Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica9113
    19. Travanj 2017. 15:52

ne :)....na poslu cjeli dan sam gledala hehehhe

Aurora1611
    19. Travanj 2017. 17:53

mimica9113

ne :)….na poslu cjeli dan sam gledala hehehhe

Superrrrr hehe

mimica9113
    20. Travanj 2017. 15:54

Jutros razocarenje :( :( :(  od sad vise ne pratim plodne dane,jer ne ide :(od sad su mi svi plodni,sta cu idemo sl.mjesec ;)

barbs
    20. Travanj 2017. 17:41

Mimica, nadam se da je slijedeći mjesec TVOJ! 

mimica9113
    21. Travanj 2017. 20:19

Žene hvala vam na podršci,ja pokušavam  i očekujem da je svaki sl.mjesec moj heheh :) :*

wanttobemom
    22. Travanj 2017. 12:11

mimica9113

Žene hvala vam na podršci,ja pokušavam i očekujem da je svaki sl.mjesec moj heheh :) :*

Draga pokušaj si sa trakicama za ovulaciju pratiti ciklus  :) imas dosta jeftino i pouzdano na ebayu za naruciti velike količine

mimica9113
    22. Travanj 2017. 16:53

wanttobemom ...hvala ....na prijedlogu....sa prvim djetetom nisam imala nikakvih problema cim sam pomislila da cu bebu ono se desi hehe  sad silno zelim ono nece pa nece ;/ :) :*

mimica9113
    23. Travanj 2017. 16:03

žene pomagajte....20 sam kao dob.mens. tri dana oskudno  po malo na ulosku,nije cista krv vec tamniji smedji iscjedak,evo 4 dan  nista od jutros do sad opet iscjedak smedji...muka mi isla sam dva puta povratiti ali do grla dodje i vrati se hehe ne znam kako da opisem ne boli me nista ali mi je muka..sta vi mislite da li je to implatacijsko ili ipak menga....ovo mi nije nikad ovako bilo inace moja mens,traje 5 dana 4 dana intezivno 5 malo? hvala vam

barbs
    24. Travanj 2017. 10:07

Mimica, napravit opet test. Prijateljica je imala na prvi dan menstruacije sukrvicu. Slijedeći dan ništa... Nakon nekoliko dana napravila test i bio je pozitivan.

barbs
    24. Travanj 2017. 10:08

I da, na kraju su joj rekli da se radilo o implantacijskom krvarenju. Ja eto s time nisam imala "problema", ali od njenog iskustva znam da je to moguće. TEST U RUKE i isprobaj ga!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.