Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jaca1
    02. Listopad 2020. 23:38

Klau0880

Klau0880

Klau0880

jaca1

Pozdrav svima. Ja sam nova na forumu. Mjesecnicu dobijam redovno 25,26 dan ali sad mi kasni vec je 33 dan, znaci 8 dana od moje uobicajene. Da li da uzmem test ili sacekam jos? 🙂

Napravi test ,do sada bi vec trebao biti plusic 😊

Najbolje ti je ici vadit betu ,tako ces biti sigurna 😊

Imas kakve simptome?

Samo grudi osjetljive. Prije par dana sam imala osjecaj da cu dobiti i nista. Sacekacu jos par dana , moze biti i hormonalni poremecaj, pijem pola Eutyroxa od 25 mg. 

• Dea255
    03. Listopad 2020. 00:44

Dobro večer svima, imam 20 godina, imala sam sa deckom spolni odnos bez zastite 🤦‍♀️ i M mi kasni 5 dana i imam nrki cudni osijecaj, grudi su mi natecene i bolne, tu i tamo me probode u jajnicima, jutros sam imala mucninu i osjet njuha mi je povecan... Danas oko 6 sam napravila test i negativan je sta bi moglo biti?? Help

• Lockica
    03. Listopad 2020. 11:26

Pozdrav svima, nova sam ovdije,trebam vas savjet..Mjesecnica mi je došla 9 dana ranije bez ikakvih bolova a inace imam izuzetno bolnu,nakon 2 dana pocela su strasna gadzenja na hranu,nista nemogu sto inace volim sve mi smrdi a nutela koju ludo volim strasno mi se gadi,odmah mi se povraca a kad jedem muka mi bude i drzi me cijelu noc,menstruacija odnosno to krvarenje jos uvijek traje u vidu iscjedka smedjeg vec 12 dana.Moja dokt.opste prakse mi kaze da je moguca trudnoca jer joj to zvuci kao kravrenje u trudnoci,kod gin
    Sam narucena u poned.Nikakve vise simptome nemam,stomak mi je malo napet i napuhan uz povremeno lagane grceve. Sta vi mislite da li moze biti T da li je neka oa vas slicno prosla?Nisam ni pomislila da moze biti dok mi dokt.nije rekla jer nista nemogu da jedem :( 

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

• Klau0880
    03. Listopad 2020. 14:56

jaca1

Klau0880

Klau0880

Klau0880

jaca1

Pozdrav svima. Ja sam nova na forumu. Mjesecnicu dobijam redovno 25,26 dan ali sad mi kasni vec je 33 dan, znaci 8 dana od moje uobicajene. Da li da uzmem test ili sacekam jos? 🙂

Napravi test ,do sada bi vec trebao biti plusic 😊

Najbolje ti je ici vadit betu ,tako ces biti sigurna 😊

Imas kakve simptome?

Samo grudi osjetljive. Prije par dana sam imala osjecaj da cu dobiti i nista. Sacekacu jos par dana , moze biti i hormonalni poremecaj, pijem pola Eutyroxa od 25 mg.

A moze biti i to da ,sacekaj jos par dana ,nadam se da ce biti plusic 😊

• Klau0880
    03. Listopad 2020. 14:59

Dea255

Dobro večer svima, imam 20 godina, imala sam sa deckom spolni odnos bez zastite 🤦‍♀️ i M mi kasni 5 dana i imam nrki cudni osijecaj, grudi su mi natecene i bolne, tu i tamo me probode u jajnicima, jutros sam imala mucninu i osjet njuha mi je povecan… Danas oko 6 sam napravila test i negativan je sta bi moglo

Moguce je svakako trudnoca ,ali ako ti vrag neda mira ,odi kod ginekologice i zatrazi vadenje bete preko krvi. Tako ces biti sigurna dali jesi ili nisi :)
    Mogucr je svasta ,mozda ti je ovulacija bila kasnije pa je zato mozda test jos negativan. A moze biti i da kasni od stresa ili neke upale. Simptomi trudnoce i PMS-a su ti jako slicni. 

• Klau0880
    03. Listopad 2020. 15:02

Lockica

Pozdrav svima, nova sam ovdije,trebam vas savjet..Mjesecnica mi je došla 9 dana ranije bez ikakvih bolova a inace imam izuzetno bolnu,nakon 2 dana pocela su strasna gadzenja na hranu,nista nemogu sto inace volim sve mi smrdi a nutela koju ludo volim strasno mi se gadi,odmah mi se povraca a kad jedem muka mi bude i drzi me cijelu noc,menstruacija odnosno to krvarenje jos uvijek traje u vidu iscjedka smedjeg vec 12 dana.Moja dokt.opste prakse mi kaze da je moguca trudnoca jer joj to zvuci kao kravrenje u trudnoci,kod gin
    Sam narucena u poned.Nikakve vise simptome nemam,stomak mi je malo napet i napuhan uz povremeno lagane grceve. Sta vi mislite da li moze biti T da li je neka oa vas slicno prosla?Nisam ni pomislila da moze biti dok mi dokt.nije rekla jer nista nemogu da jedem :(

Voljela bi pomoc ali iskreno nemam pojma 😬 Mozda se javi netko drugi tko ti moze pomoci 😊
    Ali odi svakako sto prije kod ginekologice. 

• Lockica
    04. Listopad 2020. 09:59

Nadala sam se da neko ima slicno iskustvo ali izgleda nista prije sutra haha.Sutra ćemo znati sta je.

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

• Dea255
    04. Listopad 2020. 18:05

Klau0880

Dea255

Dobro večer svima, imam 20 godina, imala sam sa deckom spolni odnos bez zastite 🤦‍♀️ i M mi kasni 5 dana i imam nrki cudni osijecaj, grudi su mi natecene i bolne, tu i tamo me probode u jajnicima, jutros sam imala mucninu i osjet njuha mi je povecan… Danas oko 6 sam napravila test i negativan je sta bi moglo

Moguce je svakako trudnoca ,ali ako ti vrag neda mira ,odi kod ginekologice i zatrazi vadenje bete preko krvi. Tako ces biti sigurna dali jesi ili nisi :)
    Mogucr je svasta ,mozda ti je ovulacija bila kasnije pa je zato mozda test jos negativan. A moze biti i da kasni od stresa ili neke upale. Simptomi trudnoce i PMS-a su ti jako slicni.

Dobro vece, hvala vam na savjetu, ali danas nakon 7 dana sto je kasnila dobila sam M, ali nez i dalje se nekako cudno osijecam, Neznam kako bi opisala to... I sad zbog tog svega neznam dali se trebam brinut ili ne.... Problem je sto sam i jucer imala mucninu i jutros malo... Nezz sta da mislim 🤦‍♀️

• Klau0880
    04. Listopad 2020. 18:23

Dea255

Klau0880

Dea255

Dobro vece, hvala vam na savjetu, ali danas nakon 7 dana sto je kasnila dobila sam M, ali nez i dalje se nekako cudno osijecam, Neznam kako bi opisala to… I sad zbog tog svega neznam dali se trebam brinut ili ne…. Problem je sto sam i jucer imala mucninu i jutros malo… Nezz sta da mislim 🤦‍♀️

Moguce je u ovom trenutku svasta. Moguca da je bila biokemijska trudnoca ,ponekad simptomi traju jos par dana,a mozda su ti se poremetili hormoni,moguce da je kasnila i zbog stresa i vanjskih utjecaja ,svasta ti je moguce. Najbolje je otici kod ginekologice ako hoces biti sigurna da ne razbijas glavu o svemu tome :)  Jer ti nitko ovdje ne moze dati tocan odgovor zasto se cudno osjecas :) 

• Klau0880
    05. Listopad 2020. 22:57

Evo da i ja nastavim svoju agoniju 😭 Nisam uspjela dobit pregled kod ginekologice prije Srijede 😭 Simptomi su i dalje  tu. Sada vec kasni 5 dana,bojim se opet test napravit da se opet ne razocaram zbog prosle biokemijske,cekam taj pregled. Medutim ,kroz ovih par dana kasnjenja ,bolovi u ledima su jucer bili nepodnosljivi ,menstrualni grcevi  kao pred stvari svaki dan skoro i kao neko probadanje u lijevom jajniku. Odem do wc-a,kako sjednem tako osjetim da sam zadihana od par koraka 🤦‍♀️ Imao netko imalo slicne simptome i da je ispala trudnoca? Ne mogu docekat taj pregled ,a ne zelim vise testove radit jer se svaki put razocaram i nisam sigurna je ili nije 😬  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI