Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mira222
    09. Kolovoz 2020. 09:41

Ženice bok....ja i decko radimo na bebice 2 mj. Ciklusi su mi 26 dana i pokrili smo sve plodne dane i ovulaciju po kalendaru. Sada čekam do 15 i koma sam nestrpljiva. Pitanje...par dana nakon ovulacije koja je bila 1.8 su me počele grudi bolit ali ne jako tek onako na pritisak.., sada 6 dana pred mengu ništa.Da li se kome to desilo...dali je i to neki simptom 🙄
    Radila bi test al je rano 🙈

• baMAMA
    09. Kolovoz 2020. 10:51

Mira meni se obicno ta bol u grudima pojavi tek tamo tjedan dana nakon sto menstruacija kasni... tako da ustvari najraniji simptom je najcesce da menstruacija izostane.. znam da je jako tesko docekati vrijeme za napraviti test, ali mogla bi probati i par dana prije napraviti.. ja sam ovaj put test radila 3 dana prije ocekivane i pokazao je plus!

• mira222
    09. Kolovoz 2020. 11:29

baMAMA

Mira meni se obicno ta bol u grudima pojavi tek tamo tjedan dana nakon sto menstruacija kasni… tako da ustvari najraniji simptom je najcesce da menstruacija izostane.. znam da je jako tesko docekati vrijeme za napraviti test, ali mogla bi probati i par dana prije napraviti.. ja sam ovaj put test radila 3 dana prije ocekivane i pokazao je plus!

BaMama...hvala na odg....čudna mi ova moja situacija jer sam imala i grčeve kao pred mengu... sada imam samo lagani pritisak...citam malo po netu naravno🙄 i samo sam vise zbunjena jer negdje to moje navode kao simptome ovulacije😂😂 to mi se pojavilo 16-17 dan ciklusa. Napravit cu test za koji dan pa šta bude bude al sam bas nervozna oko toga....

• mira222
    09. Kolovoz 2020. 11:30

mira222

baMAMA

Mira meni se obicno ta bol u grudima pojavi tek tamo tjedan dana nakon sto menstruacija kasni… tako da ustvari najraniji simptom je najcesce da menstruacija izostane.. znam da je jako tesko docekati vrijeme za napraviti test, ali mogla bi probati i par dana prije napraviti.. ja sam ovaj put test radila 3 dana prije ocekivane i pokazao je plus!

BaMama…hvala na odg….čudna mi ova moja situacija jer sam imala i grčeve kao pred mengu… sada imam samo lagani pritisak…citam malo po netu naravno🙄 i samo sam vise zbunjena jer negdje to moje navode kao simptome ovulacije😂😂 to mi se pojavilo 16-17 dan ciklusa. Napravit cu test za koji dan pa šta bude bude al sam bas nervozna oko toga….

Čestitke na +❤️

• baMAMA
    10. Kolovoz 2020. 15:58

Taj pritisak u donjem djelu trbuha bi mogao biti dobar znak ;) sretno!

• Sadmira
    19. Kolovoz 2020. 20:14

Pozdrav imala sam odnos 18.08 nezastices taj dan sam dobila i menstruaciju, decko je svrsio u mene, znaci imala sam menstruaciju, danas mi kasni vec dva dana imam smedji iscjedak da li postoji mogucnost da sam trudna 

• tasa95
    23. Rujan 2020. 18:22

Zdravo..
    Momak i ja radimo na bebi vec jedno 4 mjeseca. I dosada je sve bilo negativno tj svi testovi.
    Medjutim pocetkom mjeseca tj 4.9 sam kao dobila M tj bilo je samo kada sam se brisala koja kapljica na toalet papiru. I onda sam dobila M 15.9 do 18.9 i trajala mi je kratko a inace bude po 7 8 dana. I onda je 4 dana posle imala sam taj smedji iscjedak i radila sam test danas ponovo negativan 😭😭😭 nazalost. Na pregled kod ginekologa cekacu 10 dana. 
    Uz to imam i mucnine ali bez povracanja. Sa cekam par dana pa da ponovim test ili da cekam pregled kod ginekologa? 
    Treba mi savjet zelimo djete a ne znam dal' se dzaba nadam ili? Jel se kome ovo desavalo?

Lijep pozdrav

• Tami55
    30. Rujan 2020. 10:01

Pozdrav! 

Vec sam napisala svoje muke na jednoj temi, pa cu i ovdje. Ne znam gdje ima vas zena 🙉 

Pitanje za simptome, trudnoca je moguca, vjestica kasni jedan dan. Pms inace imam izrazen, ovaj put je malo drugaciji, doduse dobila sam jucer proljev a traje i danas (oprostite😭), i imam neka probadanja kod desnog jajnika i u tom donjem dijelu.. nemam klasicnu bol kao kad treba doci..zatezanja u donjem djelu leda..

Inace vec sumnjam na slijeo crijevo😅 
    Mucnine ni temp nemam, 37.. jel se srela koja s tim?🤭 
    Ako ce dalje kasniti napraviti cu test.. ali ne znam jel sam ja za raditi test ili na hitnu 😂🙉 
    Nije bol prejaka, jer bi vec bila kod dr.. 
    samo sam malo zbunjena..jer ako je trudnoca u pitanju, strahujem da nije vanmaternicna, citala sam da je kod nje bol u jajniku😟😟 

Heelp😇

❤️

• Klau0880
    30. Rujan 2020. 16:20

Tami 55 ,imamo slicne simptome 🤣 
    Ja evo isto ,krenula da trazim utjehu ovdje na forumu,jer sam prosli mjesec nazalost imala biokemojsku trudnocu. Medutim ovaj mjesec ,simptomi su se opet javili 😬 Isto zatezanje ,i bol u jajniku,ali lijevom. 2 dana je to trajalo,hrana koja mi se nije svidala ,sad mi se svida ,svako malo do frizidera i nazad. Mucnina je prisutna ,ali varira iz dana u dan. Ona stara ,kiseli krastavci ,covjece ne mogu opisati koliko mi pasu trenutno 🤣
    Moguca je trudnoca zasto ne,ali posto su simptomi PMS-a i trudnoce dosta slicni ,nikad ne mozes biti siguran 🤦‍♀️ Ali citala sam dosta po forumima ,i buduce mame su znale iskusiti tu bol u jajnicima pa je sve bilo u redu 😁 Koliko ti kasni ? Ako jos ne kasni,bolje se strpiti jos par dana jer kako vrijeme odmice ,to ces biti sigurnija ,jer je bilo i slucajeva da je test bio lazno negativan.

• Tami55
    30. Rujan 2020. 17:41

Klau0880

Tami 55 ,imamo slicne simptome 🤣
    Ja evo isto ,krenula da trazim utjehu ovdje na forumu,jer sam prosli mjesec nazalost imala biokemojsku trudnocu. Medutim ovaj mjesec ,simptomi su se opet javili 😬 Isto zatezanje ,i bol u jajniku,ali lijevom. 2 dana je to trajalo,hrana koja mi se nije svidala ,sad mi se svida ,svako malo do frizidera i nazad. Mucnina je prisutna ,ali varira iz dana u dan. Ona stara ,kiseli krastavci ,covjece ne mogu opisati koliko mi pasu trenutno 🤣
    Moguca je trudnoca zasto ne,ali posto su simptomi PMS-a i trudnoce dosta slicni ,nikad ne mozes biti siguran 🤦‍♀️ Ali citala sam dosta po forumima ,i buduce mame su znale iskusiti tu bol u jajnicima pa je sve bilo u redu 😁 Koliko ti kasni ? Ako jos ne kasni,bolje se strpiti jos par dana jer kako vrijeme odmice ,to ces biti sigurnija ,jer je bilo i slucajeva da je test bio lazno negativan.

Za sad kasni samo jedan dan🙈 pa čekam bar 2-3 dana da se ne pojavi prije testa..mislim si možda sam si sve umislila pa ju odgodila😅 

A tebi? 
    Držim fige da ti je bebica na putu i da će biti sve uredu👼🏻 

Ja sam se do sad već znala prevariti i umisliti, tako da ništa od nadanja, rađe ću s onim, “ma procurit će svaki čas”🤭😂😂 jer sve sada popodne malo pustilo, kao da sam, npr u sredini ciklusa.. aah. Mi žene smo baš dramatičarke🙈🙈🙈

❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI