slijedeći dan ništa... Nakon nekoliko dana napravila test i bio je pozitivan.
I da, na kraju su joj rekli da se radilo o implantacijskom krvarenju. Ja eto s time nisam imala "problema", ali od njenog iskustva znam da je to moguće. TEST U RUKE i isprobaj ga!
Sortiraj odgovore
Najstariji